MIDSOMMARAFTON.

Tack alla för igår..

Jag låter bilderna tala för sig själv, mycket trevligt måste jag säga! :)

























UNDERBART..

Umgänge, grillat, öl..
Låter inte det som en riktigt najs sommarkväll i juni? ;) Efter handlingen igår drog sällskapet hem till sofia och grillade. Sjukt fint hus! :) En trevlig kväll. Dock lågt jag så högt i blodsocker så jag var jättetrött :/

Bilder kommer senare! :)

Glad midsommar på er alla..
Hur ska ni fira midsommar? :)

Puss&kram.


 


DET FINNS INGET FINARE ÄN KÄRLEKEN ♥

det finns inget finare än kärleken
ingen vind är starkare än
kärleken, kärleken
det finns inget skönare än kärleken
inget vin smakar bättre än
kärleken, kärleken

när det händer, när det tänder till
då blir luften klarare
träden grönare
tiden går alldeles för fort
men om du tror att
du har fattat allt
då kommer kärlek visa dig
den gör som den vill
det är bara för dig att sakta följa med

det finns inget finare än kärleken
ingen vind är starkare än
kärleken, kärleken
det finns inget skönare än kärleken
inget vin smakar bättre än
kärleken, kärleken

när du känner, när det bränner hett
då blir regnet skönare
natten ljusare
det mesta känns så lekande lätt
men om du söker och försöker få
någon förklaring på vad som skett
det blir inte lätt
för kärleken har så många svar

det finns inget finare än kärleken
ingen vind är starkare än
kärleken, kärleken

bli inte förvånad utan njut av varje sekund

det finns inget skönare än kärleken
inget vin smakar bättre än
kärleken, kärleken
kärleken, kärleken

Tomas ledin - det finns inget finare än kärleken.


SOLIGA TORSDAG..

Och jag har precis..

Grillat lite lunch till mig, korv med bröd blev det. Gott och enkelt! ;) Rackarns vad det är skönt att stå ute på balkongen och grilla när det är så underbart väder ute.

 

Ikväll ska vi handla inför morgondagen. Blir ett besök på både bolaget och ica. Därefter blir det käk hos malin och kanske fixa en spotifylista så man får lite schysst musik till morgondagens festligheter! ;) Ska bli riktigt najs!

Puss&kram


DAGENS..

Outfit blev denna;




Jeans; h&m - 399 kr

Skärp; h&m - 149 kr

T-shirt; ginatricot - 99 kr

Klocka; ur&penn - ? kr

Doft; calvin klein - ? kr


YESTERDAY..

Yees, här är gårdagens outfit;




Jeans; h&m - 399 kr

Skärp; h&m - 149 kr

T-shirt; ginatricot - 99 kr

Långärmad; stadium - 399 kr


DUKTIG..

Precis varit duktig..

Och dammsugit balkongen, så nu är det rent och fint där ute igen. Herregud vad varmt det är ute idag, värmeslag - javisst! ;) Fast man ska inte klaga allt för mycket på värmen, men jag tycker det är lite jobbigt när det blir för varmt för jag är väldigt värmekänslig. Krävs inte mycket för att jag ska må dåligt! :/

Puuh, snart väntar en kall dusch. Ska bli grymt skönt! :)

Puss&kram.


UNDERBART ♥

En onsdag som blev mycket bra..

I mina ögon på många sätt. Drog till täby centrum med grodan på dagen för lite shopping, i hopp om att hitta lite nya kläder till midsommar. Och jag är glad att jag hade grodan med mig igår, för jäklar vad den bruden hittade plagg som satt kalasbra på mig. Tack grodan! ;)


Blev även en sväng till burger king för en pommes och sen en smoothie till grodan så att hon inte skulle bli bitter under dagen! ;) Haha, äter man dåligt blir man arg. Eller hur grodan? ;) Så jag shoppade med en glad groda igår, mycket trevligt! :)


Jag kom hem med;

- ett par jeans

- två par kortärmade skjortor

- ett linne

- en björnborg väska

- ett par vita converse ♥

Efter all shopping..

Gick vi hem till grodan och tittade på en film från hennes student. Därefter kom hennes föräldrar hem så då tog vi bilen och åkte vidare mot nästa destination - lina och tess, där vi skulle grilla! :) Blev en mycket trevlig kväll måste jag säga. Kvällen bjöd på riktigt god mat, öl, skratt och underbara människor. Känns som en riktig sommarkväll :)

Tack till - Cissi, sofia, grodan, bettan, lina och tess för en härlig kväll, ni är underbara! ♥

Och till råga på allt..

