NYFÄRGAD..

Då har älsklingen min färgat mitt hår..

Och det blev bra måste jag säga. Hårrötterna är återigen svarta, som resten av håret. Tack gumman! <3

Imorgon ska jag till frissan, jag längtar. Ska bli så himla skönt att fixa till fjuna lite, haha! :)

Blodsockret låg på 1o.1 mmol/l nu. Ska nog äta en macka innan jag går och lägger mig eftersom mitt blodsocker har en tendens att sjunka under nätterna. Orkar inte vakna med någon känning när man ska iväg tidigt. Ska åka vid 8.oo.. :)

Sov gott! :)


FULL RULLE..

Hela dagen idag..

Har städat mitt rum och det var verkligen välbehövligt kan jag lova er, så nu är det rent och fräscht igen. Därefter blev det en dusch, rakade benen och allt med. Underbart skönt att krypa ned i en nybäddad säng när man dessutom är nyrakad, åh me like! ;) Och sen var klockan lunchdags.. Så då gjorde jag varma mackor med tomat och ost och självklart en kopp kaffe till det, så nu är jag en kopp närmre dig hanna ;)

Ska snart ner till centrum och handla ingredienserna till tacos, mhm tacos till middag idag - mums! Därefter blir det hem och laga middag för att senare gå till min älskade cissi som ska färga mitt hår. Utväxten är inte att leka med. Inte så himla snyggt att ha svart hår och en blond utväxt på det, nej usch.
Imorgon ska jag nämligen besöka min frisör för att fixa till frillan på riktigt. Ser hemskt ut just nu. Tackar marika för att jag får ta med bilden på henne. Hon har den frisyren jag alltid har velat ha men inte kunnat förklara för mina frisörer. Känns helt lovely.. :) Längtar! Hoppas bara att det blir så som min bild i huvudet ser ut, eller ännu bättre.. ;)


Puss&kram.


TOMT.

Fattar ingenting vad bloggen sysslar med just nu. Den verkar leva sitt eget liv..


HOME..

Sweet home..
Efter många timmar i bilen är man äntligen hemkommen. Kom hem runt 16.oo ungefär. Resan har varit riktigt grym måste jag säga. Fast det är klart, jag åkte ju med ett härligt gäng människor så vad kunde egentligen gå fel? ;)

Fredag;

Bestod mest av bilåkande. Lite skön musik i bilen och många skratt. Ett supersnabbt besök på mc dondald's för middag eftersom vi körde ner på en himla tidspress. Blev middag i bilen. Incheckningen till stället där vi skulle bo stängde 21.3o och vi låg minst 3o minuter efter i tidschemat. Att gps:en sedan guidade ut oss i skogen så att vi hamnade fel gjorde inte heller saken bättre, men vi kom faktiskt bara 1o minuter försent och det var inga som helst problem. Chaufförerna körde ikapp bra måste jag säga! ;)
Därefter blev det bara chill på rummet innan vi somnade.

    

Lördag;

Klockan ringde vid 6.45. Upp och hoppa, in i duschen och göra sig redo för den första shoppingdagen på gekås i ullared. Runt 8.3o var vi där och det var ingen kö in i varuhuset, lovley. Shoppade för fulla muggar fram till 13.3o då vi betalde och kände oss nöjda för dagen. Blev lunch på nån grill och sedan lite mer shopping i butikerna som ligger utanför. Blev några skobutiker och en sexoutlet, haha! ;) Snacka om att alla tjejer som var i sexoutleten var fnittriga. Klämma och känna på en massa gummisnoppar, tiihiii.. ;)
Därefter drog vi hem till vårt vandrarhem och tog en powernap innan kvällens bravader. Blev middag på harrys, mhm. Gott som bara den. Började det hela med en jättegod drink - p3. Runt 21.oo åkte vi hem till vandrarhemmet igen. Jag, tess, sofia och cissi spelade spel medans bettan och lina tittade på melodifestivalen. Några timmar senare hade alla en dejt med john blund ;)

        
Söndag;

Uppe med tuppen även denna morgon. Duschade och åt frukost och sedan packade vi in allt i bilen. Utcheckning vid 9.oo. Drog en kort sväng till gekås i ullared för en snabb runda i varuhuset för att kompletera det sista som vi missade igår. Blev lite hårspray, strumpor och födelsedagspresent till david.
Runt 9.45 satt vi oss i bilarna för hemfärd. Stannade och lunchade på mc dondald's och sen fortsatte vi resan hemåt.

