FINT SMS.. ♥

Fick precis ett fint sms av kusin..

 

"Jag gav dig tio rosor och sa: vår vänskap ska vara hel tills den sista rosen dör. Du sa: men jag vill inte att vår vänskap ska dö. Jag log mot dig och sa: ta det lugnt, den tionde rosen är av plast! :)"

Tack underbara kusin! ♥


DAGENS..

Dagens outfit med forsman..

Yees, idag kör jag och forsman dagens outfit med pose i våra bloggar. Haha, vi kommer då alltid på massa sjuka idéer. Hur som helst så tänkte jag bjuda på mina två bilder och sedan även en muppad bild på mig och forsman från lagavslutningen i somras, haha.. ;) Enjoy!






Avslutar med en gemensam bild ;)




Vill ni se mer..?

Av denna brud, kika då in hennes blogg här.. :)


IKEA..

Spenderade eftermiddagen på ikea..

Tillsammans med hjärtat, lina, tess och hampus igår. En mycket trevlig tripp. Hampus första besök på ikea fast han sov hela tiden, haha! ;) Det enda jag handlade var värmeljus för det är sådant som alltid går åt nu när det börjar bli så mörkt och grått ute.. :)

Efter ikea åkte..

Jag och hjärtat hem för att skruva ihop sängen som vi handlade för några veckor sedan. Jag förstår inte att man är så himla seg på att göra saker. Jag menar, det var ju inte ens svårt och tog inte speciellt lång tid heller. Hur som helst, nu är sängen färdigmonterad. Jättefin och skön :) Kommer att sova som den kung jag redan är ;)

 


BÄR NÅGOT LILA FÖR ATT SÄGA EN SJÄLVKLARHET.

Idag är det den 27:e oktober..

Dagen till ära bär vi något lila för att säga en självklarhet - oavsett sexuell läggning, ursprung, kön och ålder. Bär du något lila så säger du "it gets better" till alla HTB-ungdomar och vuxna i sverige som ännu inte har mod att vara öppna.

I mina ögon är..

Det självklart att man ska vara sig själv. Jag kan inte förstå att människor som vågar stå för den personen dem är, ska bli utsatta för alla möjliga hemskheter.. Varför är det så?! Är inte lyckan det viktigaste? Att få vara sig själv, precis som man är?! I mina ögon är det en självklarhet!


Jag är lila idag, är du?!










VI ÄR ALLA LIKA MYCKET VÄRDA! :)


HAMPUS 17/10-10 ♥

I söndags var jag och hjärtat..

En sväng till lina och tess för att få hälsa på deras nya familjemedlem, hampus. Han var så otroligt söt, vilken liten prins. Och det bästa var att han hade "a la emmet frisyr", snelugg och lite ruffs - sötnosen då.
Jag, cissi, grodan och tobbe åt tacos medans de andra beställde mat från pizzerian men eftersom vi redan hade ätit pizza till lunch var vi inte direkt sugna på det igen. Och till efterätt blev det tårta som bettan hade bakat. Jag åt dock bara chokladmoussen och den var ju inte lite god.. ;)




Bettans tårta, verkligen jättefin! :)



Lilla hampus, sötsak! :)


25/10-10 ♥

3 år och 5 månader.. ♥
Har jag och mitt hjärta varit tillsammans idag. Jag älskar dig mer än något annat cecilia karlsson, du är mitt allt.  Vi har varit funnits där för varandra i både med- och motgångar. Jag vill dela resten av mitt liv med dig, du är underbar!




You and me baby, oslagbart! ♥


R.I.P. pappa! ♥

Den 25:e oktober 1998..

Det var den dagen du lämnade oss på jorden för en plats i himlen. Det gjorde och gör fortfarande fruktansvärt ont men jag vet innerst inne att du har det betydligt bättre nu. Du hade en sådan smärta som var obeskrivlig för du var inte den som klagade över att du hade ont annars, då skulle det mycket till.

Idag är det tolv år sedan du dog och jag saknar dig fortfarande fruktansvärt mycket, min bara min pappa. Jag har precis tänt ett ljus, kärlekens låga, bara för dig. Jag sänder dig en extra tanke och säger att jag älskar dig, du var en underbar människa. ♥







MIN HELG..

