KVÄLLENS OUTFIT..

Blir följande;





Chinos; MQ - 599 kr

Kavaj; MQ - 599 kr

Vitt linne; MQ - 199 kr

Svart linne; Ginatricot - 99 kr
Halsband; Silverhjärta med våra namn ingraverade som jag fått av min älskade samt diabeteshalsbandet


VALBORGSFIRANDE..

Och jag låter bilden tala för sig själv..




Trevlig valborg på er folket! :)


LUNCHTIPS..

Pastasallad;




Pastasallad - pasta, bacon, paprika, gurka, tomat, fetaost och avocado.


TISDAGSTRÄNINGEN..

Var riktigt grym, det var nämligen tävling..

Blev 2-mål nästan hela träningen, det vill säga match för er som inte är så inne i innebandyvärlden. Och innan vi började lira bestämdes det att förlorande laget ska göra en show på våran lagavslutning i juni. En mycket jämn match, tycker att vi lirar bra. Efter 2x15 minuter står det 2-2 och det blir sudden (första målet vinner) och det är fortfarande mycket jämt. Efter ett grymt försvarsarbete av speciellt helene, lyckas vi göra 3-2 och vinner. Grymt brudar! :) Hela laget är verkligen laddat. Skönt med en sådan träning och ni kan gissa om alla vinnarskallar kom fram denna afton.. ;) Ska bli mycket roligt att se vad brudarna bjuder på för show sen i juni! ;)

Bjuder på lite härliga bilder på laget genom åren;









VALLENTUNA IBK DAMLAGET - VÄRLDENS HÄRLIGASTE GÄNG!


GÅRDAGEN..

Blev riktigt trevlig faktiskt..

Det blev en tripp hem till lina och tess för att hjälpa dom att fixa i trädgården. Jag samlade löv medan cissi och tess gjorde grovjobbet. Jag mötte sedan upp lina på ica för att handla. Jag och lina fick nämligen stå för matlagningen, vilket inte gör mig något alls. Blev tacos och rackarns vad gott det var. Unnade mig också ett glas vanlig cola till middagen. Trodde att jag skulle få högt blodsocker när jag kom hem men icke sa nicke, det hade snarare gått ned. Ibland förstår man verkligen ingenting? Fast det är ju bra. Hade ett blodsocker på 8.9 mmol/l när jag kom hem och jag var sjukt sugen på ett glas oboy så jag tänkte bära eller brista, jag tar ett glas oboy, blev även ett glas vanlig mjölk på det och två rutor choklad. Första tanken imorse var att shit, jag kommer ju ligga högt i skyarna idag men nej. Låg visserligen lite högt men inte alls så farligt - 10.8 mmol/l. Yes! :)


EN VANLIG..

Packning inför innebandyträningen;




Så kan det se ut när en diabetiker ska gå till sin träning. Så ser åtminstonde min väska ut, vad har ni med er? Har både banan, druvsocker och en festis med mig för att kunna höja blodsockret om det blir för lågt. Dessutom både blodsockermätaren och insulin. (Sådant som packas i för varje gång, klubbor och sådant ligger alltid i väskan)


BESÖKET..

I arninge igår blev en aningen försenat..

Jag kom till arninge enligt planerat och då skulle cissi egentligen ha slutat men eftersom dom håller på att bygga om hade hon lite kvar att göra när jag kom. Blev en aningen senare än vad jag hade tänkt mig men det gör inget. Gick ner till Ö&B för att kolla in sortimentet och jag kom hem med risnudlar, wookgrönsaker, tuggummi, dippmix, kattgodis och glödlampor. Hela kalaset gick på 91 kronor, billigt och bra! :) Köpte även sköljmedel på rusta som mamma bad mig om. Bra där! ;)

Jag har även..

Gjort ett besök nere på ica idag. Jag upptäckte nämligen att vi inte hade någon matlagningsgrädde hemma och spaghetti och köttfärssås står på middagsschemat idag, så det var bara till att traska ned. Köpte även kycklingfiléer, marinader, fullkornsris, morötter, bananer, avocado och turkisk yogurt. Nyttig matkasse, I like!

