GLUTENPOWER.

Jag och glutenpower är..

Med i en tävling som gymgrossisten.com anordnar på facebook. Sveriges fetaste biceps heter tävlingen :) Hahahah, nu ger vi grabbarna en utmaning för skojs skull glutenpower ;)


Om ni känner för att hjälpa mig måste ni först gilla gymgrossisten.com på facebook och sedan gilla min bild ;) 


Här är våra bidrag:



Ibbe! :)

Jag!

 

GLUTENPOWER PÅ DET! ;)


TISDAGSMORGON..

Spenderade gårdagen med..

Ett besök på rusta där jag mötte upp hjärtat efter att hon slutat jobbet. Handlade lite julsaker, så himla mysigt. Och sedan åkte vi hem och bytte om för att sedan bege oss ned till ica för att möta upp björn och helsingborgarn. Handlade kvällens middag och begav oss hem till björn för att laga ihop det. Pasta med kycklingsås blev det, riktigt gott.

Idag är det..

Tisdag och det är fruktansvärt kallt ute, nu är vintern här på riktigt. Burr! Ska julpyssla lite mer på mitt rum idag, sätta fram diverse julsaker och hänga upp en ny ljusboll i mitt fönster, mys. Och så kanske man ska börja slå in årets första julklappar? :) Ja, det är lika bra! :) Har ju handlat till mamma, moster och en julklapp till min älskade kusin annika.

 

Ikväll är det plastbollsträning, ska bli kul. Kanske skotträning skulle sitta på sin plats för min del idag? ;) Haha, fick ju verklgien inte in en enda boll på matchen i lördags, surt som bara den! För jag vet att jag faktiskt kan! Och det gör saken ännu surare men det är bara att bita i det sura äpplet och blicka framåt.


PARTY.

En diabetiker kan också festa ;)




Sarah, jag och cissi på väg till andra förfesten :)



Riddaren och jag på bussen ;)



Framme på andra förfesten ;)

 

Tack för en grym helg :)


EN ANNAN DEL AV TUNA!

Jag älskar vårt damlag..

Det är världens skönaste gäng och jag tror helt klart att vi har den bästa sammanhållning bland seriens alla lag. Och jag måste säga att vi har blivit mycket bättre den här säsongen.
Tänkte bjuda på en bild från torsdagsträningen, sjukt snygg. Jag älskar att vi alltid är så jävla sköna! ;)



Bilden blev dock väldigt suddig så jag ser ju ut som en riktig mupp, fast juste - jag är ju en riktig mupp! ;)


HÄNDELSERIK HELG..

I lördags hände det en hel del..

Vaknade upp bredvid mitt hjärta. Upp och äta frukost och sedan knata ner till bolaget. Och det var julmarknad i centrum så det blev en snabb sväng där nere för att sedan gå hem och duscha och äta lunch.
Klockan 14.00 var det matchstart och töjnan stod för motståndet. Jag var sjukt taggad. Och det blev vinst med 8-2. Jag är dock fruktansvärt frustrerad att jag inte fick näta, får nöja mig med en riktigt snygg assist till mickis :)
Efter matchen samlades vi i omklädningsrummet och drack skumpa, firade vinsten och våra tre födelsedagsbarn! :)

Efter matchen var det bara hem och duscha. Det väntades party på lördagskvällen. Först hem till sarah och äta middag och föra för att fira hennes födelsedag. Efter det bar det hem till vallentuna en sväng och fortsätta föra med andra gänget. Och sedan slutade det på tegel där vi mötte upp tvillingarna och malin så det blev en riktigt grym kväll :)

Igår var det..

En riktig myssöndag. Lunch på lilla valentina och sedan bara hem och slappa ännu mer. Jag och hjärtat hyrde film, streetdance. Och så köpte vi chips och dipp. Blev världens myssöndag och det var så sjukt mysigt att bara ligga i sängen och kramas med älsklingen och ta det lugnt.


FREDAGMYS!

Träningen igår..