Helgen är rätt fullspäckad..

Fast jag gillar't måste jag säga. Ikväll ska jag och hjärtat en sväng till täby centrum och kolla efter en ny sticka eller innebandyklubba som det heter. Testade nämligen min gamla fatpipeklubba igår på träningen och vilka skott. Problemet är bara att den är för kort så ska se om jag kan hitta någon snarliknande klubba idag som inte är allt för dyr. Och så har jag även hittat en vinterjacka på team sportias hemsida som jag gillar, så ska kika om den finns hade jag tänkt.
Därefter bär det av till tibblehallen för att se ssl-matchen mellan caperiotäby-sirius. Spännande! :) Heja täby! Annars blir det en lugn fredagskväll.

Imorgon är det..

Tidig uppgång, vi har caféet med innebandyn så jag och hjärtat ska vara där kl 08.00 och öppna upp allt. Sen bär det av hem en sväng och kl 15.30 har vi match mot ekerö hemma. Efter matchen är det lagfest och jag är galet taggad för morgondagen. Hoppas att jag hittar en ny sticka idag som jag kan näta med imorgon på matchen ;)

VALLENTUNA-EKERÖ > 15.30 I HAMMARBACKEN, BE THERE! :)


Trevlig helg på er allesammans! :)


VARM I HJÄRTAT..

Igår eftermiddag när..

Cissi kom till mig efter jobbet blev jag alldeles varm i hela kroppen. Jag öppnade dörren och där står hon med en jättefin ros och ett kort. Jag blev verkligen jätteglad! :)

 



Jag älskar dig cecilia, du är mina andetag!


TORSDAG..

Och imorse var jag..

Uppe galet tidigt. Runt 04.00 var jag klarvaken då hjärtats alarm ringde. Tog ett blodsocker och låg på ett fint 6.6 mmol/l. Av någon anledning var jag sjukt sugen på choklad så jag åt tre små rutor marabou mjölkchoklad. Haha ibland är man bra lustig. Tog även ett blodsocker vid 05.00 när cissi åkte till jobbet och låg då på 9.7 mmol/l. Tog med mig täcket och la mig i soffan för att titta på tv eftersom jag var riktigt pigg. Det gick många konstiga program. Jag somnade väl vid 06.00 igen och vid 09.00 blev det frukost och ännu en blodsockermätning som visade 11.3 mmol/l. Kan då dra slutsatsen att mitt blodsocker inte höjdes sådär jättemycket som det brukar när jag är vaken länge utan att ta mitt insulin och äta frukost, skönt.

Jag var nere och lunchade med björn idag eftersom jag var skyldig henne en lunch. Eller rättare sagt, jag var skyldig henne pengar men hon tog ut det i en lunchdejt vilket var helt okej för min del. Efter lunchen sprang jag till ica för att handla de sista ingredienserna till tacosen som jag, hjärtat och mamma ska äta ikväll. Myspys! :)

Därefter ska vi traska upp till innebandyträningen, ingen av oss ska träna p.g.a min förkylning och hennes ryggproblem. Det blir att spara sig till lördag då det är match. Bättre att vara helt fit for fight då! :)

Puss&kram.


BILJARDKVÄLL.

Igår kväll var..

Jag, malin och grodan inne i stan och åt middag och spelade biljard. Grodan och jag var ungefär lika grymma i början, vårt team var svårslaget. Haha skämt o sido, vi var urkassa. Fast det tar ett tag innan man kommer in i det och efter ett tag vart vi hyffsat duktiga. Jag och grodan vann trots allt första matchen och den andra matchen vann jag och malin. 




Grodan!



Björn!



Jag!


ETT STORT GRATTIS.. ♥

Till två av mina underbara vänner.. ♥

Som i söndagsmorse den 17/10-10 kl 05.48 fick en liten prins, en mycket efterlängtad familjemedlem. Han vägde 3470 kg och var 50 cm lång. Och han är galet söt! ♥








Stort grattis till er lina och tess..