 

Funderar på att göra det där receptet imorgon till lunch som jag pratade om för några dagar sedan. Jag får se om jag gör det. Isåfall kommer jag att avslöja receptet och lägga upp bilder imorgon! :)


MORGONPROMENAD..

Blev en 30-minuters morgonpromenad idag..

Och det var riktigt skönt att bara gå där i solen medans fåglarna kvittrade. Jag hade även med mig min kamera och tänkte bjuda på några härliga vårbilder.

 





Bilderna är tagna precis utanför. Det är så fint ute när våren är på väg. Underbart :)


FRUKOST..

Detta blev morgonens frukost;




Kokt ägg, grovt bröd med ost och tomat, filmjölk och kaffe.


ÄRENDEN..

Ska snart bege mig ner mot centrum för att lämna in wallanderfilmerna jag och min älskade hyrde igår. Ska även köpa ett frimärke. Imorse tog jag nämligen HBA1C (ett blodprov som visar hur blodsockret har legat under 3 månader). Jag måste medge att jag är väldigt nervös över provsvaret. Sist hade jag nämligen ett HBA1C på 5.1 eller 5.3 och det var sköterskan nöjd med, men dock kunde hon se att jag hade haft lite väl många låga värden då så det gjorde inget om det gick upp lite. Har nästan alltid legat omkring 6 i HBA1C. Hoppas verkligen inte att jag ligger jättehögt nu med tanke på att jag har haft väldigt många höga värden den senaste tiden. Puuh, ska ringa danderyd i veckan och kolla.

Efter jag har handlat frimärke och postat mitt HBA1C ska jag ta bussen till arninge. Ska möta upp älskade och så ska vi ta en promenad till Ö&B som öppnade i arninge i fredags. Kan bli najs! ;) Får se vad man kommer hem med.

DAGENS LUNCH..

Blev detta;


Potatiskroketter, fläskfilé, röra, beasås, majskolv och ett glas vatten.


Kanske inte världens nyttigaste men det var gott, blev rester från gårdagen.


MYSSÖNDAG..

Ja, en riktig myssöndag blev det..

Jag och cissi sprang ner till ica för att hyra film och handla lite middag. Ingen av oss mådde riktigt bra, skulle egentligen åkt till en släkting som fyllde år men kände att jag inte orkade sitta där i flera timmar så jag stannade hemma. Blev fläskfilé med kroketter, röra, bearniesås och majskolvar. Smakade riktigt bra måste jag säga. Hyrde dessutom två filmer. Blev wallander - vålnaden och wallander - arvet. Har sett alla wallanderfilmerna hittills och jag måste säga att jag gillar dom.

Det kan man kalla riktig myssöndag. Bara krypa ned i soffan tillsammans med den man älskar, titta på film och äta god mat. I like it!


BRÖLLOP & NATTMAT..

I lördags var jag för första gången i mitt liv på pingstbröllop. Brudparet var jättefina. Blev lite mingel en trappa ned i pingstkyrkan och sedan fortsatte kalaset i mathiasgården. Där blev vi bjudna på tacobuffé och vaniljpannakotta. Smakade riktigt bra! :) När brudparet anlände till mathiasgården fick dem gå igenom en gång av innebandyklubbor (bruden spelade i samma innebandylag som mig så innebandyn är en viktig del i hennes liv).. Det var uppskattat! Hände några små roliga saker under tiden. I deras bröllopshäfte fanns det sodoku, så vårt bord skulle tävla vem som blev klar först. Plötsligt inser findus att det luktar konstigt och tittar upp. Då möts hon av värsta eldsvådan, en servett hade tagit eld. Ingen märkte det, snacka om att man var inne i sodokun. Efter en stunds panik var elden släckt. Haha, så tokigt det kan bli! ;) Senare på kvällen var det tävling mellan borden och vårat bord mötte ett annat bord i pilkastning. Spännande match, men vi vann! Härligt tjejer! :) Avslutar med ett stort grattis till johanna och niclas!

Jag glömde dock kameran hemma så jag har inga fina bilder att bjuda på, men jag lovar att dom var jättefina.