Gick riktigt bra faktiskt. Jag jobbade hårdare än vanligt så jag är grymt nöjd med min egen insats. Plus att man fick stänka in några bollar, skönt när man annars har lite måltorka. Laget ser riktigt laddat ut inför morgondagens match.
Kl 14 i hammarbacken > vallentuna-töjnan. Be there! :)

 

Idag är det fredag..

Jag har haft en soft morgon. Bara tagit det lugnt. Käkat frukost, glidit runt lite på nätet, fixat upp julstjärnorna i fönstren och kikat lite på tv. Har precis tagit en varm dusch och gjort mig redo för dagens äventyr.
Idag ska jag och hjärtat in till stan för en liten mysig shoppingtur. Inget speciellt som ska inhandlas för min del, jo förresten, en stickad varm halsduk. Skönt nu när det lider mot kallare tider ;) Och hårfärg vore kanske på sin tid, mina blonda rötter är inte så heta alltså. Får se om man hittar något annat trevligt!

Trevlig helg :)


JULTIDER..

Sitter här med..

En enorm julkänsla faktiskt. Utanför fönstret faller snöflingorna ned i stora lass, mysfaktor. Har lagt till massa julmusik på spotify, gjort en egen spelningslista för all julmusik. Sitter och lyssnar på den nu, så fint. Har städat mitt rum - plockat undan, dammat, bytt sängkläder, dammsugit och torkat golvet. Satt precis upp min ljusstake, men har inte tänt den ännu eftersom jag kan tycka att det är lite tidigt ännu. Jag kan dock erkänna att jag är sjukt sugen på att tända den ;)
Knatade ned till ica för att handla några ingredienser till kvällens middag och fick även med mig ett nät med mandariner hem, åh. Det är så juligt och så fruktansvärt gott. Köpte även äpplen som jag ska baka diabetesvänligt och nyttigt godis på. Håll utkik, receptet kommer upp så småningom när jag har bakat :) Hinner nämligen inte idag.. :/

All I want for christmas is you..

Åh musiken strömmar så fint ur mina högtalare och denna låt är ju rätt passande just idag med tanke på att jag och hjärtat firar 3.5 år idag som jag tidigare nämt. All I want for christmas is you! ♥


Och jag kan bara tillägga att jag är sjukt nöjd med mitt liv just nu! :)


KÄRLEK ♥

Firar 3.5 år med mitt hjärta idag..

Det är helt sjukt vad tiden går fort. Det är 3.5 år sedan det blev du och jag på riktigt gumman. Och i 1.5 år har vi varit förlovade. Jag vill bara att du ska veta att jag är grymt lycklig med dig hjärtat mitt och jag vill spendera mitt liv tillsammans med dig. Du är mina andetag! ♥

Tänkte även bjuda..

På två störtsköna bilder på oss, så får ni bloggläsare se vilket vackert par vi är ;)






Stört snygga! ;)


EN ONSDAGSMORGON..

Som började väldigt tidigt..

För min del. Vaknade vid 03.00 inatt av en väldigt olustig känsla i kroppen. Förstod på en gång att det var ett blodsockerfall och ja, 3.3 mmol/l. Skakade som jag vet inte vad när jag skulle ta fram teststickorna ur burken, hälften flög ned på mattan, man blir så otroligt fummlig. Fler diabetiker som blir så?

Knatade upp och gjorde i ordning ett glas oboy och en skinksmörgås och somnade sedan om efter en stund då jag började känna mig lite bättre. Imorse var jag väldigt trött, klev upp vid 09.30 och hade då 12.3 mmol/l. Känns helt okej med tanke på att jag trodde att jag skulle vakna med värsta rekylen, typ minst 15.0 mmol/l. Skönt!

Har ätit en..

God och nyttig frukost - grovt bröd med ägg på, lite fil och druckit kaffe. Yummie! :) Slötittar lite på tv medans jag glider runt på nätet. Snart våra bästa år på tv.
Idag blir det lugnt för min del med tanke på att jag fortfarande dras med den där förbannade förkylningen, ska träffa hjärtat efter att hon slutat jobba. Mys!

 

Take care! :)


INNEBANDYTRÄNING..

