TRÄNINGSTORSDAG.

Fast det blev inte..

Så mycket träning idag eftersom vi hade 9 bortfall. Jäkla trist men just nu är det tungt för tunas brudar, mycket skador och sjukdomar. Hur som helst skulle vi ha möte efter träningen, vilket vi inte hade eftersom så många var borta. Jag hade spenderat dagen i köket och bakat kladdkakemuffins till mötet som skulle äga rum men eftersom det inte blev av så stannade vi efter träningen och fikade och pratade skit istället. Jag älskar't! :)

Och under träningen blev det lite tvåmål med småmål och vi körde flera matcher. Det vinnande laget fick hitta på ett straff till det förlorande laget och mitt lag hittade på det absolut roligaste straffet, tro mig.
De stackarna fick hoppa grodhopp från ena sargkanten till den andra och samtidigt sjunga och göra rörelserna till små grodorna. Hahahaha, det var en underbar syn och självklart videofilmades detta! ;)

En annan del av tuna - absolutley! ;)


ONSDAGSMYS.

Ja, igår blev det onsdagsmys..

Hos malin. Eftersom jag bråkade hela eftermiddagen med låga värden övergav vi gymmet för en promenad istället, en riktigt skön promenad faktiskt. Därefter knallade vi ner till ica för att inhandla middag, vilket slutade med att det blev tre-rätters. Det är onsdagslyx! ;)




Förrätt; avocado med skagenröra och lite extra räkor.

 



Varmrätt; spaghetti med bacon/räkor/champinjoner i vitlök- och örtsås.

 



Efterrätt; kladdkakemuffins.


Och efter middagen..
Blev det tv, massa olika program som man måste se. Idol, berg flyttar in och välkommen åter. En mycket trevlig kväll.

Tack malin! ♥


ÄKTA KÄRLEK!

Jag och mitt hjärta den 1 juni 2007.. ♥


Jag älskar dig ♥

TRÄNING..

Träning och ännu lite mer träning..

Känns som om mina dagar består av mycket träning just nu. Jag har innebandy på tisdagar och torsdagar och oftast match på helgerna. Sedan gymmar jag måndagar och onsdagar - inte alla - då det har varit lite förkylningar och liknande ivägen.

Hur som helst, idag ska jag gymma med malin. Och därefter ska vi laga middag, mums. Ska laga något nytt recept som malin hade smakat hos sin syrra. Kul med nya maträtter liksom.


MÅNDAGSKVÄLLEN.

Spenderades hemma hos..

Lina och tess tillsammans med cissi och senare kom även sofia. Käkade tacos och kollade på innebandy, matchen mellan pixbo-caperio. Bestämde oss även för att tippa matchen, vi la 20 kr. Alla sprack på resultatet men innan bestämde vi att om resultatet spricker tippar vi på första målskytt. Jag satsade på rickie och vann såklart alla pengar eftersom han gjorde första målet ;) Wohoo, tjänade 60 kr. Det är åtminstone en lunch ;)

 


MÅNDAG..

Spenderade dagen inne i stan..

Tillsammans med ida som är både diabetiker och glutenintollerant, precis som jag. Har bara pratat med henne över nätet innan så det var sjukt kul att träffa henne igår medans hon var i sthlm. Sprang i lite butiker och åt lunch på tacobar, galet gott. Det är inte varje dag man äter lunch med någon som också tar blodsocker och insulin innan man äter. 
Haha och det sjukaste var att vi båda låg på exakt samma blodsocker innan lunchen, 10.4 mmol/l. Lite lustigt faktiskt ;)
Dock var vi fruktansvärt orutinerade och inte tog en bild, så jag bjuder på en annan bild på henne :)

Här kan ni läsa hennes blogg - Yahiida


 

Tack för en trevlig dag :)


GRYM HELG.

Har haft en grym helg..

Rent ut sagt. Lördagen började med bortamatch mot KTH som vi vann. Därefter blev det middag hemma hos cissi med hanna, ida och sarah - tacos. Jag älskar't! Och lite senare kom det en massa folk på förkrök hos cissi. Framåt småtimmarna drog hela sällskapet ner till våning ett och där bjöd tobbe på shotbricka, mhm. När våning stängde bar det av hem till cissi igen för efterfest och där trillade det in alla möjliga människor. Runt fyratiden började folk decka, så då blev det sovdags. Underbar lördag!