Hade jag helt okej blodsockervärden hela dagen igår, känns grymt! :) Och imorse vaknade jag med ett blodsockervärde på 8.7 mmol/l, vilket man inte kan klaga på! ;)

Puss&kram.


STORSTADEN..

Och tre tjejer..

Jag, malin och grodan var inne i stan igår och kollade i butiker. Blev även en hel del shopping, precis som väntat! ;) Och jag måste säga att malin hade en riktig shoppingdag igår, jäklar vad den bruden handlade kläder. Det är ju så himla skönt när de dagarna kommer, när man hittar hur mycket som helst. Hur som helst, grodan fick med sig en del hem hon med och jag shoppade bara två saker. Fast min shopping kostade nog mest ;)

Köpte ett par nya björn borg trosor på rea och en ny mobil, som även den var på rea. Underbart! ;) Malin hade sett i reklamen från onoff att min mobil som jag ville ha var prisnedsatt! :)

Blev både glass och middag inne i stan, riktigt gott! Och dum som jag är tog jag inget insulin till glassen jag köpte, två kulor. Det resulterade i ett blodsocker över 2o mmol/l innan middag, inte okej.
Middag blev det i alla fall på nån liten resturang vid drottninggatan, vet dock inte vad den hette men god mat hade dem.




Malin åt nån pasta :)



Grodan åt entrecote med pommes och beasås :)



Jag åt souvlaki med klyftpotatis och tzatziki :)



Mitt och malins armband vi köpte :)

Och just det..
Jag måste ju slänga in en bild på mobilen jag köpte med. Både mobil och försäkring för 3700 kronor, känns väldigt okej. I mobilen finns en himla massa finesser! ;)
En sony ericsson w995 i svart! ;)





Tack tjejer för en härlig dag! :)


ÄVENTYR..

Tillsammans med malin och grodan..

Idag, vi ska nämligen in mot storstaden och vara duktiga. Och vi kommer säkerligen kanske göra ett och ett annat fynd dessutom. Det kallas att förena nytta med nöje! ;)


Ska snart ta och slänga ihop lite lunch innan det är dags att ge sig av. Funderar på vad det ska bli.. Time will tell som det sägs. Det blir middag i stan i alla fall, mysigt! :)


Kan även tillägga att jag vaknade med ett blodsockervärde på 7.1 mmol/l idag, grymt!


Puss&kram.


EN RESA..

Blev det allt idag..

Tillsammans med cissi, malin och grodan. En sväng till mc dondald's för lite lunch. Den menyn satt riktigt fint må jag säga, speciellt såhär dagen efter partaj. Efter lunchen gick vi en sväng inne i täby centrum för att kika på diverse grejer. Jag köpte ett par nya björn borg trosor på rea och en burk hårvax och plötsligt var man 4oo kr fattigare. Det kostar att ligga på topp må jag säga! ;)

 

Ikväll har jag och mamma grillat kotletter, yummie! :) Har varit lugnt för min del ikväll eftersom man är lite trött. Blev en sväng med till ica med tjejen för att handla lite. Kom hem med glutenfritt grovt bröd, hushållsmedvurst och två bananer.
Och nu har jag precis ätit en banan och druckit en kopp kaffe, så att man klarar natten utan låga blodsockervärden förhoppningsvis.

Puss&kram.


DAGEN EFTER..

En underbar fest..

Och jag måste säga att jag mår rätt bra faktiskt! ;) Jag kanske helt enkelt är så rutinerad att jag inte blir så galet bakfull som andra blir? Smart drag enligt mig. Bra emmet!


Gårdagen var i alla fall hur kul som helst. Började med att vi träffades lite efter sex hemma hos ida. Lagade tacos och drack lite. Käkade middag, spelade fyllebitch och fotboll och gjorde diverse galna saker. Ibland undrar man ju om man är störd på riktigt? Fast alla tokigheter lockar ju till många skratt, haha! ;)