Ni kommer att bli grymma föräldrar :) ♥


DM..

Spelades i hammarbackshallen igår..

Och för motståndet stod täby is elitserielag. Ett grymt bra lag som spelar snabb och schysst innebandy. Vi själva lirar i division 3 så det är lite divisionsskillnad på oss vill jag lova. Hur som helst så åkte vi ur dm igår och vi hade inte väntat oss något annat heller. Jag hoppas att täby tar hem hela skiten, det förtjänar dom! :)
Jag kunde dock bara spela typ 10 minuter in i första perioden innan min hals och mitt blodsocker strejkade stenhårt, låg då på 17 mmol/l och då är det farligt att spela match/träna. Det höga blodsockervärdet beror på att jag har en infektion i kroppen, min förkylning. Och även när jag kom hem låg jag på 16.4 mmol/l, tog 2e humalog och gick isäng med hjärtat.

Idag har det blivit..

En lugn morgon med frukost, lite tv-tittande, lite dator och en dusch. Hade lyckats få ned blodsockret till 10.9 mmol/l imorse, lite högt men inte jättefarligt.

Senare i eftermiddag/kväll ska jag, malin och grodan bege oss in till stan och äta middag och spela biljard. Det ska bli skoj :)

Nu ska jag gå ut i köket och försöka trolla ihop någon form av lunch, kanske varma mackor? Ja, det är lätt och gott. Så får det bli.. :)

Puss&kram.


KRYSSNING > 16/10-10!



Cissi, katta och ida är glada vid buffén.




Björn har fått i sig vin ;)

Ida, malin, cissi och jag i taxfreen :)




Ida, malin och jag muppar oss i hytten :)



Cissi och katta :)



Jag, ida, malin och cissi i fun club :)



Cissi och malin shakar loss ;)

Jag bjuder upp båtens fyllekaja till dans ;)



Cissi gör så att jag ramlar i hissen, haha ;)


Tack för en trevlig resa brudar! :)


SHOPPING..

Det spenderades en..

Del pengar i taxfreen under kryssningen, men det är klart billigare att handla allt där än i vanliga butiker. Och dessa saker fick jag med mig hem :)

 

 











KRYSSNING..

I lördags åkte vi..

På kryssning, en mycket trevlig sådan. Båten avgick 18.00 och då började vi med middagsbuffé, galet mycket mat fanns det. Runt 20.00 när dom slängde ut oss från buffén och vinkranarna vinglade vi ner i taxfreen. Och det tog inte lång tid förrän man hade någon vara i korgen. Dock bestämde vi oss för att bara kika och handla dagen efter istället, smart drag.

Trist nog fick man inte handla någon alkohol på ditvägen i taxfreen så vi återvände till hytten för att byta om och chilla lite men det dröjde inte länge förrän vi drog vidare till fun club och köpte drinkar. Haha :) Jag blev kanonglad när dem hade light läsk att blanda drinkarna på, vilket höll mitt blodsocker stadigt under hela kvällens gång. Så jag drack typ rom och cola hela kvällen men det var gott och så värt det för att slippa sticka upp i blodsockervärde! :)

Jag lyckades med det mesta under kvällens gång, jag är då inte rädd att ta mig an utmaningar måste jag säga. Jag lyckades få en främmande snubbe att knyta mitt skosnöre som hade gått upp, bjuda upp båtens fyllekaja till dans och även få anita, säkerhetsvaktens, autograf. För er som har sett på tv-serien "färjan" så vet ni nog vem det är.

I söndags..

Blev det lugnt för vår del. Började morgonen med båtens frukostbuffé och sedan spelade vi på maskiner och handlade i taxfreen. Käkade lunch på ett cafée och chillade lite i hytten och sedan var det nästan dags för avgång i stockholm vid 15.30.

Jag hade en..

Sjukt trevlig kryssning så tack till er som var med! :) Det får vi absolut göra om! :)

 

Tänkte bjuda på bilder när jag har snott kattas foton, eftersom jag själv inte tog några typ. Och kvalitén på dom bilderna som jag väl tog är riktigt kass.. :/


LÖRDAGSMORGON.

