TISDAGSEFTERMIDDAG..

Och här sitter..

Jag med en kopp kaffe, ovanligt (?) neeej inte direkt! (; Fast jag äter faktiskt en knäckesmörgås också, som ett litet mellanmål för att hålla blodsockret på en jämn nivå fram tills middagen. Tisdagar innebär ju kort dag för mig på jobbet, slutar kl 13.00 så då blir det mellanmål hemma! (:

Tittade på facebook och såg några nya foton som jag hade blivit taggad i, mycket roligt! Så jag tänkte vara lite wild and crazy och bjuda på dessa foton från en gammal fest.




Björn, jag och gullan - två mycket betydelsefulla vänner! ♥


Jag dricker den mexikanska ölen corona och ser förövrigt ut som en mexikanare! ;)

Peace!


MÅNDAGSKVÄLL..

Och idag har..

Jag jobbat långdag, 07.30-16.30. Eftersom mitt hjärta var ledig idag så var jag hos henne på min rast och sedan så träffades vi när jag hade slutat igen. Tog en promenad ned till ica och handlade middag. Riktigt mysigt att spendera måndagskvällen tillsammans med henne. Dessutom var vi ju tvunga att prova den "nya" chokladen från marabou - marabou carribean. Och ja, jag har diabetes och jag får äta godis så länge jag tar insulin till!


 

Eftersom jag gillar både banan, kokos och choklad så tycker jag att det var en trevlig kombination, klart godkänd! :)

Ikväll blir det lugnt för min del, jag är ganska trött så jag ska nog sova ganska tidigt ikväll. Fast och andra sidan skulle jag vilja se big brother, så vi får se när jag somnar. Hahaha! (:

Peace!


GLÄDJE..

Jag har..

Gjort något som glädjer mig. Livet är för kort för att kastas bort och jag är glad att jag tog mig mod att göra denna sak! Jag tänker inte gå in på det närmre just nu, men det är något som glädjer mig! (:

 

Peace!


ETT BESÖK..

På tegelbruket..

Blev det igår kväll, mycket liv och rörelse. Dock är jag besviken på musiken, riktigt dåligt. Det brukar nämligen vara skön musik där men inte igår, lite besviken är jag allt. I övrigt hade jag en grym kväll tillsammans med älskade vänner och min underbara flickvän! - Tack alla! (:

 

Idag har..

Jag spenderat hela dagen tillsammans med hjärtat. Det blev rätt sent igår, vi gick säkert inte och la oss förrän vid 05.00-tiden. När vi kom hem till hjärtat så gjorde vi iordning lite käk innan vi la oss, så klockan tickade på men det var galet gott med mat! (;

Diabetiker måste alltid äta innan dem går och lägger sig när man har druckit alkohol, eftersom alkoholen sänker blodsockret ett par timmar efteråt. Och får du en hypoglykemi (lågt blodsockervärde) är det inte säkert att man vaknar av den och dessutom är sockerreserven i levern förstörd - eftersom kroppen jobbar med att få bort alkoholen prioriterar den inte att ta upp sockret i första hand. Har du otur då så kan du dö!

 

Vi har..

Spendrat nästan hela dagen i sängen och tittat på tv och sovit. Dessutom blev det en sväng ned till centrum för att handla lunch och blommor till mors-dag.

 

Nu sitter jag hemma och umgås med mamma. Väntar på att big brother ska börja och därefter blir det en dejt med john blund.


Har ni haft en bra helg? - Peace!


LÖRDAGSOUTFIT..

Outfiten inför..

Kvällens party blir detta, jag är nöjd! (: Ses vi på tegel folket?!

 

 





Peace!


LÖRDAGSEFTERMIDDAG..

Och jag har..

Bara chillat hela dagen idag. Jag mår mycket bättre idag än igår, vilket givetvis kommer att firas ikväll. Just nu sitter jag och poppar musik och dricker en kopp eftermiddagskaffe. Ikväll ska vi äta tacos och föra hos ida och sedan får vi se vart kvällen leder oss, förmodligen till tegelbruket i täby. Någon annan som ska dit?


Ska straxt bege mig in i duschen och sedan dra på mig en snygg outfit så att man är redo för kvällens äventyr, hell yeah! (;


Peace!


PLUSPOÄNG..

Till lilla mig..