Planen var att vi skulle gå ut på tegel sen och det lyckades vi nästan med. Började med att vi satt oss på tåget, som vi hoppades skulle gå in mot stan. Gjorde tåget det? Neej! Så vi hoppade av i ormsta och tog ersättningsbussen därifrån. Ringde även jessica som bor där så hon kom ut en stund och snackade, mycket trevligt att se den tjejen! :) När vi äntligen rullade mot vårt mål började folk bli en aning trötta. Och jag undrar om busschaffören hade alla hästar hemma eller om dom var på grönbete allihopa?! Han sa att bussen gick till många olika ställen som den inte gjorde. Hur som helst hoppar vi av på uttervägen, kör en kort kisspaus och möter upp grodan som väntat hela kvällen på att vi ska komma till tegel. Haha, men gick vi in på tegel? Neej! Det var dött med folk och alla var så trötta så vi beställde en taxi hem. Haha, lyckad utekväll? Javisst ;)


Bjuder på några bilder från gårdagen;
















VACKERT ♥

Jag låter dessa..

Vackra bilder tala för sig själv. Du är saknad, maud!








SYSTEMBOLAGET..

Fick ju finbesök igår av..

Oss tjejer - mig, cissi, malin och ida. Inhandlade lite rosévin som det ska smaskas på ikväll och diverse cider och öl. Jag hittade tyvärr inte sol och frågade en som jobbade där men hon sa att dem inte hade sol men att dom hade corona extra. Så jag köpte två sådana och ska testa ikväll. Och självklart med en limeskiva i, yummie! ;)





Ikväll ska vi..

Jag, cissi, malin, ida och hanna käka middag och förkröka hemma hos ida. Det ska bli riktigt trevligt måste jag säga. Därefter blir det utgång som det ser ut nu.. Till tegelbruket! ;) Woohoo! Då ska det dansas ;)

Bjuder på en partybild..

Så att vi kommer i rätt stämmning inför kvällen.. ;)

 




Puss&kram.


R.I.P. ♥

Idag är det tre år sedan..

Du lämnade oss här på jorden, moster maud. Saknaden efter dig är stor och vi alla tänker på dig, det ska du veta. Känslorna som kommer när man får höra att någon man älskar har gått bort är inte möjliga att förklara i ord. Jag minns den morgonen så väl, när telefonen ringde.. Det var min andra moster siv som ringde och berättade att maud hade gått bort. Jag och mamma brast i tårar.. Det var svårt att förstå. Det tog ganska lång tid innan det sjönk in och jag förstod att hon var borta. Såhär i efterhand känns det lättare på ett sätt, för du var så sjuk. Jag vet att du har det bättre på andra sidan!

 

Idag ska jag och mamma åka till kyrkogården och lägga blommor och en fin sten som jag köpte nere i ullared. Bilder kommer senare!

 

Jag saknar dig maud! R.I.P.  ♥


PLUSPOÄNG..

Till mig idag måste jag säga..

Idag har jag äntligen tagit tag i mitt rum som såg ut som ett bombnedslag rent ut sagt. Dammat allt, dammsugit och tagit mig en vals med skurmoppen till tonerna av "the cranberries-zombie".. Blev även att jag städade badrummet och hallen. Så nu är det skinande rent och jag älskar't! ;) Bra emmet!


Därefter blev det lunch. Köttfärsgratäng med majspasta, en stor grönsaksbädd och keso. Och till det en ramlösa citron, som pricken över i:t! ;)
Tips till er glutenintolleranta - majspasta. En mycket god pasta som bara kostar 15 kronor på willys. Till skillnad från den andra glutenfria pastan som kostar typ 25 kronor för 500 gram. Ruskigt dyrt!

Nu har jag precis duschat och fixat mig klart så nu är jag redo för dagens äventyr. Ska snart ner till systembolaget och inhandla morgondagens dryck tillsammans med resten av gänget.. Få se om vi ska käka middag tillsammans imorgon med, det är ju alltid najs.
Enligt livsmedelverket ska vi glutenintolleranta kunna dricka ölen sol, så jag tänkte köpa några exemplar av den.. ;)


Dessa öl är glutenfria enligt livsmedelverket;




Ikväll blir det..

Mys hemma hos tjejen min. Ska laga tacos och sen får vi se vad som händer. Kan hända att det blir en lugn kväll hemma med kanske lite film. Ganska skön fredag enligt mig med tanke på att morgondagen kommer att bli desto hårdare! ;)

Parta på folket! Puss&kram.


UPDATE..

Ja, jag ber om ursäkt..

Till mina kära läsare för dålig uppdatering dessa dagar. Det har varit full fart och sen har jag varit för trött.. Tänkte ge er en liten resumé.