I söndags..

Blev det lugnt. Drog ned till pizzerian med tobbe och cissi för lunch innan vi sedan begav oss mot upplands väsby för att kolla på innebandy. Det var lite segt alltså. Därefter hem igen. Blev middag hos cissi som hon lagade, kycklinggryta med ris. Galet gott :) Därefter blev det ensam mamma söker innan sängdags.


Tack till alla för en grym helg :)


WOHOOO!

Vi vann matchen..

Idag med 4-2 trots en massa bortfall och sjukdommar, jag älskar't. Det bevisar bara att vi är grymma när det behövs! :) Tänker därför fira med min älskade och en massa underbara vänner, ikväll är det fest och jag är grymt taggad just nu! :) Och btw, mina blodsockervärden börjar bli grymma igen och det är LYCKA!


Pusshej / en diabetiker som mig.


FREDAGSMYS ♥

Underbara fredag..

Idag blir det fredagsmys med hjärtat mitt, det är tomt hus hos henne så vi ska bo där i helgen. Kan det bli bättre?! :) Ska bli hur underbart som helst och jag kan knappt bärga mig tills hon slutar så att jag får träffa henne. Jag faschineras lite av hur mycket jag saknar henne ibland. ♥

Så ikväll ska vi äta middag, städa hennes rum och sedan sjunka ner i en nybäddad säng och bara ha det jättemysigt. Blir säkert lite idol och film :)

Imorgon är..

Det match som gäller, borta mot KTH - ett nytt lag i serien för i år, ska bli spännande. Dem vann första fighten mot ekerö, är dock inte direkt förvånad. Om det nu inte är så att ekerö har fått ett nytt gäng än vad dem hade förra året. Matchuppdatering kommer senare!

Ha en grym helg alla! :)


UNDERBAR FRUKOST.

Jag har precis ätit en..

Underbar frukost. Hur gott som helst och speciellt när man är sådär rackarns hungrig. Och en bra frukost ger en bra start på dagen :)
Blodsockret låg på 11.6 mmol/l imorse innan frukosten, ganska okej för att ha varit uppe i ungefär 45 minuter innan jag åt. Mitt blodsocker har en tendens att gå upp om jag inte äter på en gång när jag kliver upp, är det fler diabetiker som reagerar så?

 



Sprutorna, ost&skinksmörgås med gurka, havregrynsgröt med sylt och mjölk och självklart kaffe! :)


TORSDAGSKVÄLL.

Sitter här och känner..

Hur konstigt det känns när man inte kommer in på facebook, det har ju blivit lite som en drog för en. Det är där allt händer. Det brukar skämtas om att det som inte står på facebook är inte värt att veta, haha. Undrar man något om en person - kolla deras facebook, där står det mesta ;) Haha och det nästan tragiska är att det är sant!

 

Har precis kommit..

Hem från kvällens innebandyträning och duschat. Har gjort en kopp citronte och ätit en skinksmörgås. Jag tror inte att jag har sprungit så mycket på alla inomhusträningar tillsammans som jag har gjort idag. Skämt och sido, min kondition är värdelös. Det märks att jag inte är en springmänniska. Det är mycket softare att hänga vid motståndarnas mål och bara peta in bollarna ;) Haha. Skulle behöva ganska mycket konditionsträning faktiskt för med vårt nya uppspel krävs det lite mer kondition än innan. Puuh, nu får tjockemmet jobba!

 

Det blir nog lite tv..

Innan jag somnar i alla fall. Btw, undra om malins plan har gått till malaga nu?! Det var tydligen förseningar, drygt som bara den. Haha, sköna funderingar man har såhär på kvällskvisten.

Jaja, ska sluta tjattra nu. Känns som om detta blir ett ganska långt, osammanhängande och meningslöst inlägg, men för dem som vill så finns det i alla fall något att läsa. Ska gå och borsta mina tänder och sedan slötitta lite på tv för att sedan ta mig en dejt med en mycket eftertraktad person. Och sover man går timmarna fortfare till imorgon, jag längtar. Berättar mer om det imorgon!