 




HEJDÅ STHLM!

Ska alldeles straxt bege mig till vår startposition..

Lite efter 15.oo rullar bilen. Jag hoppas bara att mitt blodsocker hinner gå ned, låg högt nu innan lunchen som jag åt precis.. 17.7 mmol/l.. Inget blodsockervärde som en diabetiker hurrar för. Det värsta är att man hela tiden blir kissnödig, tänker nu på att vi ska sitta i en bil i 6 timmar typ. Usch! Håll tummarna för att det går ned!

Byebye sthlm och alla underbara läsare! ;)


EN LITEN RESA..

Såhär över helgen..

I eftermiddag rullar bilen ner mot ullared. Det kommer bli najs kan jag säga redan nu eftersom det är sköna människor som ska åka! ;) Har packat nästan allt, det sista som ska i är bara alla diabetesprylar som blodsockermätare och allt insulin, samt alla hygienartiklar som jag ska använda innan jag åker..

Bjuder på bilder från vår lilla tripp när jag kommer hem igen! :)

 

Rock the world kära läsare! ;)


HOME..

Ganska precis hemkommen från täby centrum..

Där det blev middag på tacobar och därefter filmen som alla kritiker har sågat totalt - Sex and the city 2.. Jag tycker absolut inte att den var så dålig som dom sagt, jag gillade den. Kan däremot hålla med om att ettan var bättre, men tvåan är helt klart värd att se! :)

Ska nu krypa till kojs, då jag är både trött och har ett huvud som spränger just nu! :/ Imorgon ska vi spendera ett x antal timmar i bilen på väg ner till ullared, skönt att vara i hyffsat skick då ;)

 

Sov gott alla läsare! :)


TOPPENDAGAR..

Kan man lugnt säga, dessa dagar ska bli grymma..

Idag;
sex and the city 2 med cissi, lina, tess, katja, moa och sofia.

Fre-sön; ullared med cissi, lina, tess, bettan och sofia.

 

Livet leker! ;)


BIOPREMIÄR..

Ikväll - Sex and the city 2..

Spännande.. Undra hur många som ska gå på den ikväll egentligen? Känns som om det är en hel del. Jag och cissi såg ettan igår, haha. Bättre sent än aldrig, eller hur? Hur som helst så gillade jag den, mycket rolig film. Idag ska vi i alla fall gå på tvåan med några kompisar. Ska bli trevligt! :) Och så ska vi äta middag innan, myspys! :)
Har dock hört att dem flesta har sågat tvåan totalt, men äsch. Jag har inga större förväntningar faktiskt.. Lika bra det! ;)

Ska du gå på premiären ikväll?


ÅH..

Jag har precis tryckt i min världens godaste lunch..

Blev resterna från gårdagens middag, mhm! ;) Grillspett -fläskfilé, bacon, småtomater, paprika, rödlök och zuccini-.. Gjorde lite fullkornsris till det och en stor sallad med avocado i. Smakorgasm! ;)

Idag har jag skrivit ned en liten packlista tills på fredag, då bär det av till ullared! Wohooo!


LIVET..

Leker just nu måste jag säga..

Det känns sådär bra just nu. Jag har en underbar flickvän och underbara vänner. Blodsockervärdena börjar rätta till sig och bli bra. På fredag åker vi ett litet gäng till ullared för en jäkla massa shopping. Livet leker!


3-ÅRSDAGEN..

Blev en underbar dag med min älskade igår..

Lagade en supergod middag tillsammans, allt var jättemysigt. Tänkte bjuda på några bilder.. :)

 

  



Grillspett, egengjorda potatisklyftor, sallad, beasås och specialröra ;)


FIRANDE!

Ja, idag ska det firas må ni tro..
Idag är det den 25 maj 2o1o för er som har missat det. Det är nämligen min och min flickväns 3- och 1-årsdag idag. Tiden går fort alltså. Tänk att vi har varit tillsammans i 3 år redan, vartav 1 år som förlovade. Ojoj.. Och jag kan bara säga att jag älskar henne mer och mer för var dag som går. Hon är tjejen i mitt liv, mitt allt.

 

Tänkte slänga in några bilder på oss genom åren, fastän jag inte har så många..

 

 





Emelie ("v") Cecilia! :)


DAGENS OUTFIT..


VILL HA..

Dessa produkter skulle inte sitta fel just nu..

   




Jag måste köpa lite mer sommarkläder!


DAGENS ATT-GÖRA..

Lista är nu avklarad..