 

Igår;

Blev det en spontantripp till arninge med froggzan. Hon skulle köpa skruvar och då fick hon plocka upp mig med för lite shopping. Mycket trevligt! Blev diverse besök på k-rauta, överskottsbolaget, rusta och willys.

På kvällen var det dags för middag, blev en kebabtallrik tillsammans med froggzan, cissi och malin. Sen åkte cissi vidare på personalmöte och vi andra tog en promenad på två timmar. Riktigt grymt jobbat! Blev även ett stopp i en lekpark för lite lek, dock var jag väldigt rädd då klätterställningen vart lite hög. Haha, synd att man inte hade någon kamera.. ;) Köpte därefter en glass och en loka på macken innan vi traskade vidare. Begav oss senare på ett till litet äventyr som blev mycket roligt. Kvällen bjöd på sjukt många skratt.

 

Idag;

Har jag spenderat dagen tillsammans med froggzan i norrtälje. Jag lockade nämligen ut henne till min frisör för en klippning och resultatet blev mycket bra. Inte konstigt med tanke på att min frisör är grym rent ut sagt! ;) Tog en sväng på team sportia, flygfyren och sedan tankade vi innan vi åkte vidare mot mc donald's för lite lunch. Gott måste jag säga, men dock inte så nyttigt.. Finns kanske en anledning till att jag kallar mig själv "tjockemmet"? ;)
Och vi hann även med en tripp till arninge idag igen för att köpa ett usb-minne.

Ikväll har jag varit hos tjejen min och tittat på film. Den nya wallanderfilmen - indrivaren. En mycket bra film tycker jag, men jag gillar wallanderfilmerna. Blir lugnt ikväll, är riktigt trött faktiskt..

 

Puss&kram.


POSTAT..

Och klart..

Då är det bara till att vänta på svar, spännande.. Snart kommer väl nervositeten smyga sig på. Nu är det bara till att hålla tummarna! ;)


Idag har jag..
Käkat en riktigt god lunch, avocadosallad med en glutenfri nygräddad fiberminibaugette till. Yummie! :) Tittat lite på vm och bara softat. Sådär lagom skönt kan tyckas. Efter middagen blev det en sväng hem till tjejen min, vi hjälptes åt att försöka scanna in lite saker som jag behövde. Blev dock en snabbis eftersom hon snart skulle gå och lägga sig, men så är det när man börjar jobba så tidigt som hon gör.
Sitter nu här med en riktigt smaskig ramlösa citrus och bara njuter av livet ;)

Puss&kram.


JOBB..

Yees, ikväll fann jag ett jobb..

Imorgon ska jag skicka in min ansökan och sen är det bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa! ;) Har suttit och trixat med cv större delen av kvällen. Tack kusin för all hjälp!


NY DESIGN..

På bloggen, ännu en gång..
Haha, jag fick för mig att jag ville ändra design på bloggen igen. Jag tröttnar nämligen ganska fort, dock blev det inga stora förändringar men denna får duga för denna gång. Så, vad tycks? :)

 

Puss&kram.


LISTA..