 

Sov gott! Puss och hej från en diabetiker som mig, haha! ;)


MATINSPIRATION.

Dagens lunch blev detta..




Kassler, fräst zuuchini, grönsaker och keso :)

Och till middag kommer det att bli detta..




pasta med fräst paprika, champijoner och räkor i örtsås :)




TORSDAGSMORGON..

Klev upp vid 09.00 imorse..

Och då var jag faktiskt väldigt pigg. Knallade upp första gången vid 06.00 och var sjukt kissnödig och törstig. Tog ett blodsocker som visade 19.0 mmol/l, konstigt att man var så kissnödig och törstig - neej. Gav mig 2 e humalog och somnade igen. Sedan när jag klev upp vid niotiden hade det sjunkit till 13.2, skönt det. Även om 13.2 är lite högt det med.

Till frukost blev det havregrynsgröt och en smörgås samt kaffe såklart. Smaskigt värre. Kanske bör testa blodsockret snart igen? Hmm, ja.. Jag går och gör det i skrivande stund ;) Suuck, 14.9 mmol/l. I och för sig var det inte allt för längesedan jag åt så jag får nog vänta en stund till innan jag tar till några åtgärder.

Idag är planerna att..

Fortsätta sälja från föreningsväskan, sista dagen idag och jag har inte alls tänkt på det. Så ja, jag är verkligen ute i sista sekund. Blir att gå en vända till släkten och hoppas på att dom är hemma.

Ska även baka rulltårta som mitt kusinbarn joel blev helt frälst i när dom var här och fikade på min födelsedag. Ska sedan ta med den och gå till min kära kusin på fika ikväll. Och självklart hoppas på att dem köper lite från föreningsväskan. Puuh! :)

Pusshej.


KAFFE ♥

Sitter just nu med en kopp..
Kaffe i handen, mhm. Underbart! Den personen som uppfann kaffebönan är en grym människa. Uttrycket "kaffe är livets dryck" har man ju hört ett par gånger och jag är beredd att hålla med. Det är så gott :)
Och framförallt är det mycket trevligt att träffas över en kaffe och prata lite skit, eller vad säger ni?

Idag händer..

Det inget speciellt. Ska ta det lugnt bara. Beror lite på om halsen ger med sig, vaknade nämligen med halsont. Om det går över ska det gymmas ikväll och om inte blir det bara middag hemma hos malin. Vi har nämligen infört en liten tradition, en av de dagarna vi gymmar lagar vi middag efteråt. Mycket trevligt påhitt enligt mig! :) Där kan man säga att vi förenar nytta med nöje, haha!

Ska även logga ut på min mail och kolla om jag fått svar angående ett jobb. Jag hoppas! :)

Puss&kram.


ÄNNU EN HELG.

Har nu passerat..

I fredags åkte jag, cissi och malin till åkersberga en sväng för att införskaffa present till jessica. Därefter blev det middag hemma hos malin och då tillkom även hanna och ida. Trevligt trevligt! :) Dessutom slängde malin i lite färg i mitt hår igen, så nu slipper jag mina blonda rötter. Inte snyggt nånstans! ;) Tittade även lite på idol och sen blev det hemgång.

 

I lördags hade vi..
Seriepremiär i hammarbacken och bollstanäs stod för motståndet. Blev förlust med 1-3 men vi spelade faktiskt bra. Några dumma misstag som bollstanäs utnyttjade.

Efter matchen var det bara hem och duscha i en rackarns fart. Därefter åkte vi till hovet för att titta på innebandy, men vi satt mest i baren. Haha ;) Och efter hovet vidare till jessica på 25-årsfest. Puuh, stressig dag minst sagt men mycket trevligt hade vi! :)

Och igår..

Blev det lugnt, handlade pizza och åt hemma hos malin och tittade på idol. Därefter blev det en dusch och ner till centrum för att rösta och på kvällskvisten drog vi till kista för bio. The kids are all right. En helt okej film. Jag fick mig ett gott skratt i slutet då Laser, ena grabben, fällde en urskön kommentar. Hahaha! ;)

Tack till alla inblandade för en mycket trevlig helg :)



INTE OKEJ!