Och jag har ätit god frukost..

Och druckit mitt morgonkaffe. Blodsockret låg på 5.4 mmol/l när jag vaknade vid 8.30 men eftersom jag visste att det skulle dröja med frukosten så drack jag ett glas mjölk för att slippa en känning, så innan frukosten vid 10.00 låg blodsockret på 8.1 mmol/l. Strålande! :)

 

Gårdagen blev mycket..

Trevlig måste jag säga. Blev fläskfilé oscar till middag och sedan bowlade vi. Efter bowlingen gick vi hem till ida och där färgade malin mitt hår och sedan tittade vi på idol. Därefter var alla rätt trötta så vi knallade hem i kylan för ett par välbehövliga timmars sömn.

 

Idag ska..

Jag, hjärtat, ida, malin och katta på kryssning. Ut på ålands hav var det ja ;)

Kanske att man skulle börja packa nu då? Ja, det vore nog en bra idé. Jag återkommer med bloggandet på måndag! :)

 

Puss&kram.


LUNCH..

Lunchdejt med tant..

Björn nere på vårt andra hem, pizzeria istanbul. Haha, dom kan typ våra beställningar utantill.. Dock kan dom ha fel när man blir sugen på en annan sallad. Snart borde dem bjuda på en gratis måltid tycker jag. Denna vecka har vi ätit lunch där nere tre dagar, haha. Deras sallader går hem bra måste jag säga, kanongoda. 

Jag är sådär lagom sugen på en kopp kaffe just nu, så ska nog knäppa på bryggaren nu. Jag älskar ljudet av kaffe som bryggs och framför allt doften. Ljuvlig! :)

 

Önskar er alla en grymt trevlig helg..

Kommer dock inte att bli så mycket bloggande i helgen för imorgon drar vi på kryssning. Ut på ålands hav var det ja!

Take care! :)


FREDAGSMORGON..

Behöver jag..

Säga mer än morgonkaffe?! ;) Denna dryck är ju verkligen fantastisk. Idag smakade kaffet sådär ruggigt gott. Utanför fönstret skiner solen och löven är röda. Denna fredag kommer bli underbar, jag känner det på mig. Det enda negativa är att jag vaknade med högt blodsocker, 15.8 mmol/l. Inte det bästa men idag är jag så positiv, jag vet att jag i slutändan kommer vinna ändå! :) Det gäller att tro på sig själv!

 

Snart börjar våra bästa år, ska luta mig tillbaka i soffan och fortsätta att njuta av kaffekoppen. Och sedan blir det nog en lång varm dusch. Ikväll blir det mys med hjärtat och lite vänner. Först blir det middag på våning ett och sedan bowling. Ska bli riktigt nice faktiskt..

 

På återseende! ;) 


SVAR PÅ KOMMENTAR..

Jag har fått en mycket bra..

Fråga / kommentar på ett tidigare inlägg som jag nu tänkte besvara på bästa sätt. Jag vill till att börja med säga att jag uppskattar när folk lämnar kommentarer. Ska bara springa och hämta en kopp kaffe så kommer detta att gå galant ska ni se! ;)


Postat av: Åsa

Nu kommer jag med mina frågor igen... =)
Som diabetiker kan man dricka massa alkohol då? Vad är bäst att dricka?

En mycket bra fråga åsa. Självklart kan diabetiker dricka alkohol, men det gäller att tänka på vissa saker när man gör det. Diabetes är en sjukdom som är väldigt individuell, alla reagerar olika på olika saker. Det gäller alltså att man har bra koll på hur ens egen kropp fungerar. Och det är även väldigt viktigt att folk omkring dig vet att du har diabetes. Under en kväll när alkohol är inblandat är det viktigt att man kollar av blodsockervärdena under kvällens gång.