Snart är det dags..

Att börja med kvällens middag - egengjort potatismos, falukorv och grönsaker. Ska bli så gott :) Och sedan ska jag traska över till hjärtat och mysa lite innan kvällens innebandyträning. Jag tänker vara med och träna trots att jag inte är helt frisk än, match på lördag.
Just nu är jag ganska peppad, ett bra blodsockervärde på 7.3 mmol/l gör ganska mycket. Tänker ändra om några saker i vardagen, nu blickar vi framåt.

Let's go!


TISDAGSMORGON..

Igår kväll var vi..
Hemma hos malin och lagade mat, måndagsmiddagar med gänget. Blev egengjorda hamburgare och sedan kladdkaka med vispgrädde och kaffe. Yummie! :) Blev en ganska tidig kväll för min del, somnade väl runt 22.30..

Och jag vaknade..

Tidigt imorse, första gången runt 04.00. Skickade ett sms till hjärtat och hon ringde upp (hon går upp vid 04.00 till jobbet) så på ett sätt var det bra att vakna så tidigt för att få höra hennes röst. Somnade om tillslut och knallade upp vid 09.00.. Tog ett blodsocker, låg på 12.1 mmol/l, tog sprutorna och åt frukost. Snart blir det våra bästa år och sedan ska jag kika runt lite på nätet och se om jag kan hitta några bra julklappstips :)

Puss :)


PAARTYY!

Party i lördags..

Dumt att tappa formen liksom. Tänkte inte skriva så mycket utan slänga upp några bilder. Dock låg min kamera så skönt i väskan så snor några bilder som sarah tog, förstår inte att jag alltid hamnar framför kameran.. Hahaha! ;)

 



Grodan och hennes anhängare (jag och tobbe)



Jag, alltid lika trevlig ;)



Jag och morfar gertrud :D



Det går inte att smygdricka bakom grodan när sarah är fotograf ;)



Ida, jag och malin - CHIIIP BOOOONG (ölspel)



Hetingen själv, dagens outfit ;)

 

Tack för mig.. ;)


MÅNDAG..

Då var det måndag igen..

Helgen har passerat, som vanligt alldeles för fort. Jag tycker att man borde ha en extra helgdag, tror inte att jag är ensam om den tanken? ;)

Jag ska alldeles straxt åka med tobbe och lämna min kusin patrik och hans fru på arlanda, de ska till thailand. Inte dåligt :) Så jag tänkte att jag slänger in ett inlägg ikväll om helgens bravader så håll utkik ;)

 

Wooooup wooouuuup :)


FREDAG..

Fredagsmorgon och..

Jag vaknade lite innan sju och mådde lite konstigt. Tog ett blodsocker och det låg på 4.1 mmol/l så det var bara att dricka ett glas oboy och somna om. Gick upp rätt sent idag, typ 9.30.. Skönt :) Låg då på 12.4 mmol/l.
Usch jag är förkyld, halsen gör inte lika ont men däremot är jag sjukt snorig nu. Det är typ lagom att sätta två tamponger i näsan, haha! Skämt och sido, inge trevligt alls.

Ska alldeles strax..

Bege mig in i duschen och göra mig redo för dagens äventyr. Ska till arninge med björn senare idag och kolla på ett par skor och sedan ska vi vidare in till stan. Blir middag och lite biljard ikväll, najs. Det känns som en alldeles lagom fredagsaktivitet faktiskt.

 

Håller på att..

Pilla på min nya mobil nu också. Jag är inte direkt van vid touch men det går rätt bra faktiskt. Det svåraste är nog att lära sig mobilens meny i övrigt. Smsen går faktiskt rätt bra ;) Puuh. Jag tjuvtränade dock lite på hjärtats mobil igår då hon har en likadan (hon köpte den före mig).. :)

Nej, time för duschen nu.

 

Puss.


GLADARE..

Ohyes, nu är jag mkt gladare..