Upptäckte just nu en sak..

Jag klickade mig in på diabetesmannens blogg och ser att han har snott min idé på tatuering. Tatueringsförslagen som jag tidigare la ut på min blogg finns nu på hans blogg, fast med ändrad text till diabetesmannen. Annars är den precis likadan som den jag ritade. Blir så fruktansvärt less på folk som inte kan ha sina egna idéer.

Ska upplysa er alla om att jag ritade den tatuering helt själv, en helt unik idé. Nej fyfan vad arg jag blir!

 

MYCKET DÅLIG STIL DIABETESMANNEN!


TATUERINGSFÖRSLAG.

Jag har ritat två tatueringsförslag själv..

Och jag måste säga att jag är ganska nöjd med dem, dock ska en tatuerare få rita om den. Detta är ju bara så att man ska se ungefär hur jag vill ha den! :)
Och för er som inte vet, så står det gråa bandet för diabetes! :)

 





Jag måste säga att jag är mer nöjd med den andra, vilken gillar ni bäst?


FRISÖRBESÖK.

Ett besök till norrtälje blev det igår..

Både jag och grodan skulle nämligen klippa oss hos martina. En mycket duktig tjej enligt mig. Och som bonus fick vi en till dam med oss, tobbe.. Haha! ;)
Tänkte att jag skulle slänga in lite bilder från gårdagen. Det var en trevlig liten tripp vi gjorde.




Saltvattenspray, luktade sjukt gott så jag var tvungen att köpa den ;)



Grodan, efter besök hos martina :)



Jag kortade bara ner min gamla frisyr :)



Min underbara uppfinning på mc donald's - latte med sugrör ;)

Tack tobbe och grodan för en rolig kväll, bjöd på många sköna garv! ;)


HJÄLP MIG.

Finns det någon som vet vart man kan beställa diabetesartiklar? T-shirtar, muggar etc? Någon svensk sida eller åtminstonde någon som levererar till sverige?

KOMMENTERA!


TRÄNINGSMATCH.

Spelade träningsmatch igår..

I hammarbacken mot centralvägen. Ingenting fungerade kändes det som, vi fick ingen ordning på spelet alls. Jag tror att vi var trötta i både kropp och huvud sedan de 4 matcherna vi spelade i helgen. Och dessutom är det en massa förkylningar och skador som vilar över oss. Och min insats sög rätt hårt, fyfan säger jag bara.

Idag ska jag..

Traska ned till malins jobb, vi ska käka lunch på det gamla vanliga stället - pizzeria istanbul. Jag tycker nästan att vi borde få en gratis måltid där snart efter alla besök vi gjorde där i somras, haha. Eller vad säger du malin? ;) Undra hur många sallader vi har ätit därifrån?

Senare bär det av mot norrtälje med grodan och tobbe för ett besök hos min grymma frisör, martina. Dags att fixa till barret lite, börjar bli en aningen långt. Och det märks när man ska styla det, blir inte alls lika bra.
Grodan ska också klippa sig, ska bli mycket spännande att se vad det blir.. ;)

Nu ska jag..

Fortsätta dricka mitt kaffe och titta på våra bästa år som börjar om drygt 15 minuter. Ska försöka sluta vara arg på mig själv också för att jag glömt mina ringar i min toolbag som står hemma hos cissi. Så jävla typiskt, känner mig så naken utan dom.. :/

Ha en trevlig dag alla därute :)


TAGGAD..

Till tusen just nu..

Håller på att laga pasta med persiljekassler och en massa grönsaker. Ikväll är det nämligen match.
Laddar med en massa sköna dansbandslåtar.. Ja, jag är dansbandsnörd - lööööve iiiiiit! ;)
Nu taggar vi till brudar, ikväll är det seger som gäller! :)


Vallentuna ibk - Centralvägen > 19.10 i hammarbacken, be there ;)


LOVELY.

I like this! ;)



Detta gör min bara sådär glad och nöjd.

 



Broccolisoppa, grov minibaugette och mjölk.


ALLT OCH LITE DÄRTILL.