Senare på kvällen blev det en tripp hem till malin för mig och cissi där även hanna och katta var. Satt och snackade i soffan medans tv:n gick i bakgrunden. Plötsligt kommer det reklam för mc donalds och alla blev jättesugna så vid elvatiden åkte vi till donken för lite nattmat. För min del blev det dock bara en kaffe. Efter mätta magar och lite surr åkte vi hem igen. Fortsatte snacka fram till halv två då vi begav oss hem för att sova. Soft lördag! :)

 


GLADHET..

Morgonens lycka;





Imorse vaknade jag 7.20 pigg som en lärka. Tittar ut genom fönstret och möts av strålande solsken, härligt! Jag brukar aldrig vakna och känna mig sådär pigg. Kan det kanske bero på att jag nästan alltid vaknar med ett högt morgonvärde? Och idag visar blodsockermätaren 7.3 mmol/l. Hur härligt är inte det? :)

Idag ska jag gå på bröllop, åh så underbart! En gammal innebandykompis gifter sig, ska bli så fint! :) Outfiten är lite oklar, men det börjar luta åt ett annat alternativ än vad jag hade tänkt mig! ;) Bara för att jag är så skööön! ;)


FREDAGSKVÄLL..

Ja, ännu en fredagskväll..


Och den kommer att spenderas hemma med mamma och katten mysan. Härlig katt, ligger och snarkar i soffan bredvid mig. Haha! :) Det blir lite räkor och lokavatten snart, sjukt gott. Loka med smak av päron/krusbär, någon som smakat den? Tummen upp på den säger jag bara!


Imorgon är det lördag och då ska jag på bröllop, ska bli spännande.. Berättar mer imorgon om jag hinner.


Sov gott folket - nu blir det talang och smaskigheter :)


SHOPPING..

Shopping i täby centrum..


Och resultatet blev detta;


      

Totalsumma - 814 kronor :)

Vad tycks? :)


LUNCHTIPS :)

Dagens lunchtips;

 



Pastasallad med egengjord dressing (gräddfil och tacosås)


DAGENS OUTFIT..

Ser ut som följande;



Jeans; H&M

Linne; Ginatricot

Tröja; Ginatricot


STRÅLANDE SOLSKEN :)

Godmorgon kära läsare! Har ni sovit gott? :)

Jag knallade upp vid 8.3o idag och gick ut i köket för att fixa frukost som bestod av en skiva grovt bröd med ost, en skiva fiberbröd med ost samt en halv skål filmjölk. Sitter nu här med en kopp kaffe och tittar ut genom fönstret där min blick möts av strålande sol, hur härligt är inte det?! :)
Jag skrev ju igår att jag hade hittat ett jättegott recept som jag skulle prova mig på idag, men jag får tyvärr säga att jag kommer att skjuta upp det. Ska nämligen springa flera timmar i täby centrum på eftermiddagen, vilket jag helt hade glömt igår och jag känner att jag inte vågar prova detta recept innan. Jag vet inte alls hur mycket insulin jag ska ta till den måltiden och jag orkar inte få massa känningar när man är ute. Så det blir rester från pastasalladen som vi åt igår :) Jag kommer att presentera receptet i veckan, det lovar jag! :)


RUBRIK?

Kan det verkligen vara så rackarns svårt att komma på en rubrik till inläggen? Ja tydligen..
Som ni kanske vet hade jag värsta bajsdagen rent ut sagt med mitt blodsocker igår, det lägsta värdet jag nådde igår var 12.6 mmol/l och det hade jag vid 22.00 innan jag somnade. Gick ju nedåt iaf med tanke på att jag hade 19.1 mmol/l innan middagen, skönt! :)
Imorse vaknade jag med 12.1 mmol/l, bättre än igår i alla fall men det är fortfarande högt. Har legat som högst på 13.2 mmol/l idag, klar förbättring från igår. Till middagen nu hade jag ett blodsocker på 10.6 mmol/l. Har precis ätit en riktigt god pastasallad, mums! :) Om några timmar ska jag iväg på innebandyträning, ska bli sjukt kul! :)
Åh, jag måste också nämna att jag hittade ett recept i tidningen idag som såg sjukt gott ut, ska prova denna maträtt till lunch imorgon och ni kommer då att få veta vad det är! :) Och då innebär det att jag även imorgon måste ut och promenera, eftersom jag måste handla. Bra där! ;) Idag har jag promenerat hem till älskade för att hämta min toolbag med mina innebandyklubbor och allt eftersom hon inte ska träna idag. Yes, jag känner mig taggad på att få ordning på allt! :)


DON'T LIMIT YOURSELF..