Drog som sagt till onoff med min mobil som var helt fucked up och grabbarna i infodisken säger alla i kör att dom är så less på alla dessa reparationer så jag får en ny mobil. Fick välja och vraka precis som jag ville till ett belopp av 2749 kr som min andra kostade. Najs tänkte jag och knallade bort med en snubbe till mobiltelefonerna. Jag valde tillslut en sony ericsson xperia w8 :)



Och jag är riktigt nöjd med dealen..

Fick en ny touchmobil + försäkring + 81 kronor tillbaka. Hur najs var inte det? :) Och dessutom kommer jag få mer pengar senare från min gamla försäkring på den andra mobilen.. :)

Anledningen till att jag inte tog värsta grymma luren redan nu är för att jag i februari kommer att fixa nytt abonnemang och då får jag välja precis vilken mobil jag vill så då tänkte jag satsa på en annan då. Fast det känns ändå bra najs alltså! :)

 

JAG ÄR GLAD! :)


FÖRKYLNING..

Förbannade skit..

Ursäkta uttrycket men jag blir så jävla less på dessa förkylningstider. Igår började jag få ont i halsen och idag är det knappast bättre än så länge. Och jag är nu säker på att jag kommer bli ännu mer förkyld för när jag blir sjuk får jag alltid munsår.. Och vad hittar jag på läppen idag om inte?.. Jo ett munsår. FAN! Jag hatar det rent ut sagt! Och dessutom märks det på mitt blodsockervärde att jag har en infektion, vaknade med 14.7 trots att jag tog inuslin igårkväll när jag låg på 16.1 innan sängdags. Hata!

Jag ska alldeles..

Straxt kika på våra bästa år och efter det ska jag bege mig till onoff i täby för tredje gången. Dags att lämna in mobilen igen. Smsen försvinner även denna gång hejvilt och den ställer om datumen som den själv vill, precis som förra gången innan jag lämnade in den. Bra lagning! Dessutom är det nu glapp i laddaruttaget på mobilen och i den porten använder jag även usb-kabeln. Så jag kan inte ansluta telefonen till datorn heller, så drygt!

Fast det mest irriterande är ju att jag inte kan ladda mobilen. Det tar mig typ fem minuter innan laddningen tar i några minuter. La den på laddning över natten, hade då 33% batteri och imorse när jag vaknar vid 9.00 står det "avbrytt laddningen" och så har jag 16% batteri. Bra jobbat muppmobil!

Så det är bara att lämna in den igen och hoppas på att man snart får en ny, jag har ju trots allt en bra försäkring på den.


MYSONSDAG.

Blev en mysonsdag med hjärtat..

Har ätit middag hos hjärtat idag, fläskfilé med klyftpotatis och en stor sallad - muuums! :) Det enda negativa med denna kväll är att jag har börjat få ont i halsen igen. Och det tänkte jag nu bota med en kopp citronte. Till det blir det tvprogrammet "bonde söker fru".. Haha, vilken serie. Jag lovar er att man får skratta ;)




Jag och hjärtat på kryssningen :)

 

Puss&kram.


MORGONÄVENTYR.

Har varit med grodan..

Hos husläkaren idag. Jag tyckte att hon behövde lite sällskap så jag joinade, haha. Och när vi sitter och väntar på att grodan ska få gå in läser jag en mycket rolig artikel så jag var bara tvungen att fota den och lägga upp den i bloggen.

 



Haha, då kommer jag nog att leva resten av mitt liv ;) Hahahaha..

Påvägen hem..

Från läkaren så stannade jag på pressbyrån för att handla med mig en liten latte hem, mums. Så det blev lite soft förmiddag med en latte och det sista minutrarna av våra bästa år! :)

 


NYTRÄNAD..

Har varit och lirat..

Lite plastboll med det där bästa damlaget, vallentuna ibk var det ja! ;) Skön träning med mycket folk, det gillar vi! :)

Blodsockret har legat bra, mellan 6.7-8.6 mmol/l i princip hela dagen förutom en sväng efter middagen då det blev lite högt. Låg på 13.5 innan träningen, men nu låg jag på 8.6 efteråt. Sitter och dricker en kopp citronte, så jävla gott alltså! :)

När jag kom hem..