Vilken svordom använder du mest? Det måste nog vara "faan"..
Äger du en iPod? Nej, men en iriver.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Det beror helt på vad jag ska göra.
Hur många resväskor äger du? Ingen, bara en massa sportväskor och andra väskor.
Använder du flip-flops? Ja, självklart.
Var köper du dina matvaror ifrån? Ica och ibland coop.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Både och måste jag nog säga.
Vilken var den senaste filmen du såg? "Äntligen midsommar"
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? En vän. ;)
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Egen lägenhet!
Har någon någonsin kallat dig lat? Haha ja, ett flertal gånger.
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Neej, ingen alls.
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Cd-spelare, nu är det spotify som gäller.. ;)
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Ingen speciell.
När var senast någon stötte på dig? Jadu?
Vad åt du till middag senast? Egengjord pannbiff, potatis, gräddsås, lingonsylt och grönsaker.
Använder du huvtröjor? Ja, en del.
Kan du vissla? Självklart!
Vem var den senaste som ringde dig? Cissi.
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Hmm, berg-och dalbanan kanske? ;)
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Det gör dem säkert, kommer man någonsin undan det?
Vilket riktnummer befinner du dig i? 08.. ;)
Tittade du på tecknat när du var liten? Såklart ;)
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Det är stort, täby centrum.
Hur många syskon har du? Inga alls..
Är du blyg inför det motsatta könet? Det beror på vem det är..
Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen aning..
Äger du några band t-shirts? Neejdu.
När flög du senast? Oj längesen, till göteborg med matilda och linn.
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 2..
Läser du för skojs skull? Det var längesen nu men det händer om det finns en bra bok och motivation.
Pratar du några andra språk? Nej, orkar inte.
Diskar du din egen disk? Ja, det som inte går i diskmaskinen ;)
Har du gråtit offentligt? Haha jadå det har jag..
Har du en stationär dator eller en laptop? En laptop.
Försöker du alltid lära dig nya saker? Beror väl på vad det rör sig om.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja, tatuering och piercing i ögonbrynet samt fler i öronen.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Det vet jag inte.
Kan du kasta macka? Självklart.
Har du någonsin varit på Jamaica? Nej, vill nog inte heller.
Vad har du med dig in på bion? Mitt sällskap ;)
Vem var din favoritlärare och varför? Veronica zackrisson och karin berg. Underbara personer!
Har du dejtat någon av en annan religion? Nej.
Vad har du för väder? Blå himmel. 
Har du en blogg? Haha ja förmodligen ;)
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Hmm, skulle nog säga svenska.
Gillar du att flyga? Jag har bara flugit tur och retur och det var helt okej.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Omtänksam.
När sov du senast på golvet? Hos nån kompis på en madrass säkert :P
Vilken är din favoritdrink? Oj favoritdrink, p3 är god men dricker mest vin och cider.
Gillar du din boendesituation? Ja, den är helt okej. Skulle dock inte banga egen lägenhet. 
Vilken är din mammas hemstad? Vallentuna.
Din pappas hemstad? Rimbo.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Det är olika. 
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Inte just nu.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej, jag var så duktig så.. ;)
Vilken är din favoritfrukt? Gillar typ alla frukter.
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Haha nej. 
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 21.
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Nej, inte direkt.
Tror du på liv på andra planeter? Finns säkert men inget jag tänker på.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Riktigt arg? Oj, det minns jag inte.
Tror du att Gud är man eller kvinna? Ingen fundering.
Vad var det senaste du åt? Middag, som jag skrev tidigare.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Samma kön tror jag..
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Det var mamma som fick igenom emelie, pappa fick nöja sig med namnet han ville som mellannamn.
Gillar du senap? Jadå.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Fan och blir oftast bitter!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Nej.
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Jag vet inte..
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Haha nej. 
Tycker du om att krama folk? Ja, det är väl mysigt.
Skulle du säga att du är trendig? Nja, har min egna stil. Så det får du bestämma själv ;)
Äger du en digitalkamera? Yeesboox.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Eh, ingen aning?
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja, ibland.
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Läser inte så mycket.
Tycker du att du är attraktiv? Haha, nej inte direkt.
Vad är du allergisk mot? Allergisk och allergisk men jag är glutenintollerant och diabetiker.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej, kött är gott.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Oj, vilken svår fråga.
Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Oh, alltid kul att läsa.. Säger väl alla då! :D

EN LÖPRUNDA.

I regnet..

Jag måste faktiskt säga att jag är lite stolt över mig själv som gav mig ut på en löprunda idag. Jag har svårt att hitta motivationen till att gå ut ensam och springa. Dessutom regnade det men jag knallade ut ändå. Känns jätteskönt efteråt faktiskt! :) Nu är det bara att se till att det blir en rutin. Blev en löprunda på lite mer än 3 km idag.


HELGEN I BILDER..

Fredagen;








Söndagen;






HELGEN

I helhet har varit grym..

Igår blev det lugnt eftersom man var en aning sliten efter fredagens fest. Blev film och onyttigheter. Somnade jättetidigt men det var riktigt skönt.


Idag har jag vilat större delen av dagen. Framåt eftermiddagen var jag piggare och då blev det middag hemma hos malin med cissi och katta. Fläskfilé, potatisgratäng och värsta salladen, yummie! :) Tittade även på någon skum film "hard candy".. Någon som har sett den? Handlade om en 14-årig tjej som skulle sätta dit en pedofil och jag lovar att det hände många sjuka grejer i filmen.

Resten av kvällen kommer att bli lugn, slappa framför datorn och tv:n.

Puss&kram.


PARTY

Party, all night long..

Igår vankades det fest hemma hos malin, mycket trevligt om jag får säga det själv. Började med att det bara var jag, cissi, sofia och malin. Därefter trillade grodan in när sofia åkte och sedan kom det en jäkla massa folk. Trevligt värre måste jag säga! :) Tack till alla som var med igår!