Jag och katta i en badring, hmm.. Hur mycket hade vi druckit där? ;)



Kubb med släkten :)



Jag och tess i orsa, spelar spel :)



Grodan bråttar ned mig i falun ;)



Skam den som ger sig, nu jäklar grodan ska jag visa vem som bestämmer ;)



Har jag krympt?! Haha.. Humor!


> Don't limit yourself, lev livet! ;)


SNÖBLANDAT REGN..

Snöblandat regn, nu?!.. Det suger verkligen hårt alltså! Jag är så otroligt less på detta väder nu, kan inte våren bara komma?! Det är verkligen riktigt nice att bara glida ut i solen.
Idag har jag ätit tacos till lunch och tittat på "dating in the dark". Har haft dåligt blodsocker hela dagen, verkligen legat högt! Blir så otroligt less! Har inte orkat göra någonting, somnade på soffan på eftermiddagen.

Dagens blodsocker;

kl 8.30 > 13.6 mmol/l
kl 12.30 > 12.4 mmol/l
kl 13.30 > 14.1 mmol/l
kl 16.45 > 19.1 mmol/l

Underbart fina blodsockervärden va? NOT! (Ett bra blodsockervärde ska ligga mellan 4-10 mmol/l)


Jag måste börja röra på mig mer på dagarna, ska börja med att ta en promenad varje dag vilket jag är skitdålig på. Kan vara därför mitt blodsocker är så rackarns högt? Jag rör på mig alldeles för lite. Dagen efter jag tränat har jag oftast mycket bättre blodsocker. Ja, så får det bli!

Jag är stolt över mig själv nu iaf, har varit ute på en promenad efter middagen trots att det verkligen öser ner snöblandat regn. Sprang ner till centrum för att hämta ut medicin på apoteket till mamma och det blev en riktig omväg hem, allt för lite motion. DUKTIG EMMET!


Så diabetiker, hur har era blodsockervärden sett ut idag? :)


FILM..



Snodde denna film från en annan tjej som också har både diabetes och glutenintollerans. Besök gärna hennes blogg, jag följer den dagligen. Hon har gett mig många bra råd på vägen.. > yahiida.

SLAPPTISDAG!

Slapptisdag, ja det kan man verkligen säga. Jag har inte mått helt hundra idag så det har blivit riktigt lugnt idag. Har inte direkt gjort någonting, tittat på håkans bar och ätit. Har precis varit ute och gått lite iaf, blev en promenad ner till ica för att handla diverse saker. Kom hem med fläskfilé eftersom det är billigt nu, bananer, lite pasta och räkor. Och dessutom ett rött bananfodral! :) Har velat ha ett bananfodral hur länge som helst men har inte hittat något och nu annonserar dom i veckans reklamblad från ica att dom säljer sådana för 30 kronor, yes!

Kvällen kommer att spenderas framför tv:n med mamma. Och så ska vi äta räkor, som vi gjorde när jag var liten, mys! Ingen träning för min del. Saknar dessutom min älskade, hon är sjuk så jag håller mig borta eftersom det inte är någon höjdare att bli sjuk, speciellt inte när man har diabetes eftersom insulinet då inte verkar som det ska. Krya på dig! <3


GLOBEN!

Lördagen i globen var trevlig, dock förlorade täby men storvreta var det bättre laget denna afton. Så jag gratulerar storvreta till guldet! :) Och jag får även gratulera rönnby till sitt guld. Jag har spelat mot rönnby i en cup i falun för några år sedan och jag kan med stolthet säga att vi enbart förlorade med 5-1 (dom spelade även då i elitserien och vi spelade div 4) så jag tycker att det är ganska bra presterat av oss.