Begav mig till rusta i arninge för att inhandla en elgrill. Och jag kom hem med en också. Den är nu monterad och klar, så tjusig så.

 



Har dessutom ätit middag, en riktigt god sådan. Blev marinerad kycklingfilé, fullkornsris, en stor sallad och tzatziki. Yummie! ;) Och nu har jag precis druckit en kopp kaffe på det.

Ska nu kika på lite recept inför morgondagens speciella middag.. Imorgon får ni veta mer! ;)


OUTFIT..

Yes, så sant som sagt.. Dagens outfit;





ATT-GÖRA..

Dagens att göra lista som den ser ut just nu;

- fixa lunch.

- åka till rusta och köpa diverse saker.

- titta på middagsförslag till morgondagen som är mycket speciell.

- äta middag.

- ?


MALIN 22 ÅR!

Bjuder på lite bilder från malins 22-årsfest! ;)

   

    

   

 


BILDER FRÅN I FREDAGS..

Då vi drack lite öl på malins balkong..


   

 


UNDERBART..

När solen skiner och man umgås med härliga människor..

Satt nämligen på venezias uteservering med min älskade och lite kompisar. Blev lyxlunch och en kall cola light för min del eftersom blodsockret inte var att leka med idag. Roligt att mätaren visar 24.3 vid 13.oo.. Då hurrar man inte direkt. Hade suttit fint med en cider, men det blir ikväll istället. Tittade lite på hockeyn och bara njöt av livet. Skitmysigt! :) Blodsockret är nu nere på 9.4 så jag klagar inte det minsta just nu. Brände mig när vi satt ute också, röd som en kräfta på ena armen. Haha, snyggt att bli solbränd bara på ena sidan.

 

Snart bär det av till malin på födelsedagspartaj, blir middag och hela köret. Ska bli spännande att se vad mästerkocken har slängt ihop. Haha! :) Och så ska det drickas cider och kanske en och en annan öl! ;)

Tack till alla människor som har och kommer att förgylla mig dag/kväll! :)


EN KALL..

Öl på malins balkong..

Ja, det är det som står på kvällens schema. Lite öl, snacks, frukt och snack. Ska bli riktigt najs faktiskt såhär i sommarvärmen! :) Bilder kommer en annan dag! :)

Jag och mamma..

Tog en promenad med elrullstolen idag. Blev en sväng ned till ica för att handla morötter och turkisk yogurt till kvällens middag som bestod av ugnsrostade rotfrukter, fläskfilé och tzatziki. Handlade dessutom blommer till balkongen, så nu ska vi göra lite sommarfint där ute om någon dag. Ska lägga in bilder sedan när det är planterat och klart! :)


DAGENS! :)

Dagens outfit;




Min katt;





MOBILINFO..

Som det ser ut just nu angående mobilerna..

Lutar det lite mer åt ena hållet, men det gjorde det redan från början. Och efter informationen jag fått av en vän angående ainon så känner jag mig mer säker på mitt val men det är långt ifrån avgjort ännu. Har dessutom bara hört bra saker om denna telefon..

Just nu är jag inne på denna..

 



Sony ericsson w995 - 8.1 mp kamera.

 

Lämna gärna fler kommentarer om du vet något om denna mobil eller om den andra. Det uppskattas!

Har ni andra mobiler att tipsa om är jag också mycket tacksam för det! :)


HÄRLIG SOMMARLÅT! :)


MOBILFUNDERING..

Funderar just nu på att köpa en ny mobil..

Och just nu står det mellan två mobiler, båda med märket med sony ericsson! :)

 

  

Sony ericsson w995 - 8.1 mp kamera.




Sony ericsson u10i aino - 8 mp kamera.

Någon som har någon av dessa telefoner eller känner någon som har en sådan? Och vad tycker ni/dom om telefonerna?


LYXFRUKOST!

Idag blev det riktig lyxfrukost! :)




Fiberbaugetter med ost, tomat och gurka samt fil och citronte :)


EN TRIPP..

Till danderyds sjukhus blev det igår..

Blev sällskap till mamma som skulle på mammografi och det gick snabbare än väntat. Satt oss sedan ute i solen för att vänta på taxi hem. Och mitt i allt börjar det springa en jäkla massa sköterskor kors och tvärs och i farten skriker dom att det är brandövning så vi behövde inte oroa oss. En minut senare kommer det ett x antal sköterskor springades med sjukhussängar och madrasser (med sjuksköterskor på som ska föreställa patienter) och gud vad dom skrattade. Blev riktigt underhållande faktiskt. Efter ett tag kom det brandmän och det blev som en hel föreställning, haha! :) Synd att man inte hade kamera med sig.
Blev dock irriterad på att vi aldrig fick någon bil hem och vi ringde då igen för att fråga vart den hade tagit vägen och då säger den människan som svarar att det inte fanns någon beställning gjord. Yeah right! Beställde ju bilen så fort vi var klara.. Hur som, kom en ny 10 minuter senare till slut. Skönt det!


