MATCHEN..

Slutade precis..

I min smak, vinst till världens bästa damlag. Denna gången blev siffrorna 7-4. Det märks att vi inte har lirat match sedan den 19 mars, om man bortser från fighten i onsdags. Tack rotebro för dessa matcherna! :) 2 matcher och 2 vinster, känns som en ganska bra utdelning. Som jag säger - världens bästa damlag!


Blodsockret steg..

Högt i skyn på grund av adrenalinet. Jag startade matchen med 9.2 i blodsocker och när jag kommer hem efter matchen har jag 21.1. Och jag erkänner, jag var slarvig och testade mig inte i pausen. Jag hade behövt fylla på med insulin under periodpausen, kanske i båda, för att hålla nere blodsockret. Jag har tagit några enheter insulin och ätit lite havregrynsgröt med kanel i nu. Imorgon hoppas jag att blodsockret är tillbaka på en normal, jämn och fin nivå! :)


Imorgon är det..

En mycket speciell dag för mig och min älskade. Då firar vi nämligen 4 år tillsammans, som ett officiellt par. Det ska firas med restaurangbesök! :) Såååå mysigt! :)

 

Peace!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Härligt! Grattis till vinsterna=) Adrenalin och bs är riktigt svårt att kombinera ibland, jag brukar tänka att så länge man vet och kan se orsaken till höga eller låga värden är det ganska ok ändå=)

Ha en bra dag!

2011-05-25 @ 09:27:58
URL: http://egobuffa.blogg.se/
Postat av: Anna S

Grattis både till matchvinsterna och 4-års dagen med din älskade! Bra saker båda två. :)Jag får också ofta höga värden av stress, positiv såväl som negativ.Ha det fint!

2011-05-25 @ 10:43:53
Postat av: tattoo machines for sale

Högt i skyn på grund av adrenalinet. Jag startade matchen med 9.2 i blodsocker http://www.tattooequipmentuk.com/tattoo-grips.html

http://www.tattooequipmentuk.com/tattoo-machines.html

http://www.tattooequipmentuk.com/Cheap-Tattoo-Kits028-Sale-p-79.html


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0