Jag sammanfattar lördagen > innebandy, mat, alkohol, trevligt sällskap, skratt, efterfest på annexet och dans.

   

Lördagens outfit på dagen;



Chinos; MQ

Linne; ginatricot

Tröja; ginatricot

Söndagen blev riktigt lugn med tanke på att jag och cissi kom hem vid 4.30. Jag gick upp vid 09.00 för att ta mitt insulin och äta frukost och därefter blev det sängen igen. Gick upp vid 13 och beställde mat från pizzerian, vi käkade och degade i soffan resten av dagen. Efter middagen tog vi en promenad hem till cissi och la oss i sängen igen för att titta på tv.

Hur såg eran helg ut? :) 


MOT GULD!

Snart bär det av in mot globen för sm-finalerna i innebandy. Ska bli riktigt grymt! Kom igen nu caperio, nu kör vi - mot guld! ;)

Ha en grym dag alla! ;)


LYCKAD SHOPPING!

Shoppingen idag blev riktigt lyckad, kom hem med alla dessa skönheter.. :)















Nu blir det till att prova olika outfits inför morgondagen! Och därefter lär det behövas lite sömn, lite skönhetssömn såhär inför den stora dagen. Godnatt! :)

Imorgon bär det av till globen på sm-finalerna, för er som missat det! Därefter ska vi gå på efterfesten! :)


FREDAG!

Idag bär det av en sväng till täby centrum med cissi, måste byta storlek på mina lila chinos jag köpte i kista i onsdags. Ska dessutom lämna tillbaka skärpet. Och självklart blir det en sväng på stadium, måste verkligen hitta tre par skor nu eftersom jag bara behöver betala för två par! ;) Jag har provat ut världens skönaste springskor och så har jag ett par gympaskor jag vill ha så jag behöver bara hitta ett par till. Håller tummarna för att dom har min storlek i täby bara.

Tack älskling för att du färgade mitt hår, här är resultatet :)



Hur ser eran fredag ut? :)


HOME.

Skönt att vara hemma. Har nu duschat och ätit efter träningen. Idag gick det lite lättare att träna, är visserligen fortfarande väldigt snorig men det gick ändå hyffsat idag. Fast jag måste ju medge att man har haft bättre flås i sina dagar, dags att börja träna kondition nu.
Blodsockret höll hela träningen idag, började med ett värde på 11.1 mmol/l och nu när jag kom hem hade jag 10.5. Känns ändå väldigt okej med tanke på att jag legat straxt under 20 mmol/l en längre tid nu. Jag och min käre vän diabetesen har inte riktigt varit överrens, men som sagt så är det många faktorer som spelar in. Hur som helst är jag glad att det börjar gå åt rätt håll nu! :)

Innan träningen var jag hemma hos cissi (min flickvän) och färgade håret. Blev kanonbra! :) Lägger in en bild imorgon! Och så tittade vi på innebandy, caperio-aik. Den matchen som spelades i måndags, där caperio skickade ut råttorna en gång för alla. Nu kan dom raka av skägget och börja en tidig försäsong.. ;)

Dessutom spelade djurgården-hv71 första finalmatchen idag och det blev djurgårdsseger, grymt! :) Jag kan inte riktigt tycka att det är roligt att man lirar bäst av 7 matcher i hockeyn när det är final. Jag tycker att är det final så är det final, det vill säga en match. Då får man bevisa vem som är bäst när det gäller, inte få en massa chanser. Eller vad tycker ni?

Tänkte nu gå och borsta mina tänder och sedan krypa ned under täcket för några timmars skönhetssömn. Tänk om man skulle vakna och vara lite snyggare imorgon? ;) Hade inte tackat nej till det!
Godnatt alla, sweet dreams! :)


TORSDAG!