Som har fångat morgonen. Jag har tagit tag i mitt rum och röjt upp. Det låg kläder och accosearer lite överallt och då får jag verkligen panik. Jag är egentligen en ganska ordningssam människa som vill ha rent och fint omkring mig men ibland samlas det lite..
Hur som helst, rummet är strålande fint och det är galet skönt! (:

Inväntar svar angående kvällens planer, så får jag se vad som händer ikväll!

Peace!


LÖRDAGSMORGON..

Sitter här med..

En kopp kaffe i handen och chillar. Har precis ätit frukost. Sov hos hjärtat men hon skulle jobba idag, vilket innebär att hon åkte hemifrån vid 05.30, så då traskade jag hem och sov ett par timmar till.

Igår kväll..

Blev det fredagsmys med cissi, bara vi två. God mat och bara massa mys, hur underbart som helst! (: Låg i sängen nästan hela kvällen och tittade på diverse tv-program. 

Blodsockret höll sig även på en väldigt jämn nivå. Det är verkligen skönt när det är så, då mår man så mycket bättre! (:






Hur såg eran fredag ut? - Peace!


SHOPPINGRESULTAT..

Jack and jones - 699 kr

 

The salty dog - 700 kr


ETT POSITIVT..

Besked fick..

Jag precis när jag ringde till danderyds sjukhus för att ta reda på mitt hba1c-värde som jag skickade i måndags. Det hade gått ned och låg nu jättefint. Ett otroligt glädjande besked eftersom det har varit lite struligt innan. 





Jag låg på 5.4% - 46 i det nya mätvärdet - vilket i sin tur betyder att man har god koll på sin diabetes! (: STOLT!


Jag vill även ge en eloge till alla diabetiker, för allt jobb man lägger ned! (:

 

Peace!


BLÄÄ..

Imorse vaknade..

Jag med en galen huvudvärk + att jag är förkyld, håller på att tappa rösten. Har legat och hostat halva natten, usch. Låter som anki i barnprogrammet "anki och pytte".. Känner mig inge vidare pigg. Blodsockret låg på 12.8 mmol/l så det blev en dejt med insulinpennan och sedan krypa tillbaka under täcket. Inget jobb för min del idag.

Har precis ätit frukost, lyckades komma ned till 8.4 mmol/l i blodsocker. Skönt det iallafall. Jag brukar oftast vakna med bra morgonvärden så det är jobbigt när man startar dagen med ett högt blodsocker.

Idag blir..

Det en riktigt lugn dag för min del, ska bara chilla framför tv:n och datorn och vänta på att hjärtat slutar. Den bästa medicinen är att vila. Ikväll ska jag och cissi bara vara hemma, typ äta middag och hyra någon film. Hon jobbar imorgon och jag är ju ändå inte kry. Det ska iallafall bli mysigt att ha henne i närheten, jag längtar!

Hur mår ni? - Peace!


SOLIG DAG..

Och dagen..

Har spenderats på jobbet mellan 9-15.30. Efter jobbet åkte jag och björn en sväng till täby centrum för att kolla in diverse shorts inför sommarvärmen. Jag har åtminstone konstaterat att jag inte är speciellt förtjust i shorts, utan jag föredrar uppvikta jeans. Jag lyckades iallafall hitta ett par shorts som satt bra och så blev det även ett par nya jeans, perfekt! (: Kvällen avslutades med middag på mc dondald's.

Nu ska jag ta en dejt med john blund snart. Det är ju trots allt en dag imorgon med! (;


Godnatt - peace!


UNDERBAR..

Kväll tillsammans..

Med hjärtat mitt. Det blev en jättemysig och god middag på jensens - ryggbiff med smörstekt potatis, grönsaker och tzatziki och till efterrätt delade vi på en banana splitt, muuuums! (; 

Dessutom gjorde vi något som vi är extremt dåliga på, att samla lite foton på oss tillsammans. Dock dog min kamera under kvällen eftersom den inte var fullt laddad, så några bilder från middagen kommer en annan dag! (:


Blodsockret låg..
kanonbra innan middagen, 6.0 mmol/l. Tog sedan 2 extra enheter till efterrätten (innehåller ju både banan, glass och chokladsås) men blev låg efter en timme ungefär, då var blodsockret nere på 3.6 mmol/l. Då kan vi dra slutsatsen att det blev lite för mycket insulin i jämförelse med vad jag åt.
Tur att jag alltid har dextrosol med mig. Köpte även en glutenfri minibar som jag aldrig har smakat förut. Två flugor i en smäll tänkte jag. Jag fick smaka den + att den hävde min känning. Den var dock inte så god men blodsockret har stabiliserat sig fint. Tog precis ett värde, nästan 2 timmar senare och hade fina 7.1 mmol/l. Har ätit en knäckemacka nu så att blodsockret inte blir lågt under natten.