 

Det underbara är att nere i centrum står de några som bjuder på fika på nätterna, vet inte riktigt vilka det är men det bjuds på kaffe, te, varm choklad och mackor. Hur underbart är inte det när man är lite på lyset sådär? ;) Blev ett par koppar kaffe där nere igår, goa människor det där alltså! ;) Träffade även sandra som jag inte har sett på ett tag, hur najs som helst! Snackade lite skit sådär som bara vi kan.. Haha! ;) Om dom bara visste..

Hur som helst hade jag en riktigt grym kväll igår! ;) Hoppas att ni andra hade det också!

Idag..

Har jag varit nere och lunchat med malin och grodan. Blev en kebabtallrik för min del, mhm gott gott! Och så blev det en glass därefter med malin. Gick hem till henne och städade undan det värsta från gårdagen.. Blir en del pant när man har festat måste jag säga.. ;)
Ikväll blir det bara lugnt. Känns som om det är ganska lagom nivå för en dag som denna! ;)

Puss&kram.


BLODSOCKER..

Blodsocker och återigen blodsocker..

Det är en av många vardagssysslor i en diabetikers liv.. Undra hur många stick i fingret man har gjort i sina dagar? Har snart haft min diabetes i 18 år så det lär ju vara en hel del ;)
Igår efter min känning fick jag värsta rekylen -högt blodsocker- låg på typ 20 mmol/l större delen av kvällen. Blev lite extra insulin till middagen och framåt småtimmarna började blodsockret gå nedåt.
Imorse vaknade jag med 9.3 mmol/l så jag är nöjd. Speciellt med tanke på den där rekylen jag hade igår kväll..

Sänder en hyllning till alla diabetiker - vilka kämpar! ;)

Keep fighting!


FÖRSTA MÖTET..

Med gänget är nu avklarat..

Finskjortan var på, humöret var på topp och det gick faktiskt ganska bra om jag får säga det själv.. I like this! ;)

 



Malin posar med sin pizza ;)




Grodan och tjockemmet (jag) ;)


Sparnallen, mycket söt varelse! :)

 



Seriös jag är! ;)



Gänget! ;)


HATA..

Dessa insulinkänningar..

Jag var nyss nere och handlade och på hemvägen känner jag mig sådär konstig. Benen hänger liksom inte med och det känns som om jag befinner mig på en annan planet. Den känslan är så fruktansvärt obehaglig, väldigt svårt att förklara men ni diabetiker kanske känner igen er? Bland det värsta tycker jag är hjärtklappningen..

Hur upplever ni era låga blodsockervärden?

 

Jag förstår inte ens riktigt var detta låga blodsockervärde kommer ifrån. 1 timme innan jag gick hade jag 12.3 mmol/l i blodsocker, tog mitt insulin som blev 5 enheter humalog och åt potatisallad, köttbullar, grönsaker och till det drack jag tre små glas mjölk. Jag hajar liksom inte?

Blodsockret visade 4.2 mmol/l när jag kom hem (då känner jag mig helkonstig och mår jättedåligt). Blev ett glas oboy, en minibanan och några dextrosol. Efter 15 minuter hade det gått upp till 6.4 mmol/l. I like! :)


Usch, jag vill verkligen dissa insulinkänningar - det suger!


IDAG..

Är det dagen med stort D..

Dagen som jag har längtat efter i några dagar nu. Tänker inte avslöja vad som ska hända ännu, men det kommer med tiden. Så ni får vara nyfikna ett tag till..

 

Vaknade med ett..

Helt okej blodsocker imorse, 9.o mmol/l. Underbart! Hade en period då jag typ aldrig låg under 13 mmol/l på morgonen så jag är rätt nöjd med dagens värde ändå.

Tänkte nog lägga mig ned på soffan en stund, är rätt trött måste jag säga.. Ni får ursäkta mitt väldigt ointressanta blogginlägg, haha! ;)

 

Puss&kram.


LÄNGTAN..

Jag längtar till morgondagen..


EN DEJT..

Har det blivit idag, med min vän moa..

Blev lunch och en massa snack nere på fiket, mycket trevligt en tisdag som denna. Det gillas starkt! Blev sallad för både min och moas del. Satt där nere ganska många timmar faktiskt så när vi gick därifrån var det nästan dags att börja med middagen. Blev kycklinggryta med fullkornsris, mumma!