Innan du går isäng är det viktigt att man mäter blodsockret och äter något. Jag brukar oftast äta en/två mackor beroende på mängd alkohol jag druckit och även blodsockervärde. Och ibland även ett glas mjölk. Anledningen till att man ska äta innan man går och lägger sig är för att alkoholen sänker blodsockret efter ett par timmar och det är inte alltid du vaknar av ditt låga blodsockervärde när du har alkohol i kroppen. Då kan man alltså hamna i koma och har man otur kan man även dö.

Vad som är bäst att dricka? Ja, det är väl också väldigt olika från individ till individ. Och det handlar även väldigt mycket om vad du har gjort för aktiviteter under dagen, vad som kommer att ske under kvällen och hur blodsockervärdet ligger och så vidare.

Jag brukar oftast dricka vin. Det är inget som höjer blodsockervärdet speciellt mycket. Och jag dricker även groggar på lightläsk, glutenfri öl samt sockerfri cider. Ibland dricker jag även groggar på vanlig läsk och även vanlig cider. Allt hänger ju som sagt ihop med vad man har gjort under dagen, vad som sker under kvällen (om du är mycket aktiv under kvällen kan du behöva socker för att inte bli låg) och då är det perfekt att grogga på vanlig läsk t.ex. Däremot när man går ut blir det oftast, nästan alltid, att jag dricker vanlig cider eftersom uteställen oftast inte har sockerfri cider eller glutenfri öl. Och då ser jag till att dricka mest vin / sockerfritt hemma.

Jag hoppas att..

Du har fått svar på det du undrade åsa och annars är det bara att fråga mera. Jag tycker det är roligt med frågor / kommentarer i inläggen! :)


HÖSTMYS..

Sitter här och lyssnar..

På hur kaffebryggaren brygger kaffet. Jag älskar doften av nybryggt kaffe, den lukten är ju underbar. Jag har precis ätit lunch, egengjort potatismos med kassler och varma grönsaker. Smakade kanonbra, man är ju en mästerkock! ;)

Blodsockret har gått ned till en bra nivå, vaknade nämligen med 19.0 mmol/l imorse. Innan lunchen låg det på 6.9 mmol/l, wohoo! :) Det är så otroligt skönt när man har lyckats att få blodsockret till en bra nivå! Den känslan, den är grym!


MAGMUSKLER..

Jag bättrade garanterat..

På mina magmuskler igår och dessutom förlängde jag mitt liv med otroligt många år eftersom det sägs att ett gott skratt förlänger livet. Och igår skrattades det fruktansvärt mycket.


Först lunchade jag med malin och på eftermiddagen kom forsman på fika eftersom mammas kompis var här, och mammas kompis är forsmans farmor. Trevligt värre. Sedan skulle jag och hjärtat och hennes syrra egentligen ha skruvat ihop våran nya säng, men det hade dykt upp något annat för jessica så det blir en annan dag. Istället blev det tacos hemma hos mogge och katja, mycket trevlig tillställning. Tittade på halvåtta hos mig och sedan lite på bonde söker fru. Hahaha, herregud vilka bönder och sökande det är med i år, fruktansvärt roligt! ;) Så jag kan absolut lova att mina magmuskler blev en aningen starkare! ;)

Idag har det varit..

Lugnt för min del, börjar bli förkyld. Usch, jag hatar dessa tider på året. Ikväll är det innebandyträning, men det blir nog lite halvlugnt för min del som sagt. Har faktiskt inga direkta planer för dagen. Tänkte snart bege mig ut på arbetsförmedlingens hemsida för att kolla om det har dykt upp några intressanta jobb. Jag måste säga att arbetsförmedlingens hemsida suger riktigt hårt eftersom det typ bara är lärar- och chefsjobb. Eller så är det krav på erfarenhet på x antal år, m.m. Och då är min fråga - hur sjutton ska vi ungdommar kunna få ett jobb?! Jaja, titta kan man alltid göra och hoppas på det bästa!

 

Puss&kram på er.


LÄNGESEDAN..

Jag bloggade nu..

Jag har haft en massa annat för mig + att jag inte har haft någon större lust att blogga eftersom mitt internet är sjukt segt för tillfället. Däremot fick jag nyss lust att blogga och tänkte därför försöka att slänga ihop ett inlägg.

I lördags var..