Ett stort tack till min älskade som bjöd på kvällens middag! (:


Peace!


OM EN..

Timme ska..

Jag och hjärtat börja rulla in mot stan. Jag har duschat och gjort mig i ordning. Slängt på mig lite finare kläder - beiga byxor, grå skjorta och svart väst. Och givetvis har jag fixat till frisyren, det är liksom pricken över i:et. Blev himla snyggt faktiskt! :)

Har dessutom kollat av blodsockret eftersom vi förmodligen kommer att äta tre-rättersmiddag ikväll. Lite klurigt att veta hur man ska göra med insulinet till det. Jag brukar dela upp det eftersom man aldrig riktigt vet när man får maten. Så jag tar x antal enheter till förrätten och sedan tar jag resten av insulinet till varmrätten + någon enhet extra för efterrätten.

Hur som helst så hade jag ett strålande blodsockervärde nu - 5.7 mmol/l. Och eftersom jag vet att det kommer att dröja innan det blir middag så har jag ätit en knäckemacka nu, utan något insulin till för att slippa bli låg innan middagen.


Ha en trevlig onsdagskväll - peace!


4 ÅR..

Tillsammans med..

The one and the only, min älskade cecilia idag. Jag älskar dig obeskrivligt mycket och jag hoppas att jag får vara din för evigt. Idag är det även 2 år sedan vi förlovade oss! :) Pusss mitt hjärta! <3

Ikväll ska vi fira våran 4-årsdag genom att äta middag på en mysig restaurang, bara hon och jag. Jag längtar! :)

 

 



Peace!


MATCHEN..

Slutade precis..

I min smak, vinst till världens bästa damlag. Denna gången blev siffrorna 7-4. Det märks att vi inte har lirat match sedan den 19 mars, om man bortser från fighten i onsdags. Tack rotebro för dessa matcherna! :) 2 matcher och 2 vinster, känns som en ganska bra utdelning. Som jag säger - världens bästa damlag!


Blodsockret steg..

Högt i skyn på grund av adrenalinet. Jag startade matchen med 9.2 i blodsocker och när jag kommer hem efter matchen har jag 21.1. Och jag erkänner, jag var slarvig och testade mig inte i pausen. Jag hade behövt fylla på med insulin under periodpausen, kanske i båda, för att hålla nere blodsockret. Jag har tagit några enheter insulin och ätit lite havregrynsgröt med kanel i nu. Imorgon hoppas jag att blodsockret är tillbaka på en normal, jämn och fin nivå! :)


Imorgon är det..

En mycket speciell dag för mig och min älskade. Då firar vi nämligen 4 år tillsammans, som ett officiellt par. Det ska firas med restaurangbesök! :) Såååå mysigt! :)

 

Peace!


INNEBANDYMATCH..

Ikväll är det..

Innebandymatch i hammarbacken, världens bästa damlag ska möta rotebro igen. Be there och heja fram oss till ännu en seger! :) I onsdags vann vi, trots mycket ringrostigt spel med 4-2.

 

Vallentuna IBK - Rotebro IS > hammarbacken kl 19.15!

 

 


KROSSA!



Peace!


TISDAGSEFTERMIDDAG..

Och här sitter..

Jag med ett stort glas kaffe och njuter av denna tisdagseftermiddag. Tisdagar = kort arbetsdag för min del, vilket faktiskt är rätt skönt. Då hinner man med så mycket annat också! :)

 

Jag tänkte titta på gårdagens avsnitt av big brother efter att jag har bloggat, eftersom jag inte hade tid med det igår. Jag var nämligen på dejt med john blund vid den tiden, hahahah! ;)

 

Jag fick en..

Otroligt härlig kommentar i min blogg, från en diabetessjuksköterska som läser bloggen. Den kommentaren gjorde mig mycket glad och jag tänkte att ni skulle få se den..