Fredag;

På dagen var jag och jessica och desperat letade efter en ny innebandyklubba till henne eftersom hennes klubba gick sönder under torsdagsträningen. Och självklart skulle vi spela cup på lördagen, härlig kombination ;) Hur som helst så hittade vi en klubba för 200 kr, vilket var grymt.

Kvällen spenderades med älsklingen, jessica, malin, hanna, ida och katta inne på grönan där hoffmaestro spelade. Sjukt mycket folk och jag såg absolut ingenting. Istället drog jag, malin och jessica och spelade på hjul under tiden eftersom musiken hördes överallt ändå ;) Jag vann en nalle till cissi med texten "i love you" :)

Lördag;

Cup i högdalshallen, vilket faktiskt var riktigt trevligt och vi spelade bra enligt mig.

vallentuna-rotebro > 12-2

högdalen-vallentuna > 5-2

vallentuna-trosa/edanö > 5-2

Och detta resulterade i att vi kom 2:a i våran grupp och gick vidare.

 

På lördagskvällen var det lite fest, dock väldigt lugnt för min del eftersom jag skulle spela match på söndagen igen. Blev lite förkrök hos malin, utgång på våning ett här i vallentuna och sedan efterfest hos malin. Kom hem vid 04.00 och gick upp vid 8.00 för att åka till högdalen igen.

 

Söndag;

Spelade kvartsfinal mot tyresö/trollbäcken kl 11.00. Ett riktigt grymt lag måste jag säga. Matchen slutade 4-3 till TT, men ack så nära vi var att trycka in kvitteringen men det ville sig inte riktigt. Detta resulterade i att det var slutspelat för vår del.

Blev en riktig myssöndag hemma hos älskade. Middag och tv tills vi båda totaldog vid 20.00.. Cissi mådde inge bra alls så kanske var lika bra att vi somnade så pass tidigt!

 

Måndag;

Cissi var dålig så hon var hemma från jobbet. Blev frukost och sedan tittade jag på våra bästa år. Därefter vart det några avsnitt av skärgårdsdoktorn och sen knallade jag hem. Blev lunch hemma och sedan gick jag till gymmet med malin. Köpt årskort på gymmet och avklarade ett pass där. Svettigt värre men dock väldigt nyttigt ;)
Efter gymmet lagade jag och malin middag, pasta med korvstroganoff, grönsaker och keso. Grymt gott var det! :)




TÄNKA SIG..

Tjockemmet ska idag..

Införskaffa sig ett årskort på gymmet och även träna ett pass på gymmet. Grymt! ;) Jag uppdaterar senare ikväll eller imorgon på förmiddagen så håll utkik :)


TORSDAGSÄVENTYR..

Har precis ätit frukost..

En glutenfri grovminibaugette med ost och lite fil. Kändes ju sådär lagom kul att vakna med ett blodsocker på 20.2 mmol/l imorse, så nu har jag tagit extrainsulin så det går ned till en bra nivå igen. Konstigt nog känner jag inga direkta symtom på att jag ligger så högt idag, men det gör jag inte alltid. Humöret är bra och det är skönt! ;) Ibland kan jag bli så sjukt grinig när jag ligger sådär högt, kanske inte så konstigt egentligen.

Finns det fler diabetiker som reagerar så?


Om en timme ungefär ska jag sätta mig på tåget in till storstaden. Ska möta marina för en lunch och några inköp. Hittade ett par läckra byxor sist jag och malin var och shoppade, men jag köpte dem aldrig. Och sedan dess har jag tänkt på dom, vilket måste vara ett gott tecken? ;) Köpte istället två par i samma modell, fast svarta och gråa (har lagt upp bilder på dem i tidigare inlägg)

Önskar er alla en fortsatt trevlig dag! :)


MÄTT..

Ja, det är jag verkligen nu..