Från träningen så tittade mamma på "112 på liv och död" på tv4+. Och just då visar dom ett fall med en diabetespatient som har tuppat av. Anledningen till det var lågt blodsocker, alltså en insulinkänning. Hans blodsocker låg tydligen på 0.9 mmol/l. Usch vad hemskt, inget man vill uppleva!

Btw, jag har även..
Fått en ny idé på en tatuering jag vill göra. Där några delar från de andra tatueringarna som jag tidigare visat ingår. Ska bara försöka få ned den på papper med, men det blir en annan dag.. Någon som är duktig på att rita?! 


SILJA GALAXY.. 11-11-10.



















 




IRRITERAD..

Usch vad irriterad..

Jag kan bli just nu. Har haft min mobil på reparation och inga nr fanns kvar och nu har jag problem med anslutningen till datorn. Skulle precis bjuda på en bild men eftersom mobilen inte ansluter till datorn kan jag tyvärr inte göra det. DRYGT!

 

Imorse vaknade jag med ett grymt blodsocker på 8.0 mmol/l och det är jag otroligt tacksam för. Det är så skönt att starta dagen med ett bra värde.

Har ätit frukost och ska straxt titta på våra bästa år. Soft tisdagsmorgon vill jag säga. Ska senare bege mig in i duschen och sedan fortsätta leta efter jobb.

 

Puss&kram.


LYCKA

Happy, happy, happy..

Tog blodsockervärde nu innan lunchen på den nya mätaren. Och den visar 6.0 mmol/l, underbart! :)


BLÅTT FÖR DIABETES!

Idag bär vi något blått för alla med diabetes..

Och självklart stödjer jag detta eftersom jag själv är diabetiker, för min mamma som har diabetes och för några vänner som också har diabetes. Och självklart för alla andra med diabetes samt för alla som lever med diabetes i sin närhet.

Jag är blå, är du?







Dagen till ära har jag..
Också testat min nya blodsockermätare som har kommit. En accu-chek compact plus. En ganska stor mätare men det postiva är att allt sitter ihop så det är inte en massa lösa delar. Och så behöver man aldrig ha lösa teststickor då man har en trumma i mätaren som är laddad med 17 testremsor. Så när dom är slut byter man och sätter i en ny trumma.



Keep fighting alla diabetiker där ute! :)


TRIST..

Fick precis ett..

Tråkigt besked, jag fick inte jobbet som jag sökte och var på arbetsintervju för. But that's life, bara att söka vidare.. Jag säger som min pappa alltid sa "det är ingen riktig holmare som ger sig".. ;)

Tänkte nu..

Bege mig in i duschen och sedan snygga till mig lite inför dagen. Ska sedan klä på mig något blått eftersom man idag bär blått för att stödja alla som lever med diabetes. Ska lägga upp en bild senare på dagens outift :)


HOME..

Sweet home..

Som jag tidigare skrev var jag ju på kryssning i torsdags tills i fredags. Och den var riktigt jäkla najs. Dock var det inte lika najs under någon timme på hemvägen då det gungade något fruktansvärt och jag är väldigt sjösjuk.. Så ni kan ju gissa vart jag befann mig under den tiden? ;) Haha.. Jag låg och kräktes över toaletten i hytten. Usch, inte okej alltså. Och som diabetiker är det inte bra, men jag slapp låga blodsockervärden då jag petade i mig lite dextrosol och vanlig cola efteråt. Tack alla för hjälpen! 

 

I lördags..

Så blev det väldigt lugnt för min och hjärtats del. Jag sov till typ 9.30 och då fick jag frukost på sängen, vilken underbar flickvän jag har! ♥ Under dagen kikade vi på film och bara tog det lugnt. Och på kvällen blev det bio, facebookfilmen. Den var dock ingen direkt höjdare om ni frågar mig, sjukt seg film men samtidigt lite intressant.

Idag, söndag..