"Hej Emelie, arbetar som diabetessjuksköterska och tycker att du har gjort en helt fantastiskt bra blogg! Vänligen Ellinor"
 


Hur glad blir man inte av det? Jag växer som människa när jag läser något sådant, blir varm i hela kroppen och känner att jag gör något bra! :) Då blir jag påmind om varför jag startade bloggen - just för att nå ut med mer kunskap samt att komma i kontakt med andra diabetiker. Och kanske till och med inspirera andra människor som lever ett liv med diabetes! :) Tack Ellinor!

 

 

Peace!


MÅNDAGSKVÄLL..

Och min dag..

Har bestått av jobb mestadels. Idag hade jag sovmorgon, började inte förräns 09.30, vilket var himla skönt. Efter jobbet sprang jag hem för att hinna ta mitt hba1c (ett blodsockervärde som visar hur du har legat i blodsocker 6-8 veckor bakåt i tiden).. Sprang snabbt in på ica för att köpa ett frimärke och posta brevet för analys på karolinska. I slutet på veckan ska jag ringa till danderyd för att få provresultatet och jag måste erkänna att jag är lite nervös för svaret.

Jag har även hunnit vara en snabbis i täby centrum tillsammans med forsman och björn och nu har jag ätit middag tillsammans med mamma. Korvstroganoff, kokta grönsaker, keso och ägg. Smarrigt värre! :) 

Ikväll blir..

Det en lugn hemmakväll. Dricka en kopp kaffe med mamma och bara hänga vid nätet tror jag.

 

 

Peace!


LÖRDAGSMORGON..

Och den började..

På bästa tänkbara sätt, att vakna upp bredvid sin kärlek. Det är så himla mysigt. Låg och pratade en stund i sängen innan vi sedan klev upp för att göra frukost - havregrynsgröt och macka. Det blev en lång frukost och det var verkligen supermysigt. Där satt vi, bara hon och jag och pratade om allt mellan himmel och jord. Sådana morgonar gör mig glad! :) Jag älskar dig cecilia!


OUTFIT..

Yes, ikväll..

Så blir det grillning hos lina och tess, reunion med kryssningsgänget. Ska bli riktigt soft och därför blev det även en soft outfit! ;)

 

 







Enkel outfit, istället lite mer accesoarer :)



Smile - det är fredag! ;)


Trevlig fredag - peace! :)


MUMS..

En perfekt..

Lunch för mig och mitt blodsocker..

 

 


Först blodsockermätning och insulin..


Sedan korvstroganoff, kokta herrgårdsgrönsaker och keso - mhm! ;)


Mätt och belåten - peace!


LUNCHTID..

För en diabeteskvinna..

Som mig och därefter blir det en dusch. Det är på tiden att fixa till sig. Ikväll ska jag på kryssningsreunion med brudarna och patte, grilla lite kött och dricka några bira. Känns som en alldeles grym fredagskväll! :)


Har precis plockat ihop en nice outfit som jag tänkte ha på mig kvällen till ära, en soft sådan. Slänger upp bilder senare så ska ni givetvis få ta del av den härliga outfiten! ;)

Nej hörrni, time för blodsockertest och spruta..


Peace!


STRÅLANDE FREDAGSMORGON..

Ute skiner..

Solen och det blåser lite lätt. Det är fredagsmorgon och jag är ledig idag. Jag har precis ätit en lite "lyxigare" frukost bestående av en toast och ett halvt äpple. Och dagen till ära dricker jag mitt morgonkaffe i ett stort glas, mycket gott! :)


Igår höll jag..
På att bli tokig på min diabetes, låg mestadels lågt i blodsocker trots att jag tog väldigt lite insulin hela dagen. Hade 5 känningar, låg oftast på 3.3 mmol/l. Fick en känning när jag och hjärtat stod och lagade middagen, tacos. Drack ett stort glas oboy och sedan åt vi en stund senare. Tog då enbart 2e humalog och en timme senare hade jag 3.3 mmol/l. Så det var bara att äta mer. Inte speciellt roligt när man inte är ett dugg hungrig, men tillslut blev det en macka och ett glas oboy till, med en sked extra oboypulver i.