Blev tacos till lunch, riktigt gott måste jag säga. Jag älskar tacos! ;) Och det är ju inte heller speciellt onyttigt så det är najs! ;) Sitter och diggar till en dansbandslåt nu "grönwalls - jag ringer upp".. Gryyym! ;) Och sen måste jag säga att en annan låt som satt sig ganska bra på hjärnan är "scotts - jag är förlorad".. Det är helt och hållet mias fel! ;) But, i like it! :)

I eftermiddag bär det av till innebandybutiken i åkersberga för att kika på lite schyssta prylar, vi får se hur mycket notan slutar på innan jag går därifrån. Haha! ;) Därefter blir det middag på max i arninge, så jäkla gott. Usch, önskar att jag inte gillade sådan mat men what to do? Tjockemmet! ;)

Ska nu bege mig ut i köket för att sätta på en kopp kaffe, gott sådär efter maten! :)


KÄRLEK ♥

Kärlek till min underbara katt, mysan.. ♥


Haha, vilket charmtroll..

Ligger på ryggstödet i soffan och tassarna står åt alla håll och kanter! ;) Ser ju inte jätteskönt ut men det gav ett gott skratt när jag vaknade! :)


INNEBANDY.

Var på innebandyträning idag..

Och jag vet inte riktigt vad som hände idag, men satan vad dåligt det gick. Usch, inte okej. Haha, jaja sådana dagar lär man ju träffa på i livet så det är väl bara att gilla läget och blicka framåt ;)

Det positiva var att mina nya träningskläder var grymt sköna, så jag slänger upp några bilder.

 





Efter träningen..

Såg man inte lika pigg ut, haha..

 



Och med ett blodsocker på 4.5 mmol/l..

Blev det till att äta något, en ostmacka med en kopp citronte.. Mums! :)

 




Godnatt på er! :)


THIS IS ME..

Like it or not! ;)












Svartvitt är snyggt alltså! ;)


LUNCHTIPS.

Tänkte dela med mig ett lunchtips..

Jag har börjat med att utesluta kolhydrater på lunchen vilket fungerar bra med mitt blodsocker. Det blir jämnare då! :) Och då krävs det inte heller lika mycket insulin.

 

 


SHOPPING..

Söndagen spenderades i..

Storstaden med malin för lite shopping. Och det blev en del inköp vilket var mycket trevligt! :) Jag har fått någon knäpp på "farfars-tröjor".. Underbart sköna!
Och som alla säkert märkt handlar jag mestadels av mina kläder på herravdelningen, tycker dom är mycket snyggare! Fast det kan ju bero på att jag är mer grabbig? ;)

Nåja, detta köpte jag..














Och så köpte..

Jag även x antal björn borg trosor, men dem tänkte jag inte lägga ut bild på ;)


SHOPPINGOUTFIT.


TRÄNINGSPAKET..

Yees, nu har mina snygga träningskläder..

Som jag beställde för några dagar sedan kommit. Och jag är så jäkla nöjd, det satt riktigt bra. Strålande sikkan! ;)

 

 




Galet snyggt, inte sant? :)

Hela paketet gick på 380 kr och sedan med frakt och allt slutade kalaset på 458 kr, vilket jag tycker är helt okej. Riktigt schyssta innebandykläder! ;)

Funderar på att beställa ett sådant paket till, fast då med svarta shorts och vita strumpor! :)

 

Om du vill ta del av erbjudandet - www.klubbhuset.eu :)


TOOK..

Bjuder på lite bilder under dagen..

Jag är bara lite allmänt crazy! :D Och eftersom jag är så dålig på att uppdatera bloggen numera tänkte jag att jag får slå till på stort och lägga upp lite bilder ;) Enjoy!

 

 



Dagens outfit.



Detta behövs för en blodsockerkontroll.



Bloddroppe på, 3 sekunder kvar innan resultatet visas.



Hyffsat okej blodsockervärde.

Tokiga jag med eftermiddagskaffet ;)


Önskar er alla en grym fredagskväll!


PAKET..

Fick paket med posten igår..

Och sådant är ju riktigt trevligt måste jag säga :) Paketet kommer ungefär 20 mil härifrån och var från Hanna, mycket snällt :)


Detta fanns med i mitt paket..

 

 



Blev tokigt kär i det där snuset..

Så fick en dosa i paketet och sen töjningar till öronen. Har planer på att ta hål nere i öronsnibbarna och sedan töja dem, tycker att det är galet snyggt! :) Tack Hanna! :)

Tror ni att det skulle passa mig? :)


RSS 2.0