RESUMÉ..

Fredags;
Solnahallen i fredags, caperio piskade gnaget. Grymt jobbat! Så nu står det 1-1 i matcher. Och för er som inte vet är det först till 3 vinster som gäller. Storvreta slog även warberg på bortaplan. Ska bli intressant att se vilka två lag som står i globen i år. Därefter blev middag på en liten pub i solna vid namn offside. Gott! :) Efter det fortsatte resan hem till mogge & katja. Roliga mogge deckade på en gång nästan medans vi andra satt och surrade tills vi blev för trötta och tog en taxi hem.

Igår;
Igår var vi på påskmiddag hos min moster, riktigt gott måste jag säga. Och så fick man ju träffa sina underbara släktingar. Kvällen bjöd på en hel del skratt :) Därefter åkte vi hem till cissis kusin för att titta på film och så tittade vi även på matchen mellan caperio-balrog, första kvartsfinalen.

Idag;
Idag skulle vi egentligen åkt hem till sofia & festat men så blev inte fallet eftersom sofia har blivit dålig. Så jag och cissi ska laga middag och hyra film. Blir en riktig myskväll tillsammans, ska bli nice! Alltid skönt att bara få vara med den man älskar mest, eller hur? :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0