BESVIKEN..

Som få, skulle ha lirat träningsmatch mot rimbo ikväll..

Och det första jag läser när jag loggar in på facebook är ett meddelande från min tränare att det inte blir någon träningsmatch. Rimbo har bangat. Fan vad tråkigt säger jag bara! Hade verkligen sett fram emot matchen ikväll och så blir det ingen, då blir man faktiskt lite ledsen i ögat. Istället blir det vanlig träning för vår del.


ONSDAGSFIKA..

Tillsammans med min fikadejt moa..

Satt ett par timmar nere på fiket och snackade om allt och ingenting. Riktigt skönt faktiskt! :) För moas del blev det en sallad och någon juice och för min del glass och cola light. Smaskigt värre var det! ;) Kände att jag kunde få äta lite glass nu i sommarvärmen. Blev 3 kulor med daimglass, jordgubbsglass och mangoglass. Det kan jag varmt rekomendera! ;)


 

Efter fikat blev det en sväng på ica för att handla. Blev lite grovt bröd, avocado, sallad och majskolvar. Därefter skiljdes vi åt och jag traskade hem i det fina sommarvädret! Tack för idag moa! :)


Ska bli spännande att se vad blodsockret ligger på nu till middagen eftersom jag åt glass utan att ta några extra enheter insulin. Jag hoppas att det ligger okej! ;) Håll tummarna!


GODMORGON..

Kära läsare, hoppas att ni har sovit gott..

Jag knallade upp vid 8.4o idag, fixade frukost som bestod av en skål fil med boveteflingor samt två grova smörgåsar med ost på. Så nu är jag redo för en ny dag. Efter frukosten begav jag mig in i duschen på en gång, skönt att redan ha det gjort.

Ska ju nämligen på en fikadejt idag, med moa. Ska bli jättemysigt! :)


Jag och moa på mc donald's i falun.


TISDAGSGLÄDJE..

Betyder innebandyträning med världens goaste gäng..

Och det var riktigt roligt att se alla igen, trots att det bara har gått två dagar. Fast man saknar liksom gänget när man har bott tillsammans i fyra dagar och levt så tätt inpå varandra. Helgen bjöd ju på sjukt mycket skratt och ni kan ju gissa vad det skämtades om idag? ;) Allt som hänt i falun. Haha! :)


Träningen gick bra, både med blodsockret och spelmässigt. Svarta laget (min femma) spelade grymt bra. Vann tvåmålet med 6-0 typ. Inte illa pinkat! ;) Kändes kanonskönt!


Har duschat och ätit lite nu, så snart blir det till att krypa ned under täcket för en dejt med john blund ;) Imorgon ska jag på en annan dejt, men med vem avslöjar jag inte förrän imorgon! ;) Mohahaha!

Sov gott kära läsare :)


TYCK TILL..

Tänker nu släppa frågan..

Du har nu chansen att påverka, vad vill du läsa om i min blogg? :) Jag hoppas att många lämnar kommentarer så att bloggen blir bättre. Passa på och tyck till nu! :)


ETT BESÖK..

I biomörkret blev det igår med min älskade..

Blev filmen "last song".. En bra film enligt mig. Inte många som var på bio igår alltså, det var vi två och sedan sex stycken till. Haha, lugnt och skönt må jag säga. Blev middag på tacobar innan bion, jättegott. Jag hade varit sugen på tacos hela dagen så det satt rätt fint.


SOL SOL..

Strålande sool..

Underbart väder ute. Har varit ute med mamma och hennes arbetsterapeut idag, med den nya elrullstolen såklart. Blev en sväng ned till centrum idag och så en sväng inne på ica. Och det gick faktiskt riktigt bra.

Efter att arbetsterapeuten gått fortsatte jag och mamma en liten stund till. Satt oss sedan ned i trädgårdsmöblerna här utanför och bara njöt av vädret.

 

Ikväll ska jag och cissi på bio, ska bli jättemysigt. Och innan bion blir det middag. Bara hon och jag. I like! :)


SVAREN..

På frågestunden kommer här..