Innan jag skulle somna, ungefär 4 timmar senare, så hade jag ett blodsocker på 18.8 mmol/l, tog 1e humalog och gick sedan och la mig. Imorse blev det lite senare frukost eftersom jag ville sova ut, vaknade då på 10.8 mmol/l. Så idag hoppas jag på att slippa några känningar tack! :)


Peace!


SOLSKEN..

I mitt hjärta..

Tänk vad mycket lättare allting går när solen är framme, lite häftigt egentligen. Idag var det en kort dag på jobbet, 7.30-13.00. Riktigt soft att gå hem redan klockan 13, då har man hela dagen kvar.

 

Tänkte lägga in lite bilder från kryssningen som jag lovade er igår. Därefter ska jag dricka en kopp kaffe och se på gårdagens avsnitt av big brother. Somnade som en stock igår nämligen, vilket inte var helt otippat! (;

Senare blir det middag och ikväll innebandyträning, en grym tisdag helt enkelt! (;
 

Silja serenade 13-15 maj 2011..




























Peace!


EN LÅNG DAG..

Idag har det..

Blivit en lång dag. Det började med att jag väcktes av att mobilen ringde vid 06.30, det var från jobbet. Dem ville att jag skulle börja tidigare och jobba över, så idag har jag jobbat mellan 7.30-16.30. Blev en lång dag med andra ord.

Efter jobbet blev det en långpromenad tillsammans med forsman och björn. På hemvägen tog vi en sväng förbi ica för att handla middag. Grillad korv, potatissallad, avocado och fetaost blev det. Smakade riktigt bra! (:

Har ganska precis kommit hem. Satt på kaffebryggaren och nu tänkte jag titta på big brother live som jag missade igår..

Imorgon kommer..

Det förmodligen upp bilder från kryssningen eftersom jag ska sluta tidigt, om det inte blir så att jag får jobba över. Så håll utkik (:

 

Peace!


KRYSSNING..

I fredags..

Drog vi, ett stort gäng med massa härliga människor på kryssning. Silja senerade var båten vi rockade på. Och imorse (söndag) kom vi hem. Det var en 40-timmars kryssning till helsingfors och det var riktigt grymt! :)
Sova har det inte blivit speciellt mycket med som ni säkert förstår, utan mestadels partaj. Så ikväll tänkte jag faktiskt gå och lägga mig hyfsat tidigt. Sitter och funderar på om jag ska se hela big brother.. Ja, vi får se om jag orkar (;

Bilder från kryssningen kommer en annan dag! (:


Tack alla inblandade för en grym helg - kärlek! (:


Peace!

 

 


EN GLAD..

Diabetesbrud är..

Jag just nu. Idag på jobbet så fick jag veta att min vikariat är förlängt med några veckor, så nu har jag fast schema fram tills i juli, känns verkligen toppen! (:

Det har blivit dåligt med bloggande på senaste tiden, har jobbat och haft allmänt fullt upp och därav den dåliga uppdateringen - feelåååt! (;


Peace!


TISDAGSEFTERMIDDAG..

Och jag har..

Lunchat med björn på istanbul. Givetvis satt vi ute i solen och åt, kebabsallad och ramlösa blev det för min del. Har även varit duktig och plockat undan på mitt rum, såg ut som ett bombnedslag, fast med rena kläder. Låg en enorm hög på skrivbordet som jag nu har vikt undan, så himla skönt. Jag får panik när det blir för mycket saker överallt..


Snart är det dags att börja med middagen innan det är dags att träna lite plastboll med laget.. (:


Peace!


FRISÖRBESÖK..

Hos martina..

På kikide i norrtälje idag och jag är riktigt nöjd med resultatet! (: Otroligt skönt att klippa av sig den långa kalufsen som inte längre var någon direkt frisyr.. Eftersom jag är blond egentligen och hade en enorm utväxt så blev resultatet att håret på sidorna är blondt, haha! ;) Det måste färgas, men det får ni ha överseende med! (;


Resultat (:


Höger sida



Vänster sida


Bakifrån


Peace!


MÅNDAGSKVÄLL..

Och just nu..

Känner jag mig väldigt trött. Har spenderat kvällen hemma hos björn där vi åt middag - jag, hjärtat, helsingborg, grodan och givetvis björn själv. Ska alldeles straxt lägga mig för att titta på big brother som börjar om en stund, får dock se hur mycket jag ser av det eftersom jag är så galet trött.