Har precis varit en sväng till brevlådan för att posta ett brev, skönt väder ute. Gillar inte att dom snackar om att det ska bli ytterligare ett bakslag med snö, ska det aldrig bli vår på riktigt? Visserligen har vi inte sett om det blir någon mer snö än, men tanken av att veta att metrologerna pratar om det gör mig lite deprimerad. Hur som helst.. Ikväll ska cissi hjälpa mig och färga håret, blir helt svart den här gången. Orkar inte fiffla med den lila luggen, även om jag rent ut sagt älskar den. Kastar upp en bild imorgon om det blir bra ;) Därefter är det innebandyträning, skojskoj! :)

Hur ser eran torsdag ut? :)


UTRÄTTADE ÄRENDEN!

Ja, idag har man uträttat en del ärenden. Jag och sarah har bland annat varit i täby och hämtat ut biljetterna till innebandyfinalen i globen på lördag. Det kommer att bli riktigt grymt! :)
Därefter tog jag tåget hem igen för att sedan fördriva lite tid hemma innan jag åkte till kista med malin för lite shopping. Behövde verkligen förnya min garderob en aning. Det är så tråkigt att alltid strosa runt i samma gamla trasor.. Tummen upp för lite nya kläder! :)

Detta blev resultatet;



Ska däremot lämna tillbaka skärpet och byta storlek på byxorna. Håller tummarna för att MQ i täby har byxorna i en mindre storlek.

Vad tycks? :)


OTROLIGT SKÖNT!

Träningen igår gick bra men det gick lite tungt eftersom jag fortfarande inte är helt frisk än. Efter träningen hade jag ett blodsocker på 9.6 mmol/l, vilket jag är riktigt nöjd med. Och när jag kom hem hade jag ett värde på 6.8 mmol/l, grymt längesen jag hade sådana fina värden kan jag säga. Så det blev till att käka ordentligt innan jag duschade och somnade. Imorse vaknde jag med ett blodsocker på 9.9 mmol/l och jag är grymt nöjd, då åt jag lagom mycket igår. Känslan av att veta att man har gjort rätt är riktigt skön eftersom varje dag är lite av en "gissningslek". Det är inte lätt att alltid veta hur man ska göra, hur mycket insulin man ska ta i förhållande till mat och aktivitet. Så när man har gjort rätt kan jag säga att man är riktigt nöjd! :)


TÄVLING!

Eftersom jag inte vann något förra gången jag var med och tävlade tänkte jag nu prova lyckan igen genom att vara med i en ny tävling. Jag tävlar på hannahsworld om valfritt smycke/lösnaglar från victoriandreams! :)


FULL FART..

Ja, det kan man verkligen säga att det är idag. Idag har jag hunnit med mycket. Jag har fixat biljetter till globen, det vill säga, andra bättre biljetter. Jag och resten av sällskapet har numera plats i caperioklacken, yes! Har även sålt fyra av våra gamla biljetter, bra där! ;) Det ska bli grymt!
Har även städat mitt rum, duschat och handlat. Så nu är det dags att laga middag för att sedan bege sig på innebandyträning, tänkte försöka träna lugnt idag. Jag hatar att sitta på sidan av! ;/

På återseende! :)

LYCKA! :)

Igår spelade caperio-aik den avgörande matchen inför ett fullsatt tibble. Det var en mäktig känsla kan jag säga. Och nervös var man minsann eftersom det var vinna eller försvinna som gällde för båda lagen. Det blev en riktigt bra match måste jag säga där caperio gick vinnande ur striden och vilken känsla. Caperio är finalklara! Så jäkla bra! :) Tackar danne bron-sundbom #33 för att han fullkomligt ägde tibblehallen igår! :)

Här kan du se höjdpunkter från matchen;
http://www.tv4play.se/nyheter/nyhetskanalen?videoId=1.1593198&selId=1.1045384&currPage=0

På lördag smäller det i globen, drömfinalen vi alla har väntat på. Caperio-storvreta kommer att göra upp om guldet och jag kommer självklart att befinna mig där. Därefter ska vi gå på efterfesten, årets innebandyfest! Kommer säkerligen vara sjukt mycket folk där! Någon som ska dit? :) 

Jag är dessutom strålande glad eftersom jag för första gången på minst en vecka vaknade med ett bra blodsockervärde idag, 8.9 mmol/l. Har förvisso varit sjuk och infektioner påverkar blodsockervärdet (insulinet tas inte upp på samma sätt då vilket i sin tur leder till högre blodsockervärden)


OUTFITS..