Det först match i hammarbacken och västerort stod för motståndet. Det slutade med att vi vann matchen med 7-3 och jag fick näta 2 gånger, skönt med tanke på att jag har haft lite måltorka på senaste tiden.

Därefter blev det hem och duscha i rallyfart för att sedan förkröka hos malin och sedan gå ned till sofias fest. Det bjöds på marinerad rostbiff med potatissallad till middag och en del alkohol. Sjukt trevlig kväll, vilka underbara människor man har i sitt liv.

 

Söndagen spenderades..

Till att börja med hade en del av festgänget en liten återträff för lite bakismat. Jag pratar såklart om pizza, mums. På eftermiddagen drog vi till sateliten för att titta på töjnan-bsk i våran serie. Och rent ut sagt, vilket skitmatch. Kvällen spenderade jag och älsklingen ensamma, åt middag och tittade på tv och bara hade det mysigt.

 

I måndags..
Blev lunch med malin och tobbe nere på istanbul, kebabsallad. Besökte även gymmet tillsammans med malin och sedan blev det middag hos henne. En mycket händelserik kväll. Fick reda på att grodan och min släkting tobbe är tillsammans så nu är jag och grodan släkt.

Och igår..

Blev det lunch på max tillsammans med det nya kärleksparet. Köpte en ros och gav min älskade på jobbet och sedan åkte jag, tobbe och grodan vidare till åkersberga för att hämta hans lastbil som varit på lagning. På kvällen blev det lite mys med hjärtat och sedan innebandyträning..


Idag har jag..

Bakat rulltårta på morgonen. Jag erbjöd mig att göra det då mamma ska få besök av en gammal kompis från rimbo, trevligt värre.

 

Så har mina dagar..

Sett ut än så länge.. Jag njuter rätt bra av tillvaron just nu :)

Puss&kram.


RIMBO MARKNAD.

Det blev en väldigt..

Blöt marknad igår. Det regnade oavbrutet under de två timmarna vi var där. Blev i alla fall en del inköp och dom är jag riktigt nöjd med. Träffade även en gammal klasskompis, johanna, som jag pratat med lite nu på senaste, mycket trevligt. Och så träffade jag min gamla idrottslärare veronica. Jag blir alltid lika glad av att se henne. Den människan utstrålar värme vill jag lova.
Tobbe och jag köpte kalsonger/trosor med tryck, sjukt kul. Dock märkte jag när jag kom hem att dem stavat fel på mina matchtrosor. Vallentuna med ett l istället för två, men jaja.

Kvällen slutade med..

Tacos hemma hos lina och tess. Och det är alltid lika trevligt. Om emmet har ätit tacos = en glad emmet. Så gårdagen var helt enkelt mycket trevlig!


Marknadsinköp;





Tobbes kallingar.



Mina felstavade matchtrosor.



Lovikavantar.



Mina armband.

Därmed önskar jag er en riktigt trevlig helg!

Pusshej :)


TILLÄGNAT MITT HJÄRTA.

Denna låt är tillägnad..

Dig, cecilia karlsson. Jag älskar dig med hela mitt hjärta! ♥



HÖÖST.

Torsdag idag och..

Inte vilken torsdag som helst. Det är nämligen första torsdagen i oktober månad, vilket innebär att det är rimbo marknad. En av sveriges största endagsmarknader. Denna marknad är en tradition för mig eftersom jag är uppvuxen i rimbo. Och denna torsdag kommer jag självklart att befinna mig på rimbo marknad. Ska bli så kul. Och så hoppas jag självklart på att man träffar lite gamla vänner.

Önskar er alla en trevlig dag! :)


STÖÖRTSKÖN FILM..

Bjuder på lite humor..

Här i bloggen. Haha, titta och njuuuut! ;) Klicka på länken.

www.tackfilm2.se/?id=1286370473411ID218


ONSDAG.

Idag har det varit en..

Skön onsdag hittils. Jag har ätit god frukost och tittat på våra bästa år. Efter det fick jag för mig att städa rummet, vilket kanske faktiskt behövdes. Dammat, dammsugit, torkat golv och hela köret. Så nu är det otroligt fint. Städade även mitt badrum. Därpå blev det en välförtjänt dusch, galet skönt efter man har hållt igång massa.