Tycker dock att det är tråkigt att det enbart är en person som har frågat någonting, men jag uppskattar att det kom in några frågor.


1. vad gör du en dag då du är ledsen?

Det beror alldeles på vad det handlar om. Brukar lyssna på musik som får mig på bra humör och tänka på saker som jag uppskattar i livet. Då brukar jag oftast bli lite gladare.


2. om du skulle få en rejäl fet summa, vad skulle du göra då?

Jag skulle nog först och främst ge lite pengar till mina närmaste och sedan skänka en hel del till forskning, bland annat för diabetes och cancer. Skulle nog även skänka en del till välgörande ändamål och sen skulle jag spara pengar. Kan tänka mig att det skulle bli en del shopping också. Och självklart skulle jag köpa mig en egen lägenhet och flytta ihop med min flickvän.

3. vad gjorde du på din första dejt med cissi?
Jadu, vi har nog aldrig riktigt dejtat på det där sättet. Det började med flera år av vänskap och sedan växte det fram till en kärleksrelation.

4. träffas snart?

Såklart! :)


KOJAN :)





Drog ihop sängarna och hängde för täcken på sidorna. Blev en jättemysig koja! ;)


ÅRETS FALUNLÅT! ;)


HEMKOMMEN..

Från cupen i falun..

Och det har varit en riktigt grym helg måste jag säga. Jag har haft fantastiskt roligt och jag spelar verkligen i världens sjukaste och roligaste lag, haha! :) Ska försöka summera dagarna..

Torsdag;

Straxt efter sju rullar bilarna från vallentuna mot falun. Istället för att åka direkt till falun åkte våran bil på en liten utflykt till ockelbo. Blev som en liten safariresa, haha! Vi glömde att svänga av där vi skulle, vilket resulterade i denna lilla roadtrip. Trots denna lilla utflykt kom vi inte mer än 1o minuter senare än dem andra. Runt 1o.3o var det dags för lite mat i magen innan matchen som började 12.1o. Förlorade första matchen mot kungsängen.
Därefter åkte vi till kunskapsskolan där vi skulle bo. Checkade in oss, duschade och fixade sängarna samt packade upp väskorna. Blev lite chill på rummet innan det var middagsdags. Efter middagen fortsatte vi att chilla på rummen, spelade kort och drack lite vin. Gosigt värre! :)

Fredag;

Klev upp vid o9.oo för frukost. Blev lugnt på rummen därefter, spelade ännu mer kort och bara snackade. Tittade på lite matcher nere i falukuriren och åt lunch. Några i vårt rum bygge en koja, haha! :) Sedan var det dags att själv lira. Förlorade även denna match mot saga, och vi var verkligen kassa. Tror inte vi gjorde nåt som var rätt då nästan. Skittrist! :( Hem till kunskapsskolan igen för middag. Blev ännu mera chill på rummet innan vi sedan begav oss till borlänge för att lira klockan 23.oo mot falun. Spelade en mycket bättre match men förlorade med 4-2. Skyller en del på domarna faktiskt som var urusla och missade alla solklara grejer. Deras bästa replik var "jag ser inte" så man kan ju undra om dom skulle behöva glasögon?! Mycket irriterande var det! Därefter åkte vi bara hem och duschade innan vi somnade så sött i sängarna, eller förlåt - kojan! ;)

Lördag;

Frukost vid o9.oo. Blev därefter chill på rummet innan vi åkte till centrum för att inhandla sportdryck som vi säger i vårat lag. Och för er som inte lirar med oss - alkoholhaltiga drycker. Blev en snabbis på ica med för att inhandla lite snacks till kvällens fest. Käkade lunch i skolan och sedan begav vi oss ut i solen. Lyssnade på musik och kickade lite fotboll. 16.2o var det matchstart i borlänge. När vi står och värmer upp utanför kommer motståndarna, lerum. Och det var det mest fula laget jag har sett för när dem går förbi oss utbrister dom i en sång "ni kan gå hem nu, ni kan gå hem nu". Moget lag - not! Detta tar vi som tändväska inför matchen och den slutar 1-1. Vi lirade riktigt jäkla bra igår och dom var skitsura att dem inte vann, haha! ;) Efter matchen stannade vi på mc donald's för att beställa med oss mat hem till skolan. Duschade och fixade oss och sedan var det fest! :) Spelade fyllebitch och då kom de mest sjuka grejerna fram. Tänker inte gå in närmre på vad men det var riktigt roligt och man skrattade ju så mycket att man har stärkt magmusklerna till tusen.