Fick frukost på sängen även denna morgon av hjärtat, vilken helg ;) Runt 11.00 hade vi fotografering med klubben, både lagfoto och enskilda bilder. Därefter har jag lirat match borta mot gnaget. Blev förlust. Klev av i slutminutrarna på andra perioden eftersom jag kände att blodsockret låg sjukt högt och ja, det gjorde det - 18.4 mmol/l. Usch.. Då ska man inte lira!
Efter matchen var det hem och duscha och slänga i sig lite middag innan det bar av till tibblehallen för mer innebandy, dock bara titta. Caperio besegrade lindköping med 8-2, najs! :)

Imorgon..

Ska jag förmodligen sno bilderna från kryssningen, så det kommer ett inlägg med lite bilder därifrån vid ett senare tillfälle :)

 

Sleep tight :)


KRYSSNING.

Idag är det äntligen..

Torsdagen den 11 november, en mycket efterlängtad idag. Idag är det nämligen gaykryssning och vi är ett helt gäng som ska åka. Det ska bli så jäkla nice! ;)

 

Har dock inte tid att blogga.. Jag måste fixa lunch, packa, duscha, fixa i ordning mig osv..

PARTY PARTYYYYYY! :)


EN ONSDAG..

Som är ganska fullspäckad..

Fast det har varit en lugn morgon. Jag gick upp vid nio, åt frukost och satt en stund vid datorn. Tittade på våra bästa år och sedan klev jag in i duschen. Testade morgondagens outfit som jag just nu är lite osäker på, så jag ska prova andra alternativ ikväll.

Har varit duktig och lagat lunch som alltid. Och det slutade med att det blev egetgjort potatismos, köttbullar och lingonsylt, yummie ;) Husmanskost är bra gott! Och blodsockret låg på 8.6 mmol/l.. :)

 

Ska alldeles straxt..

Bege mig in till täby centrum med hjärtat för att återigen kika på en vinterjacka, måste verkligen ha en nu. Och så ska cissi kolla om hon hittar något snyggt till imorgon.

Imorgon åker vi nämligen på gaykryssning! :D


NERVOSITET..

Ja, igår var jag bra nervös..
Jag var på arbetsintervju igår morse, något jag inte har varit på väldigt länge. Jag tror och jag hoppas att det kommer att gå bra och att jag kommer få provjobba i nästa vecka. Det vore guld!

Jag hade i alla fall turen med mig och slapp det värsta snöovädret på ditvägen. Jobbigt om bussarna började krångla och jag skulle komma försent, bra första intryck liksom ;) Haha. Snöovädret började på hemvägen. Jag hann nästan innanför dörren innan det värsta började, puuh.. :)

 

 


UNDERBAR HELG.

Jag hade en tokbra helg..

I lördags var det party hos malin med typ 2o andra personer, haha. Helt galet och så himla roligt. Började med att träffa bettan hos malin tidigare för färning, dock bet inte blekningen på min svarta färg så jag blev typ lite mörkbrun i topparna bara.

Efter festen hos malin gled vi vidare ner till centrum för utgång. Denna helg blev det tre kronor. Dom kan ju tacka oss att vi kom så att stämningen höjdes och att dom fick sälja drinkar ;) Hahah.

 

Tack för en underbar helg! :)


NYFRISERAD..

Yees, igår blev det..

Ett besök hos min käre frisör martina. Bestämde mig för att göra något nytt den här gången och jag är mycket nöjd. Det enda som fattas är att färgningen ska bli klar (som den blir på lördag) så är det fullbordat! :)

Hade malin med mig som sällskap, trevligt trevligt. Började med att äta middag på mc donald's i norrtälje och sedan handlade vi hårfärg till malin på flygfyren eftersom vi hade lite tid över innan det var dags att inta frisörstolen.

 

This is me now..











Byebye luggen ;)


NÖJD..

Som få med..

De nya inneskorna och klubban. Tog inte lång tid innan jag tog av plasten på klubban, haha. Spelade med den hela träningen och det kändes kalasbra :) Jag längtar till träningen imorgon, mer innebandy. I like it!

 

Idag ska jag och malin..