Imorgon ringer klockan strax innan sex, ska till norrtälje och klippa mig - äntligen! :) Ser förjävlig ut i håret just nu.


Sleep tight - Peace!


FIRAR..

Att det är..

En fantastisk dag idag, på många olika sätt - det är strålande väder, jag har fått jobb fram tills i mitten på juni och kanske mer därefter, jag har världens bästa flickvän och underbara vänner. Det finns många bra punkter i livet att se fram emot just nu.. Life's fucking good!

  • Middag hos björn ikväll
  • Kryssning på fredag-söndag
  • Cissis och min 4-årsdag den 25:e maj ♥
  • Falun den 2-5 juni
  • Tatuering den 7:e juni
  • Sommaren
  • Priden i augusti

Och allt som händer däremellan.

 

Jag har suttit ute på balkongen och njutit av livet..

 

 




Peace!


GLÄDJANDE SAMTAL..

Jag fick ett mycket..

Glädjande samtal under förmiddagen. Det var från förskolan som jag brukar vikariera på och dom undrade hur det såg ut för mig framöver och jag svarade att just nu har jag inte direkt något inbokat.


Jag blev erbjuden ett längre vikariat, vilket jag givetvis tackade ja till. Det ska bli superkul faktiskt! :) Så från och med på onsdag börjar jag! :)


Peace!


RESULTATET..

Av gårdagen..

Som spenderades inne i storstaden blev detta.. Kan även tillägga att jag lämnade tillbaka två av skjortorna jag handlade sist, så när jag köpte t-shirten och den vit/blå-randiga farfarströjan fick jag dessutom tillbaka 150 kronor. Grym deal! ;)

 

 












Peace!


EN SOLIG..

lugn och..
Bra måndagsmorgon, känns som en grym start på veckan. Det är 15 grader ute och klockan är inte ens 09.30. Det är ju bara hur härligt som helst! (:

 

Imorse vaknade jag helt utvilad vid åtta-tiden. Superskönt med tanke på gårdagen. Igår var det nämligen en dålig diabetesdag. Jag pendlade i blodsockervärde hela dagen, upp och ned om vartannat. Och till följd av det + en hel dag med shopping mådde jag riktigt dåligt på kvällen. Jag var toktrött, hade en enorm huvudvärk och frossa. Det slutade med att jag släckte ned datorn vid nio-tiden och somnade innan big brother ens hade slutat. Boooring!

 

Imorse vaknade jag med ett blodsocker på 9.7 mmol/l. Lite högt men under 10.0 mmol/l är jag faktiskt nöjd. Trots att jag föredrar att vakna på ett blodsocker runt 4-7 mmol/l.

 

Ska fixa lite bilder på det jag handlade igår så ska jag givetvis dela det med er under dagen! (:

 

Peace!


REDO..

För en grillkväll..

Hos världens bästa kada. Jag är grymt taggad och jag längtar tills jag får knäcka första biran. Jag får nöja mig med en kopp kaffe så länge, hahaha! (;


Hahaha, i skrivande stund får jag ett sms av forsman som undrar om jag hakar på till henne när hon har slutat och ta en bira innan vi ska åka, jag lär ju! (;
 

Dagens outfit fick bli denna..

 

 



Bjuder även på en crazy fredagsbild ;)




Peace!


NYTT OCH GOTT..

Jag såg ett..
Frukostrecept på en annan diabetikers blogg, noras. Hennes blogg kan ni hitta här. Det var ett recept på havregrynsgröt med äpple och kanel i, mycket gott.

Dagens frukost..



Havregrynsröt (ren havre) med äpple och kanel i samt en kopp kaffe! (:


Peace!


LÖPRUNDA..

Tro det eller ej..

Men jag har faktiskt tagit årets första löprunda utomhus idag. Ganska skönt väder, dock lite kalla vindar, vilket min hals är väldigt känslig för. Blev därför en kortare runda, på ungefär 20-25 minuter men det är bättre än ingenting iallafall. Jag får trösta mig med att jag sprang i relativt högt tempo istället och att jag tog mig ut! :) 


Peace!


EN TORSDAG..

I mitt liv..

Jag tänkte visa er min torsdagseftermiddag/kväll i bilder..