 

Efter middagen blev det en sväng hem till tjejen min, mysigt värre! :) Och nu är jag ganska nyligen hemkommen. Sitter nu och dricker en kopp kaffe i min fina djurgårdsmugg, men den börjar dock bli en aning sliten..

Tittar på reprisstarten av serien "ullared" som sändes för ett tag sedan. Det är ganska roligt att titta på det igen, speciellt när man nu har varit där själv. Haha! ;)


LAGAVSLUTNINGEN I BILDER..

Bilder säger mer än tusen ord sägs det..

Och jag måste nog hålla med just nu..








































AVSLUTAR INLÄGGET MED EN RIKTIG PARTYBILD!


MÅNDAGSÄVENTYR..

Ska under eftermiddagen bege mig på en tur..

Till arninge för att shoppa lite. Ska handla storpack med köttfärs och kotletter, billigare i arninge. Ekonomisk som man är.. ;) Sen blir det en sväng in på rusta och möta upp tjejen min för ännu mer shopping.

Blodsockervärdena idag..

Har legat helt okej, så himla skönt! :) Sådana dagar är alltid mycket lättare, man blir som en helt annan människa.


Puss&kram.


AVSLUTNINGEN..

Igår var riktigt grym måste jag säga..

Det blev mycket skratt och mycket alkohol för vissa utav oss, haha! ;) Började med att jag och cissi åkte hem till lina och tess för att ta oss en dricka ute i solen. Därefter liftade vi med moa bort till ibbe där festen skulle gå av stapeln. Fördrink och diverse utmärkelser delades ut. Jag fick 2 st.. :)
Därefter blev det en tipsrunda med konstiga frågor. I mitt lag kryssade vi hej vilt, vilka chansningar vi gjorde. Och det visade ju sig vara ganska bra ändå, för det fanns nämligen inga korrekta svar på frågorna utan det var upp till bevis för personerna som var alternativ på lappen. Det blev alltså som en kamp.

På lappen där jag stod som alternativ löd frågan "vem är bäst på förspel?" Och alternativen var "emmet, findus och cilla". Blev en aningen nervös där när vi skulle upp till kamp, så det slank ner ett och ett annat vinglas innan. Därpå min fylla. Hur som helst, inte var det något förspel som jag hade tänkt mig utan det var att man skulle få höra några sekunder på en låtsnutt och så skulle man skriva låtnamn och artist, haha..

Käkade även tacos och till efterrätt blev det glass med jordgubbar, mums! :) Jag hade en grymt rolig kväll - vallentuna ibk's damer är verkligen det härligaste gänget man kan lira med. Love them! ("v")

 






Senare på kvällen..

Drog jag, cissi och grodan hem till ida där dom festade. Blev en promenad med malin och grodan för att diskutera diverse buisness ;) I like! Blev även en liten tripp till mc dondald's i väsby för diverse nattmat, mums! ;) Haha, tur att grodan är så tokig i att köra bil just nu då hon precis har fått sitt körkort.. ;)
Kan också tillägga att jag fick en tvilling under kvällens gång, haha! ;)


Nej, nu ska jag sluta svamla om allt.

Puss&kram.


AVSLUTNINGSOUTFIT..

Yes, denna outfit hade jag på innebandyavslutningen igår.. :)



SKÖN OUTFIT..



Fastnade för denna outfit, skönt i sommarvärmen :)


LYCKA..

Underbart att vakna med ett bra blodsockervärde..

Jag brukar oftast vakna med ett lite högt blodsockervärde, men imorse vid o9.oo visade blodsockermätaren 7.7 mmol/l och jag är minst sagt HAPPY! Känns riktigt underbart måste jag säga! Speciellt en dag som denna då man har planer. Ikväll är det avslutningsfest med världens underbaraste innebandylag. Och då är det extra skönt att blodsockret är i fas.

Snart ska jag börja kika på lite olika outfits inför kvällen. Det ser ut som att det är varmt ute idag, så mina planer kanske spricker.. Eller nej, nu kom jag på en smart idé. Detta kommer bli grymt! ;) Laddar upp bilder senare! ;)

Puss&kram.


SUNNY DAY..

Underbart väder ute, solen skiner..