Söndag;

Upp vid 8.3o för lite frukost. Därefter packade vi ihop sakerna ur vårt rum och städade ur. Klara vid 1o.oo och då åkte vi hemåt. Så vid 12.3o var man hemma i vallentuna igen, skönt.  

Vallentuna IBK damlaget - världens härligaste lag! ;) Kärlek!


PACKNINGEN..

Till falun är nu avklarad..

Skönt att man har packat nu. Imorgon ska det sista packas, sånt som jag behöver imorgon. Blir allt insulin och lite hygienartiklar. Ska bli sjukt roligt att åka imorgon! :) Avfärd från hammarbacken kl o7.oo, så imorgon får man gå upp med tuppen. Haha! :) Första matchen spelas 12.1o. Önska oss lycka till! ;)


 

Detta blir sista inlägget för kvällen. Ska fixa det sista och sedan ska jag krypa ned under täcket framför tv:n och troligtvis kommer jag att somna där om jag känner mig själv rätt.

På återseende på söndag! :)

Önskar er en riktigt grym helg, för det tänker jag ha! ;) Puss&kram!


VÅGA FRÅGA!



Våga fråga! ;)


Kommer senare att välja ut några frågor att besvara här i bloggen! :) 


HEMKOMMEN..

Från både shopping och innebandyträning..

Fick däremot med mig lite annat hem än tänkt. Blev ingen sportbag, fann däremot den jag var sugen på i butiken men upptäckte att den inte hade några sidofack. Inte okej! Så den fick inte följa med mig hem. Köpte även mina strumpor och alla hygienprylar jag skulle inhandla. Hittade dessutom en ny tröja på stadium så den fick följa med mig hem istället, me like! :)

Blev middag på mc dondald's eftersom vi kom till täby centrum så sent. Smaskens! ;) Cissi fick jobba över, inget ovanligt nu i dessa tider när dem bygger om butiken. Trodde att jag skulle bli tung som en sten på träningen sen eftersom jag inte åt världens nyttigaste middag direkt men det gick väldigt bra trots allt. Det blev två-mål nästan hela träningen, skitkul! :) Laget är riktigt laddat och det är grymt inför falun på torsdag. Lirade om att förlorande lag skulle få riva sargen idag och mitt lag vann. Skönt att slippa den där förbannade sargen, så jag stod bara och surrade med folk medans de andra fick jobba! ;) Hahaha!

Har duschat och ätit så nu blir det till att borsta tänderna och krypa ned under täcket. Imorgon har jag diverse ärenden som måste uträttas.


Sov gott käre läsare! :)


BEGER MIG..

Snart till arninge och sen vidare till täby centrum..

För att inhandla diverse saker inför falunresan. Ska inhandla tandkräm, tandborste, shampoo, duschcremé, strumpor och hårnålar. Ska dessutom kolla på stadium efter en ny sportbag att packa allt i. Har förvisso en stor nikebag men det är alltid roligt att förnya sig lite. Hittade dessutom en jättesnygg bag på stadiums hemsida, så jag ska kolla storleken på den och sen får vi se om den får följa med hem eller inte. Och jag hoppas verkligen att den finns i butik och inte bara på nätet, vilket jag inte kollade. Smart!


Har precis packat min väska med alla diabetesprylar såsom sprutor, blodsockermätare, druvsocker, festis och sådant som man måste ha med sig överallt. Ska bli skönt att sätta in hörlurarna, sätta på någon schysst låt och glida ut i solen för att sedan ta bussen till första shoppingstoppet - rusta i arninge.

Puss och hej leverpastej! ;)


NYSTÄDAT..

Nystädat rum, riktigt skönt! :)

 


DAGENS MIDDAG..

I flera steg;

 


Pannbiff, potatis, grönsaker och gräddsås - mums! :)

Mästerkock? - Javisst! ;)


DAGENS MÖTE..

Med mammas arbetsterapeut är nu avklarat..
Idag har vi varit ute på promenad med den nya elrullstolen så att vi ska lära oss hur allt fungerar. Det går faktiskt framåt, vilket är roligt att se. Snart är både jag och morsan kung på den nya stolen, haha! Nästa möte äger rum på måndag. Övning ger färdighet! :)

PARTY..

Fantastisk kväll igår, jag låter bilderna tala för sig själv..


    
  

 



Tack till alla som var med igår! :)


OUTFIT..

