HOME..

Sweet home..
Efter många timmar i bilen är man äntligen hemkommen. Kom hem runt 16.oo ungefär. Resan har varit riktigt grym måste jag säga. Fast det är klart, jag åkte ju med ett härligt gäng människor så vad kunde egentligen gå fel? ;)

Fredag;

Bestod mest av bilåkande. Lite skön musik i bilen och många skratt. Ett supersnabbt besök på mc dondald's för middag eftersom vi körde ner på en himla tidspress. Blev middag i bilen. Incheckningen till stället där vi skulle bo stängde 21.3o och vi låg minst 3o minuter efter i tidschemat. Att gps:en sedan guidade ut oss i skogen så att vi hamnade fel gjorde inte heller saken bättre, men vi kom faktiskt bara 1o minuter försent och det var inga som helst problem. Chaufförerna körde ikapp bra måste jag säga! ;)
Därefter blev det bara chill på rummet innan vi somnade.

    

Lördag;

Klockan ringde vid 6.45. Upp och hoppa, in i duschen och göra sig redo för den första shoppingdagen på gekås i ullared. Runt 8.3o var vi där och det var ingen kö in i varuhuset, lovley. Shoppade för fulla muggar fram till 13.3o då vi betalde och kände oss nöjda för dagen. Blev lunch på nån grill och sedan lite mer shopping i butikerna som ligger utanför. Blev några skobutiker och en sexoutlet, haha! ;) Snacka om att alla tjejer som var i sexoutleten var fnittriga. Klämma och känna på en massa gummisnoppar, tiihiii.. ;)
Därefter drog vi hem till vårt vandrarhem och tog en powernap innan kvällens bravader. Blev middag på harrys, mhm. Gott som bara den. Började det hela med en jättegod drink - p3. Runt 21.oo åkte vi hem till vandrarhemmet igen. Jag, tess, sofia och cissi spelade spel medans bettan och lina tittade på melodifestivalen. Några timmar senare hade alla en dejt med john blund ;)

        
Söndag;

Uppe med tuppen även denna morgon. Duschade och åt frukost och sedan packade vi in allt i bilen. Utcheckning vid 9.oo. Drog en kort sväng till gekås i ullared för en snabb runda i varuhuset för att kompletera det sista som vi missade igår. Blev lite hårspray, strumpor och födelsedagspresent till david.
Runt 9.45 satt vi oss i bilarna för hemfärd. Stannade och lunchade på mc dondald's och sen fortsatte vi resan hemåt.

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0