I skrivande stund sitter jag nu och äter lunch, spaghetti och falukorv. Svenssonmat är gott måste jag säga, haha. Och blodsockret låg på ett strålande 7.8 mmol/l. Jag älskar't! ;) Jag mår så bra då! :)

 

Senare i eftermiddag ska jag och hjärtat åka och köpa säng på ikea tillsammans med jessica och anzo. Ikea är ju fruktansvärt trevligt att gå på måste jag säga. Så vi får se vad det blir för en säng, spännande.. :)

Puss&kram. 


NYTT ÖRHÄNGE.

Jag har bytt örhänge..

I mitt öra nu. Hittade ett, enligt mig, tufft örhänge som jag satt i örat. Och jag rent ut sagt älskar det! :)






Så, vad tycks? :)


DAGENS OUTFIT.

Dagens outfit blir denna..




Tröja; ginatricot - 249 kr

Chinos; cubus - 299 kr

Väska; stadium - 399 kr


SÖNDAGSFIKA.

Eftersom min kära mobil nu är..
Tillbaka tänkte jag slänga upp bilderna från i söndags då vi var och fikade efter lunchen. Bättre sent än aldrig, inte sant? Snacka om att man känner sig naken utan sin mobiltelefon.. Haha, helt sjukt! ;)

 



Malin med sin chokladboll.

Tobbe med kaffekoppen.

 



Jag dricker självklart kaffe.



Och sen kom även hjärtat.


NY KLUBBA.

Vallentunas damlag..

Hade ett projekt och det var att sälja kläder och andra produkter ur en katalog. Och det var kända varumärken som puma, champion med flera. Och sålde man för en viss summa fick man olika saker. Sålde man för 3000 kr fick man välja något ur katalogen för ett värde av 100 kronor och sålde man för 5000 kr så fick man välja en valfri produkt från katalogen eller så fick du en innebandyklubba av märket unihoc, värde 900 kr.
Jag sålde för över 5000 kr och valde då en innebandyklubba såklart.


Denna klubba är nu min.





Köpte i söndags ett nytt..

Blad eftersom jag inte är något big fan av bladet som sitter på klubban.


Så ikväll på träningen..

Ska min kära coach få byta till detta blad på min klubba. Så ska jag inviga den ikväll. Ska bli riktigt spännande med tanke på att jag alltid har lirat med exelklubbor innan.


EN MÅNDAGSKVÄLL.

Som spenderades..

Hemma hos malin tillsammans med cissi och forsman. Vi lagade jättegod middag -kycklinggryta med ris och en stor sallad. Hur gott som helst vill jag lova. Efter middagen slog vi oss ned i malins soffa och tittade på ullared. Morgan är ju urskön, haha! ;) Och till ullared fikade vi, kaffe och kanelbulle eftersom det var kanelbullens dag igår.

Tack för en trevlig måndagskväll brudar! :)


GODMORGON.

Godmorgon världen..

Jag vaknade runt 8.30 idag och knäppte då på tv:n för att titta på den sista halvtimmen av vakna med the voice, trevligt program det där. Gick sedan upp och duschade och nu har jag precis ätit en underbar frukost. Som glutenintollerant finns det inte allt för mycket i brödväg och jag brukar i princip bara äta fria limpans grova bröd. Men igår när vi var nere och handlade så hittade jag vallmofrallor som var glutenfria, woho tänkte jag och köpte ett paket. Och gissa vad, dom var kanongoda! :) Så imorse blev det jättegod frukost. Vallmofralla med hushållsmedvurst och tomat på, lite filmjölk och en kopp kaffe. Hur gott lät inte det? ;) Kan dock inte lägga upp bild eftersom min mobil bor hos familjen forsman för tillfället (tappade den i deras bil i söndagskväll).. Smart emmet, nej!

Snart ska jag kika på våra bästa år, världens segaste serie men jag har ändå fastnat i den.