Blev följande.. Klicka på bilden för större format! :)



Kavaj; MQ - 599 kr

T-shirt; H&M - 70 kr

Linne; Ginatricot - 99 kr

Slips; H&M - 99 kr

Jeans; H&M - 399 kr


PARTY..

All night long.. Eller?..

Ja det vet man aldrig, idag är det mycket fest i alla fall. Ska som sagt på 6o-årsfest först, blir middag och lite trevligheter. Dock inte med min egen släkt utan med cissis. Fast vad gör det? Jag gillar dom! :)

Därefter ska vi vidare hem till lina och tess där det är ännu mer partaj. Ska bli riktigt nice faktiskt! :) Blir väl lite dricka och en massa snack kan jag tänka mig. Fest med underbara vänner, kan det bli mycket bättre en lördagkväll som denna? :) Don't think so!

Hoppas på att blodsockret går ned nu, låg alldeles för högt.. 18.8 mmol/l.. men det har ju sin förklaring. Lite onyttigheter igår sätter spår på blodsockret idag, suck! Hur som, jag är starkast och jag bestämmer! Ingen idé att deppa ihop! :)

Kommer kanske bilder på kvällens outfit senare, har nämligen inte bestämt riktigt vad jag ska ha på mig. Det återstår att se.. ;)

Önskar mina härliga läsare en fortsatt trevlig lördag! :)


BLODSOCKER & CUP..

Hade ganska fina blodsockervärden igår..

Och det känns himla skönt måste jag säga. Och imorse vaknade jag med ett blodsockervärde på 7.4 mmol/l. vilket är helt grymt! Hade dock 12.4 till lunchen.


Har dessutom precis slängt ihop en packlista till falun, ska på innebandycup. På torsdag är det avfärd, ska bli så sjukt roligt. Dessutom ska även "diabetesmannen" dit. Spännande :) Undra hur många diabetiker det befinner sig på denna innebandyturnering? Någon annan som ska dit? :) 2 diabetiker än så länge..

Ikväll blir det lugnt för min del. Cissi ska bjuda mig på middag, mysigt. Undra vad det blir? :) Blir en lugn hemmakväll i alla fall. Imorgon bitti ska vi stå i caféet i hammarbacken då det är företagscup. Därefter blir det 60-årsfest och sedan kanske vidare på en annan fest. Time will tell ;)

Trevlig helg kära läsare! :)


GRATTIS..

Grattis på födelsedagen Hannis! :)


STORSEGER..

Ja, storseger blev det allt i rimbo sporthall igår..

Trots riktigt många misstag av oss. Stundtals vet jag verkligen inte vad vi sysslande med. Fast det är tur att det kommer på träningsmatcher. Satsade på att testa det nya spelsystemet och det gick sådär. Hur som helst så slutade matchen bra.
Vallentuna-Rimbo > 14-6!
Träffade veronica igen och det var verkligen riktigt roligt, hoppas på att det blir fler gånger! :) Spelade även mot min gamla lagkompis linn, som jag spelade med i rimbo för många år sedan. Och hon hade takterna kvar, mycket duktig tjej måste jag säga! :) Hoppas på att det blir en till fight, men hemma i vallentuna.


GLÄDJE..

Jag blev precis fruktansvärt glad..

Pratade med min gamla favoritlärare från grundskolan eftersom jag visste att hon spelar innebandy. Däremot visste jag inte om hon spelade "seriöst" eller mer på skoj och det visar sig att hon har tränat med rimbo ett par gånger. Ikväll ska vi möta just rimbo i en träningsmatch. Och det innebär att jag kommer få träffa henne ikväll.
Hon hjälpte mig genom en mycket svår tid i grundskolan och det är jag oerhört tacksam för. Det kommer jag aldrig att glömma! Ska bli så härligt att få träffa henne igen, efter flera år! :) Det gjorde min dag!


FÖRVARING..

Hur förvarar ni alla diabetesprylar?

Det är många saker en diabetiker har hemma och jag fövarar allt i en snygg låda. Då är det mycket enklare att hålla koll på vad man har..

 


SKÖÖÖN..

Christian Hedlund på rixfm imiterar Tony Irving..

 



Tycker att den är himla rolig.. :)

DESIGNEN..

Blev ändrad igen..

Och nu känner jag mig mer nöjd än innan. Skönt att känna att designen är snygg nu, enligt mig iaf. Har precis druckit kaffe i glas nu. Undrar varför det är mycket godare? Haha, ja.. Det är mycket man undrar och inte förstår. Och så kommer det förmodligen att vara hela livet.