In genom fönstren, det gillar jag. Idag har jag inte några speciella planer. Ska göra ett besök på systembolaget och på ica inför morgondagens festligheter. Ska bli så himla roligt, avslutning med innebandylaget imorgon. Då kan jag bara säga ett ord - FEST! ;)

Sitter här med en kopp kaffe nu och försöker vakna till liv lite långsamt. Blev rätt sent igår, satt och snackade tatueringar, piercingar och liknande. Intressant faktiskt! ;) Jag har hittat en människa med likadan smak som jag, härligt ;) Då är det extra roligt att bolla idéer med varandra.. :)

Idag tar även gymnasiet här studenten så det lär väl vara fullt liv här, men det gillar jag. Hoppas på att det åker förbi några studentflak här utanför. Man blir så glad när man ser dom, stående på dessa flak och skriker "för vi har tagit studenten, fyfan vad vi är bra" :) Jag säger bara - minnen! :)

Avslutar detta inlägg med ett stort grattis till alla studenter!


SNYGGA OUTFITS..

Om man frågar mig.. ;)








Tyck till, vad tycker ni om dessa outfit's?


TANT EMELIE..

Känns det som just nu, som att jag skulle vara typ 8o år..

Jag är stel som en pinne, känner mig som ett kylskåp. Träningsvärk - Javisst! Så kan det gå när man inte stretchar efter träningen, smart där. Får helt enkelt skylla mig själv att jag är så stel som jag är nu, men det är skönt med träningsvärk på ett sätt för då vet man att man har gjort nytta. Någon som håller med?

Idag är det studentfirande, kära vännen madde "kossan" tar studenten. Så jag, cissi och grodan ska dit på hennes mottagning senare idag.. :) Önskar att man kunde göra om denna dag, det var underbart! Det enda "dåliga" på min student var vädret, det haglade den 13 juni 2oo8.. Fast jag måste säga att den dagen var grym ändå! ;)

 


- Jag och sara på studenten > 13 juni 2oo8 -


ETT STORT GRATTIS TILL MADDE SOM TAR STUUDENTEN IDAG! :)


BACK AT HOME..

Från dagens shopping med grodan..

Hittade studentpresenter, skönt! Och jag köpte även en skjorta för 6oo kr, helt sjukt.. 6oo kr.. Det är ju mycket pengar. What to do? Jag gillade den och att grodan sedan säger att den är skitsnygg och passar med min nya frilla gjorde ju inte saken lättare. Bara att gilla läget och le medans man drog kortet! ;)

Jag och grodan började även prata om att det skulle vara roligt att starta något eget.. Tänker inte berätta vad för ingen får sno våran underbara affärsidé ;)

Därefter åkte vi vidare till arninge för att möta upp tess som slutade vid 13.oo så lunchade vi tillsammans. Sjukt god lunch. Blev souvlaki med potatis och tzatziki, mhm mumma.. :) Sprang på diverse butiker - babyland, coop, elgiganten och överskottsbolaget. Trevligt värre måste jag säga! :)

Tack för idag brudar! :)


ME TODAY!


EN ONSDAG..

Som denna ska tillbringas med grodan..

Ska leta studentpresenter i täby centrum. Imorgon tar nämligen madde "kossan" studenten, woho! :)

Jag är på riktigt bra humör idag. Solen skiner, jag vaknade pigg, har träningsvärk och jag är grymt nöjd med min nya frisyr. Det kändes väldigt konstigt att tvätta håret imorse, fanns ju ingenting kvar. Haha men det är ju positivt, då går det åt mindre shampoo.. ;)

Skämt o sido, nu ska jag fixa mina mackor och en kopp kaffe. Snart dags att åka..

Önskar er alla en grym dag! :)


FYSTRÄNING..

Yees, det stod på kvällens schema..

Blev uppvärmning, coopertest och olika styrketester. I höst ska vi göra om dessa tester och se en förbättring. Jag ska verkligen komma igång med motionen ordentligt nu. Imorgon kommer jag i alla fall garanterat att ha träningsvärk! ;)

Gjorde ett test på en coopersida och jag fick resultatet "ganska bra" kondition. Och det ska förbättras kan jag säga. Full fart i sommar.

 

Skönt att jag klarade träningen med blodsockret iaf, fick däremot äta dextrosol emellanåt men det gick bra. Blev inga känningar. Yees, skönt att lyckas med det! :)


NYA FRILLAN..

Blev en stor förändring mot min tidigare frilla..

Jag är skitnöjd, men det är lite ovant ännu. Tackar martina på kikde för klippningen, grymt! :)

 






RSS 2.0