Tänkte även slänga in ett inlägg om gårdagen som var mycket trevlig, men det blir senare :)


Pusshej.


SCHÖÖNIING.

Denna brud är ju störtskön..

Klockan börjar närma sig 02.30 när vi drar oss från tegelbruket. Det första malin gör när hon kommer utanför är att kolla sin stegräknare. Bruden är ute på krogen med sin stegräknare, haha. Jag tyckte att det var störtkuul!

Dom har nämligen stegräknartävling på jobbet, något som malin tar på största allvar. Haha!

 

 


GRYM HELG.

Jag har haft en alldeles..

Underbar helg. Fredagen spenderades som sagt med hjärtat i stan. Och jag kan lova att vi letade som galningar efter nya inomhusskor till innebandyn, men vi kom inte hem med några. Jag lyckades åtminstone få med mig en vattenflaska hem, bra jobbat! ;)
Efter shoppingrundan åkte vi hem och tittade på idol och hade fredagsmys. Blev en ganska tidig kväll men det var skönt vill jag lova.

I lördags var vi uppe i hammarbacken vid 09.00 för att titta på alex's småtjejer som spelade sin första seriematch någonsin. Och gud vilka söta små barn. Därefter gick vi hem och tog det lugnt en stund innan vi åt lunch och gjorde oss i ordning för kvällens äventyr.
Middag hos katja stod på kvällens schema, med lite trevlig dryck till. Bestämde oss senare för att gå ned till något gammalt uteställe i rotebro för att kolla på katjas kompis flickvän som lirade i något band. Mycket trevligt. Och sedan tog jag och hjärtat en taxi mot tegelbruket för att överraska malin, ida, hanna och katta som redan var där. Haha, det anade ni minsann inte ;) Ibland är vi bara för bra!

Söndagen blev lugn. Körde den gamla klassiska visan, söndagspizza till lunch. Och efter lunchen förflyttade vi oss 10 meter till caféet för kaffe. Runt 14 tog jag och cissi tåget till täby centrum där vi skulle titta i lite butiker och jag lyckades hitta ett nytt innebandyblad och ett par jeans. Blev middag på tacobar innan vi skulle gå till tibblehallen för att se caperiotäby-warberg. Dock blev det förlust för caperios herrar.


Tänkte bjuda på lördagens outfit, mycket nöjd!

 



T-shirt; ginatricot - 99 kr.

Väst; h&m - 199 kr.

Chinos; carlings - 299 kr.
Skärp; h&m - 149 kr.

Klocka; ur&penn - 298 kr.

Armband; h&m - 69 kr.


BESTÄLLT.

Dessa underbara skjortor när snart mina! :)





Jag har en riktigt grym..

Outfit i mitt huvud där dessa skjortor ska ingå. Hoppas bara att det blir lika snyggt i verkligenheten som i mitt huvud, haha! ;) Time will tell..


SKÖNA FREDAG.

Underbart med fredag..

Idag är det en sådan där skön fredag som man behöver ibland. Började dagen med att ta ett blodsocker som visade 8.6 mmol/l - underbart! Har ätit god frukost och tittat på våra bästa år. Tagit en varm dusch och gjort mig i ordning för dagens äventyr. Nu sitter jag här och ska försöka knåpa ihop ett litet inlägg till tonerna av lasse berghagens - stockholm i mitt hjärta.


I eftermiddag ska jag och hjärtat bege oss in till storstaden stockholm. Tanken är att vi ska köpa nya inneskor till innebandyn då vi båda verkligen är i stort behov av detta. Jag måste dessutom köpa en vattenflaska eftersom min förra blev snodd innan matchen förra helgen, buhu.. Och det blir säkert flera inköp än bara skor om jag känner oss rätt. Ska bli oerhört mysigt att bara driva runt i stan tillsammans. Och sedan tänkte vi satsa på middag i stan också.


Dagens outfit blev följande..




Sjal;
jack&jones - 149 kr

Farfarströja; jc - 199 kr
Jeans; h&m - 399 kr

Skärp; jack&jones - 249 kr

Klocka; ur&penn - 298 kr på rea


RSS 2.0