Ikväll ska jag på innebandyträning, ska bli kul. Ska bli skönt att röra på sig. Och jag trivs som fisken i vattnet på innebandyplanen. Det är liksom skönt att vara där.

Imorgon ska vi lira träningsmatch mot rimbo. Klockan 20.00 i rimbo sporthall. Det kommer att kännas skumt på något sätt eftersom rimbo är min gamla klubb. Laget vi möter är i och för sig nytt, finns nog bara en tjej kvar där som jag har lirat med. Det enda som är sig likt så är det att min gamla tränare fortfarande tränar dom.
Och det kommer nog kännas mysko att stå på sin gamla hemmaplan men denna gången som bortalag med tanke på att jag spenderade nästan varje dag i veckan i den hallen. Det var som mitt andra hem på den tiden vi bodde i rimbo. Hur som helst, det ska i alla fall bli skitroligt!


PÅ BÄTTRE HUMÖR..

Kände mig lite nedstämd..

Bestämde mig då för att googla mitt namn & fann diverse saker som fick mig på bättre humör..


"Damlaget, Vallentuna IBK vann idag hemma mot Haninge. Vi inledde bra och tog ledningen med 1-0 sen föll allt ihop. Vi förlorade 1:a perioden med 3-1. Men vi ryckte upp oss och tog över matchen totalt. Vi vann med 11-4
Emmet var matchens gigant med sina 7 poäng. 4 mål 3 assist."

"Idag gjorde vi en klart mycket bättre match. Vi slog Orminge med 3-0 i en jämn match. Emelie Holm storspelade i anfallet och Therese Grass i målet. Matchens lirare idag blir Emelie Holm (3 mål) och Therese Grass (som höll nollan)"

"Alex Cissi Emmet Moa & Linda står för 6 av 7 mål idag och det känns riktigt roligt."

"11.38 Holm frälser min mage 5-3, tack. 12.59 9-4 Holm har återigen producerat, jag stolt, som regiserat."




Känner mig mycket gladare nuu! :)


PROVSVAR..

Som jag tidigare nämne lämnade jag ju blodprov (HBA1C)..

För en vecka sedan och i torsdags ringde jag till danderyd för att få reda på resultatet. Och det var som väntat, men ändå lite bättre än vad jag trodde. Blev dock lite besviken ändå men jag vet ju vad det beror på. Hur som helst, mitt HBA1C visade 7.0% vilket är en aningen högre än vad jag brukar ha. Diabetessköterskan brukar vilja att mitt värde ska ligga på ungefär 6% eller straxt över men inte uppåt 7%.. Hon jag pratade med sa att det var ju ingen katastrof och jag förklarade varför det låg som det gjorde. Sist hade jag 5.9% men det var lite för lågt för min del. Så nu är mitt mål att till nästa gång vara tillbaka på mina 6% igen. Jag ska segra! Det är viktigt att komma ihåg att det är jag som bestämmer och inte sjukdomen, men ibland är det svårt och då får man påminna sig om att det är jag som är den starka av oss.

Jag ska segra, jag är den starka, det är jag som bestämmer..


MIDDAGSTIPS..

Gårdagens middag smakade riktigt bra..




Rotfrukter, marinerad kycklingfilé, tzatziki och bearnaisesås.


BLOGGDESIGN..

Ja, som ni ser är utseendet lite annorlunda..

Och det får duga för denna gången. Blev bara lite ändring med färgerna, kände för ljusare färger eftersom vi går mot ljusare tider.

 

Kvällens planer blir till att..

Laga middag - kycklingfilé med rotfrukter och tzatziki. Beger mig senare hem till min älskade flickvän för lite måndagsmys. Blir film och bara umgås.


Jag är ganska faschinerad över att en människa kan betyda så otroligt mycket som min flickvän gör för mig. Snart har vi varit tillsammans i tre år, vartav ett år som förlovade. Jag älskar dig fruktansvärt mycket och det bara växer för varje sekund som går. Jag vill aldrig någonsin förlora dig! ("v")



DAGENS OUTFIT..

Jag måste säga att jag är grymt nöjd! :)









Chinos; MQ

T-shirt; Ginatricot

Sjal; Lindex


Vad tycker ni om denna outfit? :)


LÖRDAGSMYS..

Bio i kista..

Tillsammans med älskade och lite vänner. Först åt vi middag på mc donalds och sedan blev det "en galen natt".. Helt okej film! Hade en trevlig kväll, alldeles lagom aktivitet ;)

   


VALBORG I BILDER..



















RSS 2.0