 



Det började med att hjärtat kom och plingade på dörren innan jag skulle åka till täby centrum med forsman och björn. Där står min kärlek med rosor till mig. Jag blev alldeles varm i hela kroppen. Tack hjärtat - jag älskar dig! ♥

På plats i..

Forsmans fååååård beger vi oss till täby centrum - jag och mina underbara vänner - forsman och björn! (:
Diverse shopping väntar..



Jc - 249 kr


Jc - 499 kr



Jc - 299 kr



Jc - 299 kr



Jc - 299 kr



Jc - 299 kr



Jc - 99 kr



Jc - 79 kr


Stadium - 19 kr


Medans jag står..
Och betalar hör jag hur forsman och björn står och småpratar och skrattar. Därefter glider vi in på carlings där dom har något nytt märke som heter "emmett".. Det roliga är att jag kallas för emmet, så nu har man alltså lanserat ett nytt klädmärke också! ;)

 


En emmett-tischa!


Därefter blev..

Det middag på ett litet fik..

 


Sallad och pepsi max för min del :)


Shoppingen inför idag, fredag..




Det blev agda - alltså kycklingfiléer och marinad.

Och kan ni gissa..

Vad det sista besöket var någonstans?

 

 


Yeah, på bolaget.


Ikväll vankas..
Det grillfest och bira, me like! ;)




Grym fredag på er alla! :)



Peace and love!


SERIE..

Jag började kolla..
På en engelsk serie igår - the real l word - vilket visade sig vara något jag givetvis fastnade för. Så jag har sett hela säsong ett inom loppet av två dagar.. Yeah, duktigt av mig! ;) Och sedan kommer jag givetvis till problemet att serien tar slut. Det ogillas! ;)

Här är gänget..




(Bild tagen från google)


Peace!


DIABETESDAGBOK..

Jag har börjat..

Föra diabetesdagbok nu igen eftersom jag har haft lite svängiga blodsockervärden på senaste tiden, vilket är väldigt påfrestande för kroppen. Och igår såg värdena helt okej ut, några enstaka värden som jag skulle vilja få ned lite men annars är jag faktiskt grymt nöjd..

Jag för även dagbok på datorn, där jag också fyller i vad jag äter och hur mycket insulin jag tar vid alla olika tillfällen. På så sätt ser jag ett mönster över mina blodsockervärden och kan därför förbättra dem och få stabilare värden (hålla dom på en jämn nivå)..

 



Peace!


FÖRBANNAD..

Ja, det kan man..

Säga, minst sagt. Jag blir verkligen otroligt förbannad när jag läser den här artikeln. Jag behandlades precis likadant när jag var 3 år och fick min diabetes. Utan mammas tjat på vårdcentralen den kvällen så hade jag dött.


Klicka här för att läsa artikeln.

 

 


SÖNDAGSEFTERMIDDAG..

Och jag har..

Haft en riktigt grym helg hittills. Och mer aktiviteter blir det ikväll. Ska hem till lina, tess och hampus på tacomiddag, vi blir nog ett gäng. Mycket trevligt! (:

Tänkte dela med mig lite av mig helg hittills..

Fredag..

Grillfest hemma hos gullan, otroligt trevligt. Grillspett med klyftpotatis och diverse såser. Det blev några bira och några glas vin. Kvällen innehöll pingis, kubb och utgång.

Dock blev det ingen utgång på tre kronor för min, forsman, björn och robbans del eftersom snubben i garderoben tvingade oss att hänga in våra väskor 20 minuter innan dem stängde medans alla andra som var där inne hade sina väskor med sig in. Dålig stil tycker jag, eftersom min väska trots allt innehåller nödvändiga saker såsom blodsockermätare, sprutor och dextrosol.

En grymt trevlig kväll hade vi iallafall - tack gullan! ♥

Lördagen..

Lugn dag hemma hos mig med hjärtat, vi åt pizza och gjorde oss i ordning för kvällen. Det blev middag på kinarestaurangen tillsammans med några vänner och därefter fortsatte vi med filmkväll hemma hos björn. En mycket lugn valborg eftersom vi var ute i fredags. Superskönt! (:

 

Söndag..

Sovmorgon och morgonmys med hjärtat. Vi åt en god frukost och sedan gick vi tillbaka till sängen. Jag gillar söndagsmys! (:
Ikväll ska vi som sagt till lina, tess och hampus.

Hur har eran helg varit?


RSS 2.0