Till norrtälje en sväng. Jag ska klippa mig, woho. Jag är taggad som få! ;) Ska bli kul att göra något nytt med frillan, inte alltid samma gamla vanliga. Ska försöka fixa en bild senare, så att ni också får se. Sen bär det förmodligen av hem till malin för att färga håret på varandra. Yes, tagga björn! ;) 


LÄNGTAN..

Jag längtar fruktansvärt mycket..

Till träningen ikväll. Ska bli najs att få snöra på sig de nya inneskorna, sätta på sig wristbanden som jag äntligen köpt, ett nytt hårband och inviga den nya klubban - salming kickzone sniper. Kommer känna mig som en ny människa. Det enda som fattas är att man ser lite snyggare ut i håret, haha ;)

Innan träningen ska jag och hjärtat glida förbi hos tobbe på lite fika eftersom han fyller år idag, grattis! Ska bli en riktigt soft tisdagskväll. Blodsockret låg just nu på 9.8 mmol/l med så det ser bra ut :)

 

Idag har jag..

Spenderat en timme tillsammans med tant björn nere på istanbul, blev en lunchdejt. Och får bådas del blev det en sallad, mums. Istanbuls sallader är supergoda :) Dock är jag lite bitter eftersom jag inte fick någon rödlök i min sallad men det gick att äta ändå ;)


Ska snart ta mig ut i köket för att tillaga kvällens middag, ris med korvstroganoff. Blir tidig middag idag eftersom vi ska iväg till tobbe och träningen börjar kl 19. Skönt om man hinner smälta maten innan och så ser jag bättre hur mitt blodsocker kommer att ligga under träningen om jag äter några timmar innan! :)

Take care! :)


MER SHOPPING..

Blev det tillsammans med..
Hjärtat idag i täby centrum. Började med att lämna in min mobil för lagning på onoff. Den har fått fnatt och lever sitt eget liv. Datumen ändras, så idag fick den för sig att det var tisdag och den andra november istället för måndag och den första. Smsen försvinner spårlöst och batteriet laddar inte upp till hundra procent så idag fick jag nog och lämnade in den.


Därefter var vi på intersport och testade nya inneskor och vi båda fick med oss ett par hem. Strålande vill jag säga med tanke på att mina nuvarande är helt slut. Får fruktansvärt ont i fötterna av de gamla skorna så det var på tiden att fixa nya.


Impulsköpte även en innebandyklubba, en salming kickzone sniper för 1300 kronor. Galet nice klubba och min magkänsla sa att jag skulle köpa den trots det saftiga priset. Såg min karriär framför mig ;)

Blev även ett par andra saker. Ett par jeans, en tröja, wristband och hårband.. :) Träffade även ida och senare malin inne i centrumet så vi körde en liten uppslutning senare. Ida och malin åt middag och jag och cissi drack en varsin smoothie, mums :)




Inneskorna från adidas :)




Och den nya klubban :)


SHOPPING, SHOPPING..

Och återigen SHOPPING..

Lördagen spenderades i storstaden stockholm tillsammans med cissi och malin. Blev en massa shopping för oss alla. En kalasbra dag helt enkelt. Blev sedan middag på den lokala restaurangen våning ett och sedan en nykter fest för min och cissis del hemma hos katta.

 

På söndagen..

Bar det av till kungsängen för att spela match, ett ungt och fräscht gäng som lirar bra innebandy. Jag kunde inte spela något av den matchen p.g.a. min diabetes, blodsockret satt totalt stopp för denna match. Drabbades av lågt blodsocker för typ tredje gången den förmiddagen och fick till att äta i bilen. Innan matchstart ligger jag istället skyhögt - 19.9 mmol/l och inför andra perioden så ligger jag på 23.6 mmol/l fastän jag tagit lite insulin. Så det var bara till att ta ännu mer insulin och ett par timmar senare mådde jag bättre och hade gått ned till 12 mmol/l. Jag är hur som helst stolt över vallentunas brudar som lyckas ta en poäng på bortaplan med endast 9 spelare + småskavanker på dessa spelare! ♥


RSS 2.0