Vad tycks om dessa outfiter? Vilken gillar ni bäst? :) La in två från samma tillfälle eftersom första bilden är så mörk :)

  

Lämna en kommentar :)

MÅNDAG..

Oj, nu har det gått några dagar sedan jag bloggade men jag har inte suttit något vid datorn så nu får jag ta och uppdatera ett riktigt inlägg :) Sist berättade jag ju att jag var med och tävlade om ett smycke från aldora, men tyvärr blev det inte jag som vann.

I fredags när vi var i täby centrum och shoppade blev det inga inköp för min del eftersom vi bara var där en snabbis. Däremot fick cissi med sig lite kläder hem. Bestämde oss för att åka tidigare till lina och tess där vi skulle äta middag. Grillad fläskfilé med rotfrukter stod på menyn och det smakade riktigt bra! :) Vi tittade på talang och därefter blev det att åka hem eftersom alla var dödströtta.

I helgen har jag faktiskt inte gjort så mycket, har bara varit lugnt. Caperio torskade i lördags, trist. Efter matchen drog vi hem till malin där det blev lite vin, dock inte så mycket för min del eftersom blodsockret ligger så förbaskat högt just nu. Kan ju ha att göra med min förkylning också. Hoppas att det går ned.
Var hos ida och tittade på hundvalparna i söndags och gud så söta dom var. Jag blev nästan chockad så små dom var, som små kattungar.

Idag har jag följt med en vän och hennes son till karolinska sjukhuset. Blev undersökning och under tiden fick vi titta på film - pippi på de sju haven. Tänk om man kunde få göra det när man var stor också? ;) Då skulle det vara roligare att gå till doktorn.
Ikväll bär det av till tibblehallen för den avgörande matchen mellan caperio-aik. Tibblehallen kommer att koka. Det står 2-2 i matcher nu så kvällens vinnare är dem som kommer att stå för storvretas motstånd i globen nästa helg. Kom igen nu caperio!

Funderar på att ta en liten powernap nu, är trött. Godnatt folket! :)


FRIDAY, I'M IN LOVE!

Oh, äntligen fredag. Ska bli riktigt skönt eftersom det händer en massa trevligheter i helgen.
Idag ska nämligen jag och min älskade åka till täby centrum för lite shopping. Fick bland annat ett erbjudande från stadium att man får köpa 3 par skor och betala för 2, alltså ett par gratis - me like! :) Passar utmärkt eftersom det är dags att köpa nya springskor då försäsongen snart drar igång + att det är underbart vårväder ute, så man kan ju ge sig ut på en liten runda själv också. Behöver dessutom verkligen köpa ett par nya gympaskor.. Och som sagt, får ju ett par till gratis så det är bara att välja och vraka! ;)
Därefter ska vi vidare hem till lina och tess på lite fredagsmys, perfekt fredag, inte sant? :)

Imorgon är det lördag och det är inte vilken lördag som helst - innebandylördag i solna, sjukt nice! :) Om caperio vinner mot aik imorgon igen så är dem klara för globen. Kom igen nu caperio, ut med råttorna! Får även passa på att gratta storvreta till segern mot warberg igår, nu är dom finalklara. Och hur perfekt vore det inte att titta på caperio-storvreta i globen? Seriens två klart vassaste lag den här säsongen.
Innan matchen blir det lite alkohol och middag med resten av sällskapet, mysmys! :)

Ska även berätta att jag har varit med och tävlat om ett valfritt smycke från aldorahannis blogg. Jag valde ett armband med budskapet "peace" på. Blev helt förälskad i det så jag håller tummarna att det blir jag som vinner :)

Ha en fortsatt trevlig fredag allesammans :)


EN ONSDAG..

