HEMKOMMEN..

Från cupen i falun..

Och det har varit en riktigt grym helg måste jag säga. Jag har haft fantastiskt roligt och jag spelar verkligen i världens sjukaste och roligaste lag, haha! :) Ska försöka summera dagarna..

Torsdag;

Straxt efter sju rullar bilarna från vallentuna mot falun. Istället för att åka direkt till falun åkte våran bil på en liten utflykt till ockelbo. Blev som en liten safariresa, haha! Vi glömde att svänga av där vi skulle, vilket resulterade i denna lilla roadtrip. Trots denna lilla utflykt kom vi inte mer än 1o minuter senare än dem andra. Runt 1o.3o var det dags för lite mat i magen innan matchen som började 12.1o. Förlorade första matchen mot kungsängen.
Därefter åkte vi till kunskapsskolan där vi skulle bo. Checkade in oss, duschade och fixade sängarna samt packade upp väskorna. Blev lite chill på rummet innan det var middagsdags. Efter middagen fortsatte vi att chilla på rummen, spelade kort och drack lite vin. Gosigt värre! :)

Fredag;

Klev upp vid o9.oo för frukost. Blev lugnt på rummen därefter, spelade ännu mer kort och bara snackade. Tittade på lite matcher nere i falukuriren och åt lunch. Några i vårt rum bygge en koja, haha! :) Sedan var det dags att själv lira. Förlorade även denna match mot saga, och vi var verkligen kassa. Tror inte vi gjorde nåt som var rätt då nästan. Skittrist! :( Hem till kunskapsskolan igen för middag. Blev ännu mera chill på rummet innan vi sedan begav oss till borlänge för att lira klockan 23.oo mot falun. Spelade en mycket bättre match men förlorade med 4-2. Skyller en del på domarna faktiskt som var urusla och missade alla solklara grejer. Deras bästa replik var "jag ser inte" så man kan ju undra om dom skulle behöva glasögon?! Mycket irriterande var det! Därefter åkte vi bara hem och duschade innan vi somnade så sött i sängarna, eller förlåt - kojan! ;)

Lördag;

Frukost vid o9.oo. Blev därefter chill på rummet innan vi åkte till centrum för att inhandla sportdryck som vi säger i vårat lag. Och för er som inte lirar med oss - alkoholhaltiga drycker. Blev en snabbis på ica med för att inhandla lite snacks till kvällens fest. Käkade lunch i skolan och sedan begav vi oss ut i solen. Lyssnade på musik och kickade lite fotboll. 16.2o var det matchstart i borlänge. När vi står och värmer upp utanför kommer motståndarna, lerum. Och det var det mest fula laget jag har sett för när dem går förbi oss utbrister dom i en sång "ni kan gå hem nu, ni kan gå hem nu". Moget lag - not! Detta tar vi som tändväska inför matchen och den slutar 1-1. Vi lirade riktigt jäkla bra igår och dom var skitsura att dem inte vann, haha! ;) Efter matchen stannade vi på mc donald's för att beställa med oss mat hem till skolan. Duschade och fixade oss och sedan var det fest! :) Spelade fyllebitch och då kom de mest sjuka grejerna fram. Tänker inte gå in närmre på vad men det var riktigt roligt och man skrattade ju så mycket att man har stärkt magmusklerna till tusen.

Söndag;

Upp vid 8.3o för lite frukost. Därefter packade vi ihop sakerna ur vårt rum och städade ur. Klara vid 1o.oo och då åkte vi hemåt. Så vid 12.3o var man hemma i vallentuna igen, skönt.  

Vallentuna IBK damlaget - världens härligaste lag! ;) Kärlek!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0