Det blev träning igår, lovely! Dock var jag verkligen inte i form, kan bero på två saker.. Dels att jag inte har världens bästa kondition och för det andra att jag måste ha tränat med ett väldigt högt blodsocker. Efter träningen när jag kom hem hade jag 26.2 mmol/l. Inte okej! :/ Jag kände att jag var i min egna lilla värld.
Bestämde mig för att strunta i att äta något efter träningen eftersom jag hade så otroligt högt och det gjorde jag nog rätt i, vaknade med ett blodsocker på 11.3 mmol/l vid halv nio.
Funderar också på om jag håller på att bli sjuk? Har ont i halsen och känner mig i allmänhet sisådär.. Har druckit en kopp te men det känns inte bättre, får ta en till lite senare. Börjar bli dags att fixa lunch nu och ta nästa insulindos.
Jag och min älskade ska även köpa gymkort och komma igång på allvar, så då blir det både innebandy och gym. Det gillar vi! :)


RUBRIK?

Igår spelades den tredje semifinalen mellan caperio-aik. Jag och mitt sällskap befann oss såklart på läktarplats. Slutade med att caperio vann med 8-4. Grymt! Det står alltså nu 2-1 i matcher till caperio, vilket innebär att en vinst på lördag i solnahallen är biljetten till globen.

Idag hoppas jag på att det blir innebandyträning. Det känns som om det var hundra år sedan vi lirade. Då har vi alltså inte tränat på en vecka. Hur som helst är jag åtminstonde taggad på att träna idag så jag håller tummarna! :)
Det är rätt boring hemma, funderar på vad man ska göra. Sitta vid datorn, titta på en film eller ta en powernap med min snarkande katt som ligger i sängen? ;)


RESUMÉ..

Fredags;
Solnahallen i fredags, caperio piskade gnaget. Grymt jobbat! Så nu står det 1-1 i matcher. Och för er som inte vet är det först till 3 vinster som gäller. Storvreta slog även warberg på bortaplan. Ska bli intressant att se vilka två lag som står i globen i år. Därefter blev middag på en liten pub i solna vid namn offside. Gott! :) Efter det fortsatte resan hem till mogge & katja. Roliga mogge deckade på en gång nästan medans vi andra satt och surrade tills vi blev för trötta och tog en taxi hem.

Igår;
Igår var vi på påskmiddag hos min moster, riktigt gott måste jag säga. Och så fick man ju träffa sina underbara släktingar. Kvällen bjöd på en hel del skratt :) Därefter åkte vi hem till cissis kusin för att titta på film och så tittade vi även på matchen mellan caperio-balrog, första kvartsfinalen.

Idag;
Idag skulle vi egentligen åkt hem till sofia & festat men så blev inte fallet eftersom sofia har blivit dålig. Så jag och cissi ska laga middag och hyra film. Blir en riktig myskväll tillsammans, ska bli nice! Alltid skönt att bara få vara med den man älskar mest, eller hur? :)


LÅNGFREDAG..

Idag är det långfredag och förr i tiden var detta världens tråkigaste dag eftersom man inte fick göra någonting. Barnen fick inte ens leka, på radion spelades det sorgemusik. Usch vad hemskt! :/

Jag ska till solna idag och titta på innebandy, caperio-aik. Innan dess blir det någon alkoholhaltig dryck någonstans i solna och efter matchen blir det middag och kanske mer alkohol. Grym fredag va? :)

Trevlig långfredag på er - have fun! :)

EN ROLIG IDÉ!

Jag har länge tänkt på hur tråkigt det är att ta fram sina sprutor. För det första är det inte roligt att ens behöva ta sprutor men när man nu måste det kan väl sprutorna ändå se lite roligare ut än vad dem gör? Eller vad säger ni diabetiker?
Jag skulle vilja designa mina egna insulinpennor och min blodsockermätare. Bestämde mig för att göra en design i paint för att bara leka med tanken.

Här är resultatet;

 

Så vad tycks? :) Skulle det inte vara betydligt roligare att ha sin egna design på insulinpennorna/pumpen och på sin blodsockermätare? Jag menar, det är ju ändå sådant man plockar fram flera gånger om dagen och kommer göra hela livet..

Mina nuvarande produkter;




Visst har dom ett väldigt tråkigt utseende